Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i gdzie ten strachulec...niedotykalska...przerażona bidusia...:razz:?
Wygląda na to, że maleńka straciła głowę dla tego wielkiego psiura i wszystkie strachy poszły precz. Przy tak wielkim "facecie" czuje się bezpieczna.
Zadziwiające są te psiaczki :lol:

Posted

Fajnie ,że się cieszycie z nami. I nie siedźcie cicho tylko głośno :multi:
Panie porobią zdjęcia i wyślą mejlowo.

Posted

[quote name='gosiaczek1984']no to super już się nie mogę doczekać zdjęć[/QUOTE]

I ja też !!!! To takie krzepiące wieści !

Posted

Bossssssko! Fajnie, że ma psiego przyjaciela, że sobie do gustu przypadli. Bo ludzie ludźmi, ale jednak przedstawiciel tego samego gatunku też się przydaje :)

Posted

[quote name='gosiaczek1984']Sa jakies wiadomosci o Kredce?[/QUOTE]

Są wiadomości.Jest wszystko w porządku.
Śpi po kolei w łóżkach z paniami. Dziś rano o 5 nie chciała iść na spacer ( wcale się nie dziwię). Pięknie zjadła gotowaną rybę z ryżem i marchewką. Po południu znowu szalała na ogrodzie z Atosem, naganiała się z nim w berka i oboje są szczęśliwi.
Myślę ,że już możemy odetchnąć z ulgą i cieszyć się ,że sunia ma super domek.

Posted

Jak ja sie strasznie ciesze,Kredka trafila na wspanialy domek i mysle,ze juz powoli rozumie,ze to wlasnie jej miejsce na ziemi w Kotlinie Klodzkiej obok dwoch wspanialych panci i Atoska,a dzieki Tobie Poker Kredka zaufala ludziom,to wspaniale co robisz dla zwierzat

Posted

Wczoraj rozmawiałam z pańcią.Jest wszystko dobrze, zabawy z Atosem szalone, aż on pada ze zmęczenia ,a dziewczynka ma jeszcze pełno energii.
Witanie powracających do domu, spanie łóżeczku kołami do góry. apetyt dopisuje. Panie zakochane w Kredce i chyba już z wzajemnością.
UFFF, ulgę czuję. A zarazem brak jej nam.