Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Poker']Jak się ważyły losy Kredki to ruch był jak na perskim rynku, a teraz ....[/QUOTE]
Ja się niesmiało odezwałam że moja Frytka adoptowana w połowie kwietnia nadal jeszcze nie jest w pełni nasza .
Że rozumiem jak to jest .

Posted

Ale się cioteczek nazlatywało, SUPER. Spieszę więc donieść o dużym TIP TOPKU Deczki.
Podeszła do męża i do mnie i zjadła nam z ręki kawałki świeżo ugotowanego indyka. :multi:Jeszcze wczoraj byłoby to niemożliwe. Zareagowała też na swoje imię.

Posted

[quote name='Poker']Ale się cioteczek nazlatywało, SUPER. Spieszę więc donieść o dużym TIP TOPKU Deczki.
Podeszła do męża i do mnie i zjadła nam z ręki kawałki świeżo ugotowanego indyka. :multi:Jeszcze wczoraj byłoby to niemożliwe. Zareagowała też na swoje imię.[/QUOTE]

Wspaniałe wieści, KreDeczko tak trzymaj, czyli będzie smakołyk, a nie rózga :p
pozdrawiamy mikołajkowo ;)

Posted

Miałam przyjemność poznać przedwczoraj Deczkę i jej kompanów. Zdjęcia zdecydowanie nie oddają urody psinki. To śliczny pyszczek! Co prawda jeszcze bardzo nieśmiały i lekko wystraszony jednak niezaprzeczalnie uroczy i subtelny. Cały czas miała podkulony ogonek, zaciekawienie mieszało się z chęcią czmychnięcia w bezpieczne miejsce. Odwagi dodają panience Dolar, Pokerek i Kota. Skoro wszyscy się ze mną zapoznali, więc i ona ostrożniutko powąchała obcą dłoń.

Jestem zauroczona Deczką i składam wielki ukłon w stronę Poker za to, co dla niej robi!

Posted

Po co nowe info o Deczce jak już wiemy,że jest śliczna i przybiegła do ręki aby ją powąchać a więc postępy są i tak trzymać.Malunia potrzebuje czasu po rocznej tułaczce.I tak już są kolosalne postępy.Fajnie czytać,że bawi się z całym stadkiem,je a to jest najważniejsze.

Posted

Milo sie czyta o takich postepach.
Dolarek - przekochany psiaczek. Jak dobrze, ze oprocz Panstwa, Kredeczka ma taki wzor i opoke. I jeszcze kotusia do figlowania...

Posted

Witaj Kredeczko :)
Pokerku, tu wątek naszych nowych zmarzlinek: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/237178-Do-czego-mog%C5%82y-przesta%C4%87-pasowa%C4%87-dwie-ma%C5%82e-suczki-Wysadzone-na-przystanku-PKS?p=20112717#post20112717[/url]

Posted

[quote name='pikola']Jak tam Deczka?Cos nowego sie wydarzylo:cool3:[/QUOTE]
Nic nowego u nas, 2 kroki w przód , 3 do tyłu , 4 kroki w przód, 2 do tyłu i nadal tańczymy w kółeczko.
Widać ,że bardzo chce sie zbliżyć do nas , walczy z lękami . Niestety na razie lęki są górą.
Na wątku zmarzlinek juz byłam.

Posted

Ważne, żeby bilans kroczków jednak był... dodatni, a tak właśnie jest. Walka z lękami jest trudna, długa i żmudna... Wymaga cierpliwości i od psa i od opiekunów. Trzymaj się, Kredeczko! Jak to dobrze, że jesteś w ciepłym domku, a nie na tym paskudnym mrozie...