Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Nie wiem po co o nim piszę. Stary - może 15lat, a może więcej. Brzydki, brudny. Oddali go bo stary. Ma swój boks, legowisko, miskę.Tyle i aż tyle ma. Umrze po cichu, może sam, a moze zdązy pracownica go pogłaskać. Nie wiem. Ja nie mam złudzeń że ktoś go zechce. Chcę żeby został po nim ślad. Zdjęcie,tekst, może ktoś chociaz o nim pomyśli. Okrutny los starych.

A oto Maciek

[IMG]http://img51.imageshack.us/img51/5417/002jlh.jpg[/IMG]

[IMG]http://img811.imageshack.us/img811/6241/003rms.jpg[/IMG]

Wpłaty na transport
. Elżbieta Zofia G. 150 zł
P. Katarzyna M. 100 zł
Dany.ww 20 zł
P. Barbara O. ;-) 50 zł.
P.Gosia 50zł

Razem 370zł

Wydatki

Karma dla ślepego dobermana - 226zł
Transport szczeniaka od zagłodzonej husky- 150zł
Razem 376zł.

Edited by monika55
  • Replies 124
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O pazurkach już mówiłam. On prawie nie wychodzi na spacery.

Tyle młodych pieknych psiaków jest bez domów. Chciałam tylko żeby coś zostało po nim.

Odchodzą te stare, chore w samotności, to niech on ma wirtualnych przyjaciół. I nie bedzie sam.

Posted

Tym włąścicielom też tak życzę...A Maciuś wcale nie taki brzydki, jakby ktoś o niego zadbał to byłoby fajne piesio..Podnoszę, a może akurat jemu się poszczęści ? Będę trzymać kciuki..

Posted

Dzięki za Maciejka :loveu:

Z pazurami jest problem nie tylko u Maćka, jesteśmy 2 osoby na zmianie do obsługi 120 psów. Czasem naprawdę nie wiadomo w co łapy włożyć. A do tego nie wystarczy jedna osoba, czasem dwie mało. Moniko widziałaś co było ze ściąganiem szwów suńce. Dwóch trzymało, wet ściągał. Wolontariat na już jest potrzebny!
To samo dotyczy spacerów.

Posted

O matko! Ale biedulek stareńki. I jaki śliczny.
Wiem, może cudu nie będzie, ale chyba warto spróbować?
Czy psiaczek ma jakieś ogłoszenia?
Jeśli nie ma, to zrobię parę.
Potrzebuję wiedzieć jaki on jest do innych psów, jak ze zdrowiem, pewnie nie kstrowany jest, szczepiony, odrobaczany i dane kontaktowe.
Na foto wygląda na małego pieska, jaki mniej więcej w kłębie jest?

Posted

[quote name='shanti']Dzięki za Maciejka :loveu:

Z pazurami jest problem nie tylko u Maćka, jesteśmy 2 osoby na zmianie do obsługi 120 psów. Czasem naprawdę nie wiadomo w co łapy włożyć. A do tego nie wystarczy jedna osoba, czasem dwie mało. Moniko widziałaś co było ze ściąganiem szwów suńce. Dwóch trzymało, wet ściągał.[B] Wolontariat na już jest potrzebny![/B]
To samo dotyczy spacerów.[/QUOTE]
Bede dzwonic do dyrektora, moze zrozumie ze wolontariat moze byc z zakladu karnego. Trzeba tylko bedzie pozalatwiac pewne sprawy jak dyrektor wyrazi zgode. Wiezniowie beda regularnie przychodzic jak podpisze sie z umowe z zakladem karnym, mozna bedzie porozmawiac z Tomkiem odnosnie tresury, wiezniowie nie beda sie mieszac do niczego, tylko wykonywac swoja powinnosc. Znam kilka schronisk do ktorych przychodza wiezniowie i jak do tej pory nie slyszalam zadnych skarg, wrecz odwrotnie wspolpraca uklada sie znakomicie.

Posted

[quote name='shanti']Dzięki za Maciejka :loveu:

Z pazurami jest problem nie tylko u Maćka, jesteśmy 2 osoby na zmianie do obsługi 120 psów. Czasem naprawdę nie wiadomo w co łapy włożyć. A do tego nie wystarczy jedna osoba, czasem dwie mało. Moniko widziałaś co było ze ściąganiem szwów suńce. Dwóch trzymało, wet ściągał. Wolontariat na już jest potrzebny!
To samo dotyczy spacerów.[/QUOTE]

Roześlę wici wśród znajomych z FB w sprawie wolontariuszy. :lol: