daisy13 Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 [FONT=century gothic][B]Co sądzicie o karmie [COLOR=#008000]Purnia Pro Plan[/COLOR]? Moja suczka od szczenięcia zajadała Pedigree :oops: ze smakiem a od jakiegoś czasu przestało jej smakować... :-o Zmienić jej z [COLOR=#008000]Pedigree[/COLOR] na [COLOR=#008000]Purine[/COLOR] czy może na [COLOR=#008000]Purnie Friskies[/COLOR]? [/B][/FONT] Quote
andromeda Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Purina Pro Plan to bardzo dobry wybór. Quote
Justyna Lipicka Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 moja suczka tez uwielbia Purinę Pro Plan:) poza tym ta karma jest dobrze zbilansowana:) Quote
daisy13 Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 Kupiłam jej tą karmę, niestety ona nie chce jej jeść :( Quote
andromeda Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 [quote name='daisy13']Kupiłam jej tą karmę, niestety ona nie chce jej jeść :([/QUOTE] Po Pedigree może się dąsać przy misce. Wystaw michę na 20 minut jak nie ruszy to zabierz i daj przy następnym karmieniu. Przypuszczam że z czasem zmięknie. Quote
eunora Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 [COLOR=#000000][FONT=Verdana]Witam wszystkich [/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Verdana]Jestem nowa na forum ;) Poszukuję suchej karmy dla mojej suczki. Co prawda jeszcze jej nie mam u siebie, bo jeszcze nie można jej zabrać od mamusi, ale chcę oczywiście zakupić wszystko co potrzebne zanim będzie w nowym domku. Szukałam i szukałam i zdecydowałam się właśnie na Purinę pro plan. Tylko właśnie pytanie do was którą wybrać? Myślałam o tej L&R Digestion. Tylko teraz nie wiem czy nie lepsza będzie L&R Athletic. Niby czytałam o nich, ale dalej nie mogę zdecydować która będzie bardziej odpowiednia dla młodego owczarka niemieckiego :/[/FONT][/COLOR] Quote
true-kru Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Witam wszystkich serdecznie, gdyż jestem nowym użytkownikiem forum. Wracając jednak do tematu rozmowy to także jestem zadowolony razem z moim szczeniakiem Tiago z tej karmy. Pies bardzo cieszy się ,gdy porcja jest dla niego szykowana. Ewidentnie widać, że odpowiada mu ta karma i nie mamy z nią żadnych problemów. Wszystko jest tak jak należy. Quote
psiaraAAA Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Czy któraś z karm pro plan ma w skaldzie glukozamine i chondroityna ? Quote
basia_tosia Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 My karmimy naszą 3 mies Tosię PPP salmon&rice i jak narazie bardzo jej smakuje :) Quote
gayka Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 [quote name='psiaraAAA']Czy któraś z karm pro plan ma w skaldzie glukozamine i chondroityna ?[/QUOTE] raczej nie ma . I słusznie ponieważ wchłanianie ich jest w zasadzie żadne, więc kupowanie takiej karmy to wyrzucanie pieniędzy. Quote
kaskagrudzien Posted June 26, 2019 Posted June 26, 2019 jakos nie uważam jej za dobra karme, firma dobrze rozreklamowana ma kase ale jeśli chodzi o karmy bardzo slabo wychodzą, pies miał po ich karmie takie problemy ze ledwo go odratowaliśmy. zmieniliśmy dlatego karme na bozite i jest wszystko ok. Quote
ajagoda Posted July 25, 2019 Posted July 25, 2019 nie, ja wolę jednak karmy z Bozita, porównywałam składy, ta ulubiona naszego psa jest bardzo dobra, nie planujemy zmieniać na te reklamowane Quote
Recommended Posts