Poker Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 Przyglądam się i przyglądam ,ale to chyba jednak ona. I wiecie co ? biorę ją jutro !!!:multi: Quote
NikaEla Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 [quote name='Poker']Przyglądam się i przyglądam ,ale to chyba jednak ona. I wiecie co ? biorę ją jutro !!!:multi:[/QUOTE] :multi: aż się popłakałam ze wzruszenia :loveu::loveu::loveu: Poker :loveu::loveu::loveu: Quote
bros Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 [quote name='Poker']Przyglądam się i przyglądam ,ale to chyba jednak ona. I wiecie co ? biorę ją jutro !!!:multi:[/QUOTE] jak to jak to ??????? :) niesamowite :) Quote
kado Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Zapisuję,bo uwielbiam wątki suniek u Państwa Pokerów:cool3: Quote
Poker Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 [quote name='Zosia123']A co z tamtą sunią po zmarłym?[/QUOTE] Nie zostawię jej bez pomocy.Wszystko ustalone z bozenazwisniewa.Właśnie robię przelew na 100 zł i zrobię bazarek i będę wspomagać ile się da. Quote
NikaEla Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Poker - wspaniale, że bierzesz Kredkę. na pewno w twoim domku się ośmieli. W weekend dni otwarte w schronisku i już miałam przed oczyma czarną powtórkę z zeszłego roku. Bo Kredka mała, a małych psiaków ludzie szukają. Quote
terierfanka Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 ależ się cieszę :multi::multi::multi: ciekawe kiedy doczekamy się fotek Kredki w Pokerowej pościeli :evil_lol::) Quote
abilab Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 I ja sie ciesze ze Kredka trafi pod skrzydła dowiadczonego domku trzymam kciuki Quote
Poker Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 Jutro jadę po nią. Niestety nie mam łańcuszkowej smyczy. Czy ona zmieści się do kociego kontenerka? Quote
Nutusia Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Poker... no ja Ci normalnie Kobieto... miłość wyznam publicznie! :) A ta druga sunia, jak rozumiem, trafi do innego DT (płatnego?)... Ma ona wątek swój? Quote
bozenazwisniewa Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 No to i ja sie melduję,usłyszałam o tej bidzie i postanowiłam nie wysyłas do Poker suni.Pojęczaam troche dla DS Ferdki i w końcu Pani zgodizła się wziac obie dziewczynki.Sunia bedzie na DT w Warszawie.Jedzie 10-tego.Dziekuje Poker za pomoc dla tej seniorki po zmarłym,teraz kazdy grosik się liczy(jak wszedzie).To dla nich szansa i dla "Kreduszki",tak ja mój synek nazwał Zaznaczam watek,bede podgladać... Quote
Nutusia Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Kamień z serca, że obie "kandydatki" bezpieczne i zaopiekowane :) Quote
Kawon5 Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='Poker']Jutro jadę po nią. Niestety nie mam łańcuszkowej smyczy. Czy ona zmieści się do kociego kontenerka?[/QUOTE] Dziękuję bardzo - piękny prezent dla Kredki na 4. października. Smycz łańcuszkową mogę podrzucić dzisiaj w godz. 19-20. Kiedyś woziłam szczeniaki 8kg w kontenerku Atlas10, tylko trzeba było je trochę w nim poukładać. Odpinałam górną część kontenerka, układałam szczylka, zapinałąm górną częśc i potem kratkę. Musiałam tylko dno trzymać, żeby dno nie odpadło. Aha, Kredka boi sie wystrzałów - gdy obok z poligonu dochodziły huki, kuliła się z przerażenia. Quote
Kawon5 Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='Poker']Czy to na pewno są zdjęcia Kredki? Na zdjęciu sprzed roku ma czarną sierść , a na obecnych zdjęciach jaśniejszą, dłuższą i sprawia wrażenie szorstkiej. Kształt pyszczka też jest inny. Ale czip pewnie się zgadza.Może tak się zmieniła w czasie tułaczki. Kawon5 , a jakim rejonie miasta złapałaś ją?[/QUOTE] Kredka została łapana w rejone ulic Jaracza/ Damrota. Quote
Nutusia Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Uważajcie z kontenerkiem. Mojej koleżance ostatnio nawiała kotka - po prostu wypchnęła kratkę. W stresie zwierzaki mają siłę goliata!... Quote
bozenazwisniewa Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='Nutusia']Uważajcie z kontenerkiem. Mojej koleżance ostatnio nawiała kotka - po prostu wypchnęła kratkę. W stresie zwierzaki mają siłę goliata!...[/QUOTE] To prawda.. Wieźlismy psiaka do Warszawy na D.Centralny.Siedział w bagażniku,uczepiony do kratki.No i wychodzimy sobie ,żeby go przekazać na transport, do Kielc a on myk nam i w nogi.Prze ulice w strone Pałacu Kultury:oops:Ja za nim,przez uliće,trabili na mnie,pukali się w czoło,ale jak się zaczełam wydzierać,to się ludzie 'zorganizowali"i zapolowali na uciekiniera.Na szczęscie go złapaliśmy.NIE WIEM JAKIM CUDEM NAM SIĘ ODCZEPIŁ:crazyeye:,ale odczepił .Nie ma reguły.Ja tam zawsze jak wioze koty do weta to zamykam kontenerki i jeszcze zaklejam taśmą izolacyjna,bo tez nam kiedys (na szczęście w samochodzie)kot wyskoczył -wypchał klapkę.Sama wynosze do gabinetu jeden kontener i lece po nastepnego:oops:Adrenalina wtedy dosięga zenitu... Quote
Poker Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 Dzięki za przybycie na wątek.i za wszelki ostrzeżenia. biorę kontenerek, obrożę , szelki i smycze i jadę po strachulca. ZOstawimy jej imię kredka ,a zdrobniale to chyba będzie Deczka ( od Kredeczki) Quote
Nutusia Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Trzymam kciuki za bezpieczne przybycie KreDeczki do Pokerkowego domu :) Quote
pikola Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='Poker']Przyglądam się i przyglądam ,ale to chyba jednak ona. I wiecie co ? biorę ją jutro !!!:multi:[/QUOTE] Kredka lepiej trafic nie mogla..:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
abilab Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 No rzeczywiscie Kredka dostała piękny prezent na 4 pazdziernika i niech jej życie dalsze bedzie jednym wielkim prezentem trzymamy kciuki i czekamy spokojnie na wiesci Quote
Poker Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 Mała ,ale nie malutka od 30 minut u nas. Jeszcze w schronie walnęła wielkie koo i u nas w salonie na powitanie również. Wiozłam w kocim kontenerku , zabezpieczoną jak przystało na największego uciekiniera. Chodziła już po salonie , zaszyła się w pomieszczeniu przy kuchni. Jest podenerwowana,ale nie kłapie zębami. Na psy i kićkę nie reaguje, natomiast kulka zachowuje sie na zasadzie i chciałabym i boję się. Zagląda do Kredki , obserwuje puszy ogon i robi koci grzbiet. Pokerek chyba nie zauważył jej przybycia ,a Dolarek jest trochę zaskoczony ,ze mu znowu jakąś babę do domu przywlokłam i trochę posmutniał. Zobaczymy co się będzie działo . Na pewno będziemy ją kąpać. Umie chodzić po schodach , bo się wybierała na wycieczkę na górę ,ale na razie jej nie puściłam. 4 października jest szczęśliwym dniem , bo mój wnuk kończy dziś 19 !!!lat. Quote
Nutusia Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Wnuku Pokerka - najlepsze życzenia! Mieć taką Babcię to więcej niż szóstka w totka przy kumulacji ;) Kredeczko - teraz już masz z górki i niech 4 października będzie dniem i Twoich narodzin do prawdziwego życia :) Quote
Recommended Posts