Bogusik Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 Piękna jest na prawdę!A na tym zdjęciu,niczym modelka na wiosnę 2013!:smile: [IMG]http://img845.imageshack.us/img845/9562/kredkawds.jpg[/IMG] Quote
Nutusia Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 Ale piękna niespodzianka w ten koszmarnie zimny i deszczowy poranek! Aż słońce w sercu zaświeciło :) Quote
Ziutka Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 Napatrzeć się nie moge, tak pięknie Kredeczka wygląda :) Quote
Poker Posted May 29, 2013 Author Posted May 29, 2013 Ziutka , dopiero zobaczyłam ,że my obie jesteśmy dokładnie w tym samym wieku dogomaniackim.:evil_lol: Quote
Lucyna Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Cały czas nie mogę uwierzyć, że Kredka tak pięknie przeszła aklimatyzację w nowym domku. To wasza zasługa Poker, z takiego strachulca przeobraziła się w ufnego pieska :klacz::bye: Domek - marzenie, trafiła się Kredce wspaniała rodzinka. Po tak długiej tułaczce, bezdomna z małym synkiem ... będzie szczęśliwa już na zawsze :sweetCyb: Quote
Ziutka Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 [quote name='Poker']Ziutka , dopiero zobaczyłam ,że my obie jesteśmy dokładnie w tym samym wieku dogomaniackim.:evil_lol:[/QUOTE] Pokerku...w takim razie trzeba to opić, innej opcji nie ma! ;) Quote
iwstar58 Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 Suuuper zdjęcia, Kredka w słońcu i kwiatach wygląda cuuudnie :lol:. Cieszę się, że tak dobrze ułożyły się jej relacje nie tylko z ludźmi, ale i z rezydentem. Szczęścia mała królewno :loveu: [quote name='Lucyna']Cały czas nie mogę uwierzyć, że Kredka tak pięknie przeszła aklimatyzację w nowym domku. [B]To wasza zasługa Poker, z takiego strachulca przeobraziła się w ufnego pieska[/B] :klacz::bye: Domek - marzenie, trafiła się Kredce wspaniała rodzinka. Po tak długiej tułaczce, bezdomna z małym synkiem ... [B]będzie szczęśliwa już na zawsze[/B] :sweetCyb:[/QUOTE] Efekt 7m-cy i 7 dni pracy z Kredką :loveu:. A skoro 7 uważa się za szczęśliwą cyfrę, to nie może być inaczej, Kredka w DS szczęśliwa musi być i już.;) Quote
Poker Posted June 2, 2013 Author Posted June 2, 2013 Dzwoniłam do DS.Kredki.Wszystko w porządku. Nadal śpi z Pauliną.Je dobrze,ale nie chce wchodzić do kuchni tylko na posiłek idzie. Na spacery chodzi chętnie nawet w deszcz.Zaczepia Atosa do zabawy ,ale on jako starszy pan nie ma specjalnej ochoty na igraszki. W domu żyją zgodnie ,ale bez zbyt bliskich kontaktów. Kredka tak samo jak to było u nas, w sekundzie kopie dołki na ogródku. Oczywiście biega dookoła rododendronów jak szalona. Cieszę się bardzo z takich wieści. Quote
Anula Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 I ja się też ogromnie cieszę,że z takiego strachulca KreDeczka przemieniła się w wspaniałą, cudowną sunię.Takie wiadomości poparte fotkami bardzo cieszą.A imię pozostawiono KreDeczce? Quote
Nutusia Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Jak każdej kobiecie, a już w szczególności... królewnie ;) Quote
gosiaczek1984 Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [IMG]http://img577.imageshack.us/img577/9574/zdjcie0026xp.jpg[/IMG] Quote
Poker Posted June 7, 2013 Author Posted June 7, 2013 [quote name='Ziutka']Jaką ma czuprynkę na głowie ;)[/QUOTE] Faktycznie, korona już jej przez te 4 !!! tygodnie urosła.Zdjęcie super tylko dlaczego ja muszę prawie na głowie wstawać? :eviltong: Quote
Ziutka Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='Poker']Faktycznie, korona już jej przez te 4 !!! tygodnie urosła.Zdjęcie super tylko [I][B]dlaczego ja muszę prawie na głowie wstawać?[/B][/I] :eviltong:[/QUOTE] Nie jesteś sama :eviltong: Quote
Recommended Posts