Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Poker'] A Kredka dziś po raz pierwszy zaszczekała. .... Ma średnio gruby głosik. .[/QUOTE]ja tam bym się nie cieszyła :shake: :cool3:
moja jak zaczyna szczekać to nie umie skończyć :shake:

Posted

[quote name='Ewanka']Niesamowita historia!!!
Przeczytałam od dechy do dechy i przyłączam się do obserwatorów postępów KreDeczki :)[/QUOTE

[B]Ewanko , witam na wątku naszej kolejnej bidy i zapraszam do śledzenia jej losów.
[/B]
[quote name='Nikaragua']ja tam bym się nie cieszyła :shake: :cool3:
moja jak zaczyna szczekać to nie umie skończyć :shake:[/QUOTE]
A ja się cieszę ,że ona zaszczekała, bo to znaczy ,że się otwiera. Jak będzie za mocno się drzeć ,to :mad:

Próbowałam załączyć 2 cytaty i wyszło co wyszło

Posted

[quote name='Poker']
A Kredka dziś po raz pierwszy zaszczekała. Od jakiegoś czasu razem z Dolarem po spacerze gonią Kulkę po salonie.Kićka wskoczyła na stół i Deczka ciawkała na nią. Ma średnio gruby głosik.
.[/QUOTE]
Brawo Kredka, czasem trzeba wyrazić swoje zdanie :lol:

[quote name='Poker']
A ja się cieszę ,że ona zaszczekała, bo to znaczy ,że się otwiera. Jak będzie za mocno się drzeć ,to :mad:
Próbowałam załączyć 2 cytaty i wyszło co wyszło[/QUOTE]
Skoro zabiera głos, to na pewno czuje się pewniej.

Pierwszy cytowany post- zaznacz [B]multi-cytat[/B], drugi lub ostatni- [B]odpowiedz z cytatem[/B]

Posted

[quote name='Poker'][quote name='Ewanka']Niesamowita historia!!!
Przeczytałam od dechy do dechy i przyłączam się do obserwatorów postępów KreDeczki :)[/QUOTE]

[B]Ewanko , witam na wątku naszej kolejnej bidy i zapraszam do śledzenia jej losów.
[/B]

Próbowałam załączyć 2 cytaty i wyszło co wyszło[/QUOTE]bo wykasowałaś nawias taki : ] na końcu pierwszego

Posted

bo nie zauważyłam, że masz nowego pieska
[URL="http://smayliki.ru/smilie-1313636871.html"][IMG]http://s20.rimg.info/29b8e5f197ddc6abd2033fd3d1aa6dc4.gif[/IMG][/URL]Poker i Kredka

Posted

Cisza , bo nic nadzwyczajnego sie nie dzieje. Pomalutku malusieńkimi top topkami zmierzamy do przodu ,ale droga daleka przed nami.
Deczka wyraźnie adoruje Dolarka, ma dziewczyna dobry gust.Dziś znowu lizała mu pyszczek , machała ogonkiem. Ona i Dolar gonią prowokującą ich Kulkę. Biegają po salonie jak torpedy , ale Deczka gania również po skórzanej kanapie :mad: i za to ją zganiłam.
Pogryzła zawieszkę z nr telefonu przypiętą do obróżki. Przypięłam nową do szelek , na karku .Mam nadzieję ,ze nie dosiegnie.
Zauważyłam ,ze próbuje tarmosić pluszaka i jasieczek z psiego legowiska. . Zaczęła się też przeciągać ,a to znak,że czasem się rozluźnia.
wczoraj wzięłam ją na kolana i siedziałyśmy z 20 minut.Na początku była bardzo spięta, mięśnie miała jak drżące kamyki. Trochę się rozluźniła, ale do pełnego luzu daleka droga. Je bardzo ładnie ,ale na razie musi być sama w pomieszczeniu.

Posted

Właśnie przed chwilą zlazłam z wyrka , na którym zadekowałam :eviltong: się z Deczką.
Leżałyśmy chyba z pół godziny.Oczywiście przyniosłam ją na rączkach.
Chwilę musiałam ją przytrzymać ,a potem już sama leżała z lekka przysypiając. Nawet nie drżała i czułam ,że rozluźniła trochę mięśnie. Spokojnie bez zrywu zeskoczyła z łóżka.
Będziemy ćwiczyć bliskie kontakty. :loveu:

Posted

To są bardzo fajne wiadomości,cóż chcieć więcej.Poker nie pisze i w zasadzie dobrze,gorzej by było aby pisała złe wiadomości o Deczce.Cieszy bardzo fakt,że dogaduje się z rezydentami,to jest duży plus.
Idą już ogłoszenia suni?