Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cały czas nie mogę uwierzyć, że Kredka tak pięknie przeszła aklimatyzację w nowym domku.
To wasza zasługa Poker, z takiego strachulca przeobraziła się w ufnego pieska :klacz::bye:
Domek - marzenie, trafiła się Kredce wspaniała rodzinka. Po tak długiej tułaczce, bezdomna z małym synkiem ... będzie szczęśliwa już na zawsze :sweetCyb:

Posted

[quote name='Poker']Ziutka , dopiero zobaczyłam ,że my obie jesteśmy dokładnie w tym samym wieku dogomaniackim.:evil_lol:[/QUOTE]
Pokerku...w takim razie trzeba to opić, innej opcji nie ma! ;)

Posted

Suuuper zdjęcia, Kredka w słońcu i kwiatach wygląda cuuudnie :lol:.
Cieszę się, że tak dobrze ułożyły się jej relacje nie tylko z ludźmi,
ale i z rezydentem. Szczęścia mała królewno :loveu:

[quote name='Lucyna']Cały czas nie mogę uwierzyć, że Kredka tak pięknie przeszła aklimatyzację w nowym domku.
[B]To wasza zasługa Poker, z takiego strachulca przeobraziła się w ufnego pieska[/B] :klacz::bye:
Domek - marzenie, trafiła się Kredce wspaniała rodzinka. Po tak długiej tułaczce, bezdomna z małym synkiem ... [B]będzie szczęśliwa już na zawsze[/B] :sweetCyb:[/QUOTE]
Efekt 7m-cy i 7 dni pracy z Kredką :loveu:. A skoro 7 uważa się za szczęśliwą cyfrę,
to nie może być inaczej, Kredka w DS szczęśliwa musi być i już.;)

Posted

Dzwoniłam do DS.Kredki.Wszystko w porządku. Nadal śpi z Pauliną.Je dobrze,ale nie chce wchodzić do kuchni tylko na posiłek idzie.
Na spacery chodzi chętnie nawet w deszcz.Zaczepia Atosa do zabawy ,ale on jako starszy pan nie ma specjalnej ochoty na igraszki.
W domu żyją zgodnie ,ale bez zbyt bliskich kontaktów.
Kredka tak samo jak to było u nas, w sekundzie kopie dołki na ogródku.
Oczywiście biega dookoła rododendronów jak szalona.
Cieszę się bardzo z takich wieści.

Posted

I ja się też ogromnie cieszę,że z takiego strachulca KreDeczka przemieniła się w wspaniałą, cudowną sunię.Takie wiadomości poparte fotkami bardzo cieszą.A imię pozostawiono KreDeczce?

Posted

[quote name='Ziutka']Jaką ma czuprynkę na głowie ;)[/QUOTE]

Faktycznie, korona już jej przez te 4 !!! tygodnie urosła.Zdjęcie super tylko dlaczego ja muszę prawie na głowie wstawać? :eviltong:

Posted

[quote name='Poker']Faktycznie, korona już jej przez te 4 !!! tygodnie urosła.Zdjęcie super tylko [I][B]dlaczego ja muszę prawie na głowie wstawać?[/B][/I] :eviltong:[/QUOTE]
Nie jesteś sama :eviltong: