Jump to content
Dogomania

Samotny niepotrzebny oddany jak rzecz ...doberman.Nero ma cudowny dom

Recommended Posts

• Replies 286
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Klementynkaa']chłop? hmmm no to trzymam, trzymam![/QUOTE]

od 23 lat moj prywatny osobisty hahah :)
poległam jakiś wirus sie przypętał leze w wyrku obok mnie telefon chodz wiem ze ten wazy tel ma być wieczorkiem

Posted

Cioteczki znalazła nas cudowno osoba i jej rodzice ludzie dzięki którym odzyskuje się wiare !!!
Nero jedzie do Lublina !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
w srode albo w czwartek przyjadą po niego
Kasiu brak mi słów:loveu:
Kawka aktualna :)

Posted

Małe sprostowanie ;P do LUBINA, nie Lublina :) Mam do Was 290 km, więc kawał drogi przede mną, ale co mi tam :)
Potwierdzam wieści Izy - moi rodzice zdecydowali się dać dom dla Nero.
Sądzę, że będzie mu u nich dobrze - przez 11 lat mieliśmy w domu dobermana, członka rodziny, największe szczęście na ziemi - Aresa. Odszedł od nas w czerwcu, i potrzebowaliśmy trochę czasu żeby dojrzeć do decyzji o przygarnięciu następnego dobka.
Mogę Was zapewnić, że Nero będzie kochany całym sercem. Ech, to tak wielkie emocje, że ryczę jak bóbr przed monitorem, z radości oczywiście :)
Jutro się zadeklaruję, kiedy przyjedziemy po Nera, zależy to od mojej pracy, ale już dzisiaj wiem, że na pewno dostanę jeden dzień wolnego. Najpóźniejszy termin to czwartek :)
Pozdrawiam Was serdecznie,
Kasia :)

Posted

i ja, i ja się cieszę:multi::multi::multi::Cool!::Cool!::Cool!: Iza wyściskaj tych ludzi ode mnie. no nie wiem co powiedzieć, co napisać.....:loveu: Nerusiu nasz kochany szczęścia w nowym domku Tobie i Twoim ludkom!!!!!

Posted

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: jak cudownie! leżał mi na serduchu jak nie wiem, osobiście bym padła na kolana i dziękowała Twoim rodzicom! ale się cieszę! :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool:

Posted

Izunia jesteś WIELKA !!!!
Kasiu jesteś WIELKA !!!!
Nero jedzie do domku - trza to oblać.
Cudownie jest takie wieści usłyszeć :laugh2_2::jumpie::buzi::smilecol::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Posted

Na FB pisałam w wydarzeniu Nera, więc chyba nie ma potrzeby :) Buzia mi się cieszy od ucha do ucha jak widzę Waszą radość, ale jeszcze bardziej cieszy mi się serducho. Wiem, że nie będzie tak samo jak z Aresem, który był u mnie od maleńkości, ale dobki mają w sobie tak wielkie pokłady miłości i ufności do człowieka, że mam nadzieję na szybką akceptację ze strony Nerusia :)
Buziaki dla Was i spokojnej nocki :)
Kasia

Posted

[quote name='halszka']dzisiaj Kasia ma napisać,kiedy dokładnie przyjadą po Nerusia,ale z tego co pisała to najpóźniejszy termin to czwartek:)[/QUOTE]
No to czekamy na wiadomości i kciuki zaciśnięte. A Neruś już wie, że jedzie do domku? Powiedziałyście mu o tym? ;)