dominika405 Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Oby w takim razie teraz spadło do 378(specjalnie dla Ciebie),a ostateczny poniżej 376. :razz: [SIZE=1]Jakoś nie widzi mi się weta w Poznaniu.W Olsztyn wierzę bardziej [/SIZE]:oops: Quote
micra Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Olsztyn to moja jedyna nadzieja, szkoda że nie poprawił Ci się humor po progu we Wrocławiu jak sądzisz uda nam się? Quote
dominika405 Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Bo ja już mam dosyć tego czekania.Ciągłego sprawdzania tych wyników rekrutacji,obserwowania biologa,który akurat pod względem progów jest kopalnią informacji.Serio...Jestem tym zmęczona.To już tyle miesięcy oczekiwania. Pocieszam się jedynie,że wyniki w Olsztynie już za 7 dni. Mam nadzieję,że się uda.Wierzę,że ten głupi próg spadnie,no bo spadają WSZĘDZIE.Tyle tylko,że my wierzymy już od kilku tygodni.I co z tego mamy? Quote
Bandros Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Oby Lublin zlecial do 397, bo studiowanie tam najbardziej by mi odpowiadało. Quote
micra Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 (edited) Może nam się ta wiara opłaci, choć i ja już w to nie wierzę. Z drugiej strony dlaczego mamy mieć takiego pecha że nie dostaniemy się mimo że w tamtym roku nie byłoby z tym problemu i mimo że wszędzie progi spadły Bandros Lublin na pewno spadnie, więc spokojnie gorzej z Olsztynem , gdyby jeszcze na początku nie wzrósł sytuacja byłaby bardziej klarowna Edited July 12, 2013 by micra Quote
Bandros Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 [quote name='micra']Bandros z mojego pozytywnego myślenia nic nie wynika na razie mi się wszystko wali, i raczej nie idzie ku dobremu jestem pechowym czlowieczkiem i nauczona jestem niemal pewna że mam pozamiatane[/QUOTE] Oj nie mow tak. Nie wiemy co jest nam pisane i jaka będzie przyszlosc. Wazne aby ciezko na cos pracowac a efekty zawsze jakies będą. Myslmy pozytywnie. Poprawialas w tym roku maturę czy to Twoje 1 podejscie? Ile masz pkt na Olsztyn? Masz jakis awaryjny kierunek? Quote
micra Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 W zasadzie to moja druga matura, ale pierwszy raz pisałam biologię i chemię mam 378 punktów, jeszcze jakaś nikła nadzieja jest tylko szkoda że ten pierwszy próg tak wzrósł a moim wyjściem awaryjnym jest niestacjo w Lublinie i kolejna poprawa za rok (oby nie) Quote
Bandros Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 378, to lepsza sytaucja od mojej. Bd dobrze. Czekamy na II listy. Quote
micra Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 szkoda że III lista jest zaraz po II mało osób wtedy zrezygnuje, i chyba na innych uczelniach nie ma wtedy list II lista może nas pozytywnie zaskoczyć Quote
Bandros Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 W Lublinie 16 nastego jest druga lista a informacji o kolejnych nie ma. To tak jakby po drugiej liscie kończyła sie rekrutacja.... Quote
micra Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 na pewno się nie kończy, zerknij ile było progów w zeszłym roku Quote
Ola164 Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Ja niedawno wróciłam z mojej (wstyd się przyznać) pierwszej wizyty we Wrocławiu. Złożyłam papiery na wete i jestem już oficjalnie studentką :) Jeszcze tylko dosłać badania lekarskie, kasę za indeks i znaleźć mieszkanie dla siebie i psa. Jeśli ktoś szuka współlokatora do Wro to ja również :) Quote
klaaudiak Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Ktoś dotarł do jakieś pewnej informacji o progu w Poznaniu? :) Quote
joannagdansk Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 a orientuje się ktoś może czy do Wrocławia można wysłać dokumenty pocztą, a nie osobiście? Quote
borysova Posted July 13, 2013 Author Posted July 13, 2013 [quote name='joannagdansk']a orientuje się ktoś może czy do Wrocławia można wysłać dokumenty pocztą, a nie osobiście?[/QUOTE] Można. ;) Tylko liczy się data wpływu a nie nadania, więc jedynie kurierem. [B]Czy ktoś jest chętny do mieszkania ze mną we Wrocławiu? Może ktoś szuka współlokatorki? Chciałabym mieszkać z kimś z weterynarii... [/B] Quote
joannagdansk Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Można. ;) Tylko liczy się data wpływu a nie nadania, więc jedynie kurierem. Dziękuję! Quote
Karoola Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Utworzylam grupę SGGW na fejsie - kto będzie tam studiował, niech sie doda :D [url]https://www.facebook.com/groups/561501533907955/[/url] Quote
Lima_11 Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Powiedzcie mi, jak myślicie, czy jest szansa przeniesienia się na SGGW jeszcze przed październikiem, mimo, że nie składałam tam papierów ani nic? ;/ wiem... opamiętałam się bardzo rozsądnie nie w porę, ale byłam pewna, ze nie mam tam szans ;// a teraz zaczynam się zastanawiać, czy nie kombinować, zeby się tam przenieść z Lublina... Quote
Karoola Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 My chyba nic nie doradzimy... Na pewno po znajomosci da sie wszystko załatwić, oficjalnie raczej marne szanse. Dzwon do nich i ich mecz... Może Ci sie uda. Z jednej strony to trochę nie fair, ale jeśli bardzo ci zależy, to próbuj. Quote
ewa1993 Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 hej jestem tu nowa prześledziłam wasze ostatnie rozmowy . mam 390pkt w Olsztynie i jestem [U]288[/U] na liście myślicie, że są szanse jeszcze się dostać ? pozdrawiam ;) Quote
Lima_11 Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 wiem, ze trochę nie fair, ale strasznie się bałam, ze mi tam zabraknie punktów, a obstawiłam już strasznie dużo uczelni medycznych, więc głupio było mi prosić mamę, żeby mi zapłaciła jeszcze to, jak mogę się nie dostać, a tu się okazuje, że bym się chyba załapała ;/ i teraz sama nie wiem co to robić... z jednej strony zajęłabym miejsce komuś w Wawie ale zwolniłabym w Lublinie... sama się zastanawiam czy to zostawić w spokoju czy nie Quote
Lukasero Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Witam, dzisiaj w nocy czeka mnie podróż ze śląska do Olsztyna i teraz moje pytanie : to poświadczenie o zgodność z oryginałem oni załatwią na miejscu w tym punkcie obsługi kandydata czy trzeba gdzies z tym leciec ? Quote
Recommended Posts