Klementynkaa Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 chłop? hmmm no to trzymam, trzymam! Quote
izek77 Posted November 5, 2012 Author Posted November 5, 2012 [quote name='Klementynkaa']chłop? hmmm no to trzymam, trzymam![/QUOTE] od 23 lat moj prywatny osobisty hahah :) poległam jakiś wirus sie przypętał leze w wyrku obok mnie telefon chodz wiem ze ten wazy tel ma być wieczorkiem Quote
monika55 Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Też trzymam. Jak sie dowiem co i jak , to dopiero zadzwonie żeby przygotować co należy. Quote
izek77 Posted November 5, 2012 Author Posted November 5, 2012 Cioteczki znalazła nas cudowno osoba i jej rodzice ludzie dzięki którym odzyskuje się wiare !!! Nero jedzie do Lublina !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! w srode albo w czwartek przyjadą po niego Kasiu brak mi słów:loveu: Kawka aktualna :) Quote
halszka Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Cudowna wiadomość :bigcool::bigcool::bigcool: Quote
monika55 Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Załatwione. Bardzo się cieszę. Iza gratuluję. Quote
izek77 Posted November 5, 2012 Author Posted November 5, 2012 Kasia Neruś już jest Wasz :) Uratowaliście mu życie !!!!!!! Quote
Ingree Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Małe sprostowanie ;P do LUBINA, nie Lublina :) Mam do Was 290 km, więc kawał drogi przede mną, ale co mi tam :) Potwierdzam wieści Izy - moi rodzice zdecydowali się dać dom dla Nero. Sądzę, że będzie mu u nich dobrze - przez 11 lat mieliśmy w domu dobermana, członka rodziny, największe szczęście na ziemi - Aresa. Odszedł od nas w czerwcu, i potrzebowaliśmy trochę czasu żeby dojrzeć do decyzji o przygarnięciu następnego dobka. Mogę Was zapewnić, że Nero będzie kochany całym sercem. Ech, to tak wielkie emocje, że ryczę jak bóbr przed monitorem, z radości oczywiście :) Jutro się zadeklaruję, kiedy przyjedziemy po Nera, zależy to od mojej pracy, ale już dzisiaj wiem, że na pewno dostanę jeden dzień wolnego. Najpóźniejszy termin to czwartek :) Pozdrawiam Was serdecznie, Kasia :) Quote
yolanovi Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 i ja, i ja się cieszę:multi::multi::multi::Cool!::Cool!::Cool!: Iza wyściskaj tych ludzi ode mnie. no nie wiem co powiedzieć, co napisać.....:loveu: Nerusiu nasz kochany szczęścia w nowym domku Tobie i Twoim ludkom!!!!! Quote
Klementynkaa Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 hurrrrrrrrrrrrrrrrrra, ogłaszać na FB czy sama ogłosisz??? Quote
ZUZA1 Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Kasia , wielkie dzięki :buzi::bigcool::laola: A ja jak zwykle prosze o zdjecia z nowego domku. Quote
Rumi. Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: jak cudownie! leżał mi na serduchu jak nie wiem, osobiście bym padła na kolana i dziękowała Twoim rodzicom! ale się cieszę! :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: Quote
szafra Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Izunia jesteś WIELKA !!!! Kasiu jesteś WIELKA !!!! Nero jedzie do domku - trza to oblać. Cudownie jest takie wieści usłyszeć :laugh2_2::jumpie::buzi::smilecol::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
halszka Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Izunia a więc odwołuję swój jutrzejszy przyjazd po plakaty psiaka :laugh2_2: Kasiu Tobie i Twojej rodzince życzę samych cudownych chwil spędzonych z Nerusiem :thumbs: Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Neruś wszystkiego dobrego w nowym domku ,a całej rodzince wielkie dzięki , jesteście wielcy:Rose: Quote
izek77 Posted November 5, 2012 Author Posted November 5, 2012 Powiem tak ...hmm nie wiem co powiedzieć Kasia :loveu: Quote
Ingree Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Na FB pisałam w wydarzeniu Nera, więc chyba nie ma potrzeby :) Buzia mi się cieszy od ucha do ucha jak widzę Waszą radość, ale jeszcze bardziej cieszy mi się serducho. Wiem, że nie będzie tak samo jak z Aresem, który był u mnie od maleńkości, ale dobki mają w sobie tak wielkie pokłady miłości i ufności do człowieka, że mam nadzieję na szybką akceptację ze strony Nerusia :) Buziaki dla Was i spokojnej nocki :) Kasia Quote
Elza22 Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 No proszę co za wieści:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
yolanovi Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Zaglądam do Nera, kciuki trzymam za podróż do nowego domku i za szybka w nim aklimatyzacje. Kiedy psina jedzie? Quote
halszka Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 dzisiaj Kasia ma napisać,kiedy dokładnie przyjadą po Nerusia,ale z tego co pisała to najpóźniejszy termin to czwartek:) Quote
yolanovi Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='halszka']dzisiaj Kasia ma napisać,kiedy dokładnie przyjadą po Nerusia,ale z tego co pisała to najpóźniejszy termin to czwartek:)[/QUOTE] No to czekamy na wiadomości i kciuki zaciśnięte. A Neruś już wie, że jedzie do domku? Powiedziałyście mu o tym? ;) Quote
Recommended Posts