Jump to content
Dogomania

W jakim mieście najbardziej chciałabyś/chciałbyś studiować weterynarię?  

102 members have voted

1. 1. W jakim mieście najbardziej chciałabyś/chciałbyś studiować weterynarię?

• Warszawa
      35
    • Wrocław
      24
    • Olsztyn
      14
    • Lublin
      6
    • Poznań
      11
    • Kraków
      12

Recommended Posts

Posted

no właśnie tych procentów to jest co najwyżej 50%
niestety ale życie mnie nauczyło, że nie mam szczęścia w niczym
zawsze o włos przegrywam

Posted

[quote name='ewa1993']@mirca z takim nastawieniem aż mi się przykro robi, trochę wiary ! [/QUOTE]
Chyba każdy, co jakiś czas przechodzi jakieś załamanie i traci na to wszystko wiarę.. ;/

Posted

szkoda że ludzie w 2011 roku nie pisali z którego miejsca się dostali
bo wtedy 20 punktów spadło
ale im wyższy próg tym więcej spada
oby i teraz też tak było

Posted (edited)

Oby,bo ja już się zapisałam do lekarza medycyny pracy na pielęgniarstwie ;)

Zerknijcie na biologa,bo są wklejone listy z Poznania.75 osób przede mną.Zatem miło się żegnam z Poznaniem,bo nie ma szans żeby tyle zrezygnowało.

Edited by dominika405
Posted

Nowy próg w Lublinie 412. Brakuje mi 15 pkt ( 85 rezerwowy) , raczej mogę się pożegnać z wetą. No, ale zostaje mi farma. Ciekawy jestem jeszcze tylko Olsztyna. ;)

Posted

Nie chcę Wam mówić ale Olsztyn na bank nie spadnie zbyt dużo :(
Nie wiem co się stało z tym Lublinem, przecież w tamtym roku po pierwszym progu spadło 16 punktów a teraz tylko 8 punktów.
A w sprawie telefonu - nic mi nie powiedzieli, tyle że jak jestem na rezerwowych na tym moim miejscu to mam jeszcze szanse :mad:

Posted

[quote name='micra']A w sprawie telefonu - nic mi nie powiedzieli, tyle że jak jestem na rezerwowych na tym moim miejscu to mam jeszcze szanse :mad:[/QUOTE]
Ale dzwoniłaś do Pń czy gdzieś indziej? Bo ja jestem parę osób za Tobą :) I się łudzę ze ci po 80/90 to się szybko wyniosą na medyczne i inne xD

Posted

[quote name='dominika405']Zerknijcie na biologa,bo są wklejone listy z Poznania.75 osób przede mną.Zatem miło się żegnam z Poznaniem,bo nie ma szans żeby tyle zrezygnowało.[/QUOTE]

Czemu nie ma? Podobno połowa nie donosi dokumentów. Skoro normalnie funkcjonuje 2 a nawet 3 nabór. Po coś on musi być. :)

Posted

nie mogę tego zrozumieć dlaczego nie więcej
wydawało mi się że będzie koło 406
jest prawie identyczny jak w zeszłym roku,
zastanawia mnie co się stanie z Olsztynem - albo spadnie dużo, będzie duży skok, albo minimalnie spadnie

Posted

Ja już nic nie przewiduję. Liczyłam na Lublin i się przeliczyłam. Czy ktoś widział listę z Lublina? Bo ja nie mam żadnej informacji. Nikt nie dzwonił, nikt nic nie pisał. Czy ten 412 punktów jest pewne?

Posted

moi mili dostałam się do Wrocławia, na który już dawno przestałam liczyć a nadal nie wiem co z Olsztynem(jestem 288 na liście). Na pewno spadnie próg stawiam, że ok 20-26 pkt także głowa do góry ja nie wierzyłam a udało się !
Tylko teraz mam dylemat co wybrać Wrocław czy Olsztyn... papiery muszę złożyć do 19 a dopiero 20 są wyniki Olsztyna a mam tylko jedną sztukę odpisów nie mam już nawet oryginałów świadectwa maturalnego ani aneksu...
całe życie marzyłam o Wrocławiu, wiem, że tam jest najlepsza uczelnia, piękne miasto sama wyliczałam zalety ale w Olsztynie załatwiłam już sobie mieszkanie kawalerkę zaraz obok uczelni z góry na 6 lat za jedynie 300 zł miesięcznie, nie wiem czy znajdę takie mieszkanie w Olsztynie... pomocy !!!