Poker Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 Są dalsze postępy. Zaczęła machać ogonkiem wyraźnie do nas.Wczoraj w nocy znowu ją zgwałciłam i leżałyśmy sobie w łóziu przytulone.Ale małpiszon nie usnęła. Dziś rano hycnęła na moje łóżko na moment co prawda,ale minę miała łobuzerską. Pięknie bawili się z Dolarkiem , a potem z Kulką. Quote
Nutusia Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Gwałt w łóżku? Niech się zastanowię jakiej organizacji to zgłosić ;) Ale się cieszę! :) Quote
pikola Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 [quote name='Poker']Są dalsze postępy. Zaczęła machać ogonkiem wyraźnie do nas.Wczoraj w nocy znowu ją zgwałciłam i leżałyśmy sobie w łóziu przytulone.Ale małpiszon nie usnęła. Dziś rano hycnęła na moje łóżko na moment co prawda,ale minę miała łobuzerską. Pięknie bawili się z Dolarkiem , a potem z Kulką. [/QUOTE] Kredeczka chyba polubila te gwalty:evil_lol: Quote
iwstar58 Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 [quote name='pikola']Kredeczka chyba polubila te gwalty:evil_lol:[/QUOTE] hahah.. ale dla mnie wyjątkowe i fajne jest to, że potrafi bawić się z kotką :crazyeye: Quote
Nutusia Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Deczka jest jak moja Gapcia. To nie zwierzęta zrobili jej krzywdę, a ludzie, więc zwierząt się nie boi. Nasza Gapcia też się świetnie odnajduje w stadzie z psami, lubi naszą kicię Helenkę. ale ludzie, to dla niej "gorszy gatunek"... Quote
Poker Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 Dziś byłą wielka radość nasza z radości Deczki jaką mi okazała. Mąż był w parku z Deczką i Dolarkiem ,a ja doszłam z Pokerkiem. Sunia chyba poznała nas, bo nie szczekała. Gdy podeszliśmy bliżej zaczęła wyraźnie do mnie podskakiwać, robić przysiady , ogonek latał w kółko, pierwszy raz tak się cieszyła. Niestety w domu omija nas z daleka. Ale pomalutku , będzie dobrze. Quote
iwstar58 Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 [quote name='Nutusia']Deczka jest jak moja Gapcia. To nie zwierzęta zrobili jej krzywdę, a ludzie, więc zwierząt się nie boi. Nasza Gapcia też się świetnie odnajduje w stadzie z psami, lubi naszą kicię Helenkę. ale ludzie, to dla niej "gorszy gatunek"...[/QUOTE] A moje kocio-psie towarzystwo tolerowało się, ale nigdy nie bawiło się razem... dawne to czasy, ze 30 lat temu :roll: [quote name='Poker'] Niestety w domu omija nas z daleka. Ale pomalutku , będzie dobrze.[/QUOTE] Będzie, będzie...w końcu wszyscy na to liczą :lol: Quote
mestudio Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Zaglądam co tam za postępy się dzieją u Kredeczki:-). Quote
Poker Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 Właśnie od pół godziny panienka leży u mnie w pokoju na dywanie.Przyszła pierwszy raz sama. :multi: Rano na powitanie machanie ogonkiem , przeciąganie się , ziewanie , nawet podchodzi do mnie ,ale jak wyciągam rękę , to ucieka. Dziś rano szaleli z Dolarkiem, wywracanki, łapanie sie mordkami, Deczka robi wszystko po cichu,a Dolarek jak to facet, musi poburczeć. Na spacerach szczeka gdy widzi psy czy gawrony.Co robić ,żeby nie weszło jej to w nawyk ? [IMG]http://img338.imageshack.us/img338/2874/aktwki019.jpg[/IMG] Poranne igraszki [IMG]http://img19.imageshack.us/img19/3228/aktwki022.jpg[/IMG] Idę sobie [IMG]http://img441.imageshack.us/img441/6218/aktwki026.jpg[/IMG] Grzecznie czekamy na spacerek ,a pańcia się grzebie. [IMG]http://img39.imageshack.us/img39/3595/aktwki041.jpg[/IMG] W końcu sie odważyłam wejść do pokoju pańci [IMG]http://img210.imageshack.us/img210/5586/aktwki043.jpg[/IMG] i sobie leżę Quote
Energy Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Ale sukcesy:):):) Razem wyglądają jak para dobrych przyjaciół:) Dolarek też myślę, że jest psim dogoterapeutą:) Quote
terierfanka Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 pasują kudłacze do siebie :loveu: dobrze, że cały czas są postępy u Deczki :) Quote
Poker Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 [quote name='Nikaragua']Deczka zadomowiona :multi:[/QUOTE] Jeszcze nawet nie na pół gwizdka,ale postęp jest. Quote
Nutusia Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Fajny z niej czupurek :) A Dolarek - klon mojego Lesia!!!! Quote
pikola Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 [quote name='Nutusia']Deczka jest jak moja Gapcia. To nie zwierzęta zrobili jej krzywdę, a ludzie, więc zwierząt się nie boi. Nasza Gapcia też się świetnie odnajduje w stadzie z psami, lubi naszą kicię Helenkę. ale ludzie, to dla niej "gorszy gatunek"...[/QUOTE] Bo ludzie to gorszy gatunek.Najgorszy.. Quote
pikola Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Cudenko:loveu: [IMG]http://img210.imageshack.us/img210/5586/aktwki043.jpg[/IMG] Quote
Ewanka Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Gratuluję postępów, Deczunia wypiękniała i Dolarek też przystojniak :) Quote
Poker Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 Dolarek jest właśnie przed domowym SPA. Muszę go przystrzyc, bo zarasta niemiłosiernie. Gdy kucnęłam na spacerku i przywołałam Deczkę, ochoczo do mnie podbiegła merdając ogonkiem. W domu nadal chowa się po katach , dziś ma taki dzień.Nie wiem dlaczego Na szczęście ładnie je i to w kuchni. Quote
togaa Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Fajnie że ma apetyt. Kruszyna z niej straszna. Trzcinka taka... A z Dolarka wyjątkowa poczciwina. Na pewno Deczka wyczuwa Jego spokój i zaufanie. Faktycznie; Dolar-terpeuta:razz:. Quote
Figunia Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 zmiany widac na pysiu. Czujna, deczko nieufna, ale juz nie tak przerazona. Nawet jakby figlarna ta minka... Quote
jaanka Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Dzień dobry :) Wpadłam , poczytałam i zaczęłam się zastanawiać czy to nie o mojej Frycie . Tak bardzo podobne zachowania . Quote
wilczy zew Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 [quote name='Poker']Na spacerach szczeka gdy widzi psy czy gawrony.Co robić ,żeby nie weszło jej to w nawyk ?[/QUOTE] korekta słowna i lekka korekta smyczą oraz pochwała gdy przestanie Quote
Poker Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 [quote name='wilczy zew']korekta słowna i lekka korekta smyczą oraz pochwała gdy przestanie[/QUOTE] Jeżeli to samo mamy na myśli, to tak robię.Chociaż wiem ,ze szkoły są różne. Quote
Recommended Posts