skye Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Hej ;) Szukam psiego fryzjera w Bydgoszczy. Czy znacie jakiegoś dobrego? Chce przyciąć troszkę moją cocker spanielkę... :mad: Będę bardzo wdzięczna za pomoc! :diabloti: Quote
Balbina. Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 na Jaskółczej-to jest psi salon.Chodzę tam z moim 'yorkiem' i jest ok.60zł bez mycia,80 z myciem. Quote
Cockermaniaczka Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 zadzwon do tej hodowli i zapytaj czy by ci nie pomogli w pielegnacji spanielka [url]http://psy-przyszlosci.pl/[/url] Bardzo mili ludzie,powinni sie zgodzic na zrobienie spanielka:) Na salony trzeba uwazac bo jak wyjdziesz z wygolonym cockerem to bedzie ciekawie... Quote
beciiia Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Czy ktoś jest w stanie polecić dobrego fryzjera w Bydgoszczy? Quote
bejasty Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Jakiego masz psiaka ?bo nie każdy nawet dobry potrafi odpowiednio "zrobić " każdą szatę. Ja z moim Berneńczykiem jezdże do "Zielonej łapki" w Cielu .Z czystym sumieniem mogę polecic. Prowadzący są jednocześnie wieloletnimi Hodowcami psow.Super podejście do zwierzaka i opiekuna .Widziałam tam też w obsłudze Komondora,Setera Irlandzkiego a także Yorka... Quote
jovi Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Ja polecam 'groomersi.pl'. Podejście do zwierzaka w porządku , miła obsługa. Ja byłam zadowolona z efektu! Quote
cockermanka Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 pieskowa....ale w Twojej galerii nie ma przyzwoicie zrobionego spaniela... ;) Quote
lula2010 Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 (edited) Witam,jestem z Bydgoszczy,w naszej regionalnej tv reklame ma p.Krystyna Markowska,przyjmuje w lecznicy FILA na ul .GROBLA Edited January 12, 2013 by lula2010 Quote
cockermanka Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 [quote name='Tuptak']niw wiem na czym Tobie zalezy, bo jesli wystawowy to fakt ........trzeba naprawde uwazac na groomera, ale jesli tylko wg zyczenia to zapraszam, moze sie dogadamy i bedziesz zadwolon [URL="http://www.psifryzjerpupil.pl"]www.psifryzjerpupil.pl[/URL][/QUOTE] Z każdym cocker spanielem angielskim czy psem w typie rasy trzeba uważać. Spaniel to nie york, któremu strzyżenie nie szkodzi na włos. Spanieli się nie goli...nawet na życzenie. Trzeba umieć klientowi pewne rzeczy wytłumaczyć. Quote
Agnieszka K. Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 [quote name='Tuptak']niw wiem na czym Tobie zalezy, bo jesli wystawowy to fakt ........trzeba naprawde uwazac na groomera, ale jesli tylko wg zyczenia to zapraszam, moze sie dogadamy i bedziesz zadwolon [URL="http://www.psifryzjerpupil.pl"]www.psifryzjerpupil.pl[/URL][/QUOTE] Tuptak, sorry, ale żaden z psow strzyzonych wcale mi sie nie podoba ..... wszystkie jakby nieskończone, nierówno obcięte .... Quote
Kenzo2008 Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Byłam w Studio Psiej Urody w Bydgoszczy. Profesjonalne podejście, a mój pies zadowolony. Szczerze polecam. Nie zamienię na innego groomera. Quote
Kenzo2008 Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 [quote name='Tuptak']niw wiem na czym Tobie zalezy, bo jesli wystawowy to fakt ........trzeba naprawde uwazac na groomera, ale jesli tylko wg zyczenia to zapraszam, moze sie dogadamy i bedziesz zadwolon [URL="http://www.psifryzjerpupil.pl"]www.psifryzjerpupil.pl[/URL][/QUOTE] Tutaj na pewno nie przyjdę z moim psem. Ten salon to jakaś pomyłka. Psy są oszpecane, jakaś masakra. Kto tej Pani dał prawo wykonywania zawodu. Takie salony powinny być zamykane. A zdjęcia tych psów to jest ANTYREKLAMA. Brawa dla tej Pani. Quote
Waldy8 Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 [quote name='skye']Hej ;) Szukam psiego fryzjera w Bydgoszczy. Czy znacie jakiegoś dobrego? Chce przyciąć troszkę moją cocker spanielkę... :mad: Będę bardzo wdzięczna za pomoc! :diabloti:[/QUOTE] [URL]http://www.psifryzjerpupil.pl/[/URL] Super fryzjer proszę spróbować.:lol: Quote
cockermanka Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Oj..w spam się bawimy..nieładnie... Niestety zdjęcia z galerii zdecydowanie zniechęcają .... Quote
seniorita Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Skoro w tym wątku padło moje nazwisko to zapraszam do siebie [URL="http://www.sk-pupil.pl"]www.sk-pupil.pl[/URL]. Pozdrawiam serdecznie. Quote
Cockermaniaczka Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 wytlumaczysz mi sens golenia glowy?Bo ni jak tego pojac nie moge... Quote
seniorita Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 :lol: a tak nawiasem mówiąc to sporo " PUPILI " namnożyło się ostatnio.... Quote
seniorita Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 [quote name='Cockermaniaczka']wytlumaczysz mi sens golenia glowy?Bo ni jak tego pojac nie moge...[/QUOTE] czy mnie pytasz? Quote
Cockermaniaczka Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 No tak...Widze w Twojej galerii spaniele z wyjechanymi lbami,pytam sie po co... Bo spaniela glowe wystarczy porzadnie wyskubac(trymerem chociazby) a golenie to robienie tylko pozniej problemu z odrastajacym wlosem... Wiec pytam jaki to ma sens bo moze jakis ma a ja o nim nie wiem :eviltong: Quote
seniorita Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 głowa cocker spaniela ma być szlachetna i wyrazista, charakeru głowie nadaje gładka czaszka(trymowana) i delikatnie opadające uszy , które też są stylizowane u podstawy .Tak w wielkim skrócie jest opisywana głowa cocker spaniela angielskiego.Ale własciciele kanapowców w większosci przypadków wolą loczki, grzywki i tym podobne fruwadełka na głowach swoich pupili. Quote
seniorita Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 hm...dziwnie się z Tobą rozmawia bo niby wiesz a..... Quote
Cockermaniaczka Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 (edited) Glowa ma byc szlachetna ale nie przez golenie...Mam spaniela w domu i robie spaniele... I w zyciu nie polece golenia lba... :shake: Nie przez to sie osiaga szlachetnosc... :roll: Wystarczy wlascicielowi odpowiednio wytlumaczyc i pokazac roznice... Nie trzeba zaraz jechac po lbie maszynka ktora daje koszmarny efekt :roll: Nie bede sie wyklocac o insza inszosc ale jak by mi ktos zgolil leb spaniela to bym chyba pogryzla :diabloti: Edited February 12, 2013 by Cockermaniaczka Quote
seniorita Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 [quote name='Cockermaniaczka']Glowa ma byc szlachetna ale nie przez golenie...Mam spaniela w domu i robie spaniele... I w zyciu nie polece golenia lba... :shake: Nie przez to sie osiaga szlachetnosc... :roll: Wystarczy wlascicielowi odpowiednio wytlumaczyc i pokazac roznice... Nie trzeba zaraz jechac po lbie maszynka ktora daje koszmarny efekt :roll: Nie bede sie wyklocac o insza inszosc ale jak by mi ktos zgolil leb spaniela to bym chyba pogryzla :diabloti:[/QUOTE] cóż chyba zbyt szybko czytasz posty i niedoczytujesz dokładnie :shake: bo pisałam o trymowaniu głowy a golenia łba nikomu bym nie polecała nie mówiąc już o gryzieniu:placz: Quote
Agnieszka K. Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 [quote name='seniorita']Skoro w tym wątku padło moje nazwisko to zapraszam do siebie [URL="http://www.sk-pupil.pl"]www.sk-pupil.pl[/URL]. Pozdrawiam serdecznie.[/QUOTE] Sznaucery tez kiepsko zrobione ... powtarzajace sie te same błędy ..... Quote
Recommended Posts