dwbem Posted December 14, 2019 Posted December 14, 2019 Mnie się jeszcze nie zdarzyła uszkodzona czy nie wysłana paczka z zooplusa. Zawsze dostaję wszystko co zamówione, bardzo szybko i w dobrym stanie. Podejrzewam, że to raczej nie wina zooplus tylko nierzetelnych kurierów nie dbających o przesyłki. Quote
kochamgoldeny Posted April 28, 2020 Posted April 28, 2020 Ja osobiście wolę poczekać te kilka dni, a kupić karmę taniej. Ceny online są jednak sporo niższe. Ponadto w mojej okolicy nie ma dobrego sklepu zoologicznego, a ja wybieram dla zwierzaków marki uchodzące za premium. Wybór produktów jest całkiem spory, co również działa na plus. Polecam robienie większych zapasów - moim zdaniem zakup zbiorczy opłaca się bardziej, a na przesyłkę oczekuje się tylko raz. Oczywiście dotyczy to tych, którzy mają miejsce na przechowywanie dużej ilości jedzenia dla pupili. Ostatnio udało mi się upolować kod rabatowy przez stronę https://www.wydawajdobrze.com/kody-rabatowe-kupony/zooplus i zapłaciłam 10% mniej. Quote
Recommended Posts