Lucyna Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Jak cudnie Pokerku :kiss_2:, oj jak cudnie ...:loveu::loveu::loveu: Quote
Figunia Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 No i gdzie ten strachulec...niedotykalska...przerażona bidusia...:razz:? Wygląda na to, że maleńka straciła głowę dla tego wielkiego psiura i wszystkie strachy poszły precz. Przy tak wielkim "facecie" czuje się bezpieczna. Zadziwiające są te psiaczki :lol: Quote
Energy Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Ale fajnie, ja już :drinka: No po takich wieściach... jeszcze troszkę tymczasów Pokerowych i wpadnę w alkoholizm;) Quote
gosiaczek1984 Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Poker może Pani wysłała by zdjecia mmsem,żebyśmy zobaczyły pięknotkę,jak ja się cieszę,że z rezydentem jest oki Quote
Ziutka Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Pokerku...jak coś to ja jestem i podczytuje ;) nie opuściałam Was, tylko cicho siedze :) Quote
Poker Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 Fajnie ,że się cieszycie z nami. I nie siedźcie cicho tylko głośno :multi: Panie porobią zdjęcia i wyślą mejlowo. Quote
gosiaczek1984 Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 [quote name='Poker']Fajnie ,że się cieszycie z nami. I nie siedźcie cicho tylko głośno :multi: Panie porobią zdjęcia i wyślą mejlowo.[/QUOTE] no to super już się nie mogę doczekać zdjęć Quote
togaa Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 [quote name='gosiaczek1984']no to super już się nie mogę doczekać zdjęć[/QUOTE] I ja też !!!! To takie krzepiące wieści ! Quote
Nutusia Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Bossssssko! Fajnie, że ma psiego przyjaciela, że sobie do gustu przypadli. Bo ludzie ludźmi, ale jednak przedstawiciel tego samego gatunku też się przydaje :) Quote
Poker Posted May 14, 2013 Author Posted May 14, 2013 [quote name='gosiaczek1984']Sa jakies wiadomosci o Kredce?[/QUOTE] Są wiadomości.Jest wszystko w porządku. Śpi po kolei w łóżkach z paniami. Dziś rano o 5 nie chciała iść na spacer ( wcale się nie dziwię). Pięknie zjadła gotowaną rybę z ryżem i marchewką. Po południu znowu szalała na ogrodzie z Atosem, naganiała się z nim w berka i oboje są szczęśliwi. Myślę ,że już możemy odetchnąć z ulgą i cieszyć się ,że sunia ma super domek. Quote
gosiaczek1984 Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Jak ja sie strasznie ciesze,Kredka trafila na wspanialy domek i mysle,ze juz powoli rozumie,ze to wlasnie jej miejsce na ziemi w Kotlinie Klodzkiej obok dwoch wspanialych panci i Atoska,a dzieki Tobie Poker Kredka zaufala ludziom,to wspaniale co robisz dla zwierzat Quote
Nutusia Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 AMEN! :) Kreduś, jaki fajny masz ten... piórnik ;) Quote
Poker Posted May 16, 2013 Author Posted May 16, 2013 Wczoraj rozmawiałam z pańcią.Jest wszystko dobrze, zabawy z Atosem szalone, aż on pada ze zmęczenia ,a dziewczynka ma jeszcze pełno energii. Witanie powracających do domu, spanie łóżeczku kołami do góry. apetyt dopisuje. Panie zakochane w Kredce i chyba już z wzajemnością. UFFF, ulgę czuję. A zarazem brak jej nam. Quote
Ziutka Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Zaglądam przeczytać dobre wieści...no i widzę, że są dobre :) Quote
Recommended Posts