Cezus80 Posted February 12, 2013 Author Posted February 12, 2013 Zgadzam sie z MONIĄ ja również stosuje te szczotki no może poza ta z Nylonem ( tu mam MASONa szczotkę -ale nie używam jej zbyt często) Co do grzebieni to kwestia przyzwyczajenia ja preferuje te bez rączki ale tak jak pisałam pewnie dlatego ze od początku takimi czesałam ;) Quote
Monia85 Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 [quote name='Cezus80']Zgadzam sie z MONIĄ ja również stosuje te szczotki no może poza ta z Nylonem ( tu mam MASONa szczotkę -ale nie używam jej zbyt często) Co do grzebieni to kwestia przyzwyczajenia ja preferuje te bez rączki ale tak jak pisałam pewnie dlatego ze od początku takimi czesałam ;)[/QUOTE] Ja też mam z Masona, ale cena jest powalająca :lol: Quote
Aga BJ Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Dziękuję Wam za odpowiedzi! Na pewno skorzystam, na razie mogę pozwolić sobie tylko na jedną szczotkę i grzebień (adoptuję właśnie drugiego psiaka i koszty wzrosną). A ponieważ przed wiosenną sterylką sunię zamierzam ostrzyc, na razie po jednym egzemplarzu musi wystarczyć. Dziękuję raz jeszcze :) Quote
Aga BJ Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 dziewczyny, czyli raczej krótkie piny w szczotce, tak? Quote
Cezus80 Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 są dwie szkoły :) Jedna mówi długie bo dojdzie szczotka aż do skóry a druga mówi krótkie i włosy samemu odgarniać :) JA od początku stosowałam krótkie i tak sie nauczyłam i tak mi wygodniej ;) myślę że cokolwiek byś nie wybrała ważne byś używała :) Quote
Aga BJ Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 dziękuję :) no właśnie bałam się czy te krótkie przebiją się przez warstwę włosia do skóry. Czyli przy krótkich pinach odgarnianie, a długi nie będą kłopotliwe ? Bo za długie? np gdy ją obstrzygę? Używać będę na pewno, codziennie ją szczotkuję ale jednak dobre czesadło to podstawa. Moze po prostu wezmę średnie piny :) [url]http://germapol.istore.pl/pl,product,15599050,maxi,pin,duza,owalna,szczotka,ze,sredni,dlugosci,pinow,27mm.html[/url] Quote
rodzice Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 ja mam i długie i krótkie - używam krótkie Quote
Aga BJ Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 czyli jednak krótkie :) zanotowane . Dzięki Quote
Recommended Posts