Jump to content
Dogomania

Samotny niepotrzebny oddany jak rzecz ...doberman.Nero ma cudowny dom

Recommended Posts

• Replies 286
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

nie widzw zdięcia ale Borys chyba nie miał książeczki nie wiem sorry że nie przygotowana. Byłam z brązowym przy kastrasji jak usypiał chyba coś miał na łopatce jutro dzwonie do schronu czy w książeczce Nero

Edited by izek77
Posted (edited)

Borysa nie oddał właściciel i chyba był od czerca ten o którym mowa na tamtym wątku od 06.09 to by pasowało więcej dobermanów u nas ni ma Jutro będe wsio wiedziała ,tylko w pracy do 17 jestem
nie widze zdięć na tamtym wątku

Edited by izek77
Posted

Są dwa dobermany - czarny Borys przywieziony gdzieś z okolic Olkusza i brązowy, oddany przez właścicieli. Nero ma książeczkę zdrowia. Oddany rzekomo z powodu agresji. Dane jego są w książeczce.

Posted

Schudł i na ciele ma dużo blizn. Ale nie ma syndromu "psa bitego"
Kiedyś stałam przy jego boksie dłuższy czas: jak wariat biegał - wskakiwał na budę i zeskakiwał. Chwilka na głaski i znów to samo. Bałam się że sobie nogi połamie.

Posted

Dzwoniłam do Oli bardzo sympatyczna osoba dowiedziałam sie że właściciel oddał psiaka z powodu agresji psiaka do dzieci na rowerach .Ola ma dziś wieczorem dzwonić do jakieś Pani od dobków z Wrocławia .
Idzie zima aż boje się myśleć ...

tak wyglądał 20 dni temu niebo a ziemia Stres

[IMG]http://img594.imageshack.us/img594/1097/dscn49832865.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='izek77']Jiż wiemy serce to Nero :)[/QUOTE]
A ja myslałam że wiesz że nero a mimo to Baron :biggrina: tak wynika z wątku jak sie go czyta

Posted

[quote name='kajk@']A ja myslałam że wiesz że nero a mimo to Baron :biggrina: tak wynika z wątku jak sie go czyta[/QUOTE]
ja jak to ja impuls gdy wczoraj zobaczyłam zdięcia od razu zrobiłam wątek ,myslałam że dziś wszystko dopisze ale cioteczki przerosły moje najśmielsze oczekiwania :loveu:

Najpier robie potem mysle ...taki malutki defekt genetyczny

Posted

[quote name='monika55']A chłopakiem bez jajek?:cool3: Toż to prawie jak dziewczyna.:lol:[/QUOTE]

Prawie robi wielką różnicę ;) Niestety ja mam samca (bez jajek), który nie toleruje innych samców, tych bez jajek też. Z suńkami jest lepiej.