Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rokuś rozleniwił się strasznie i głównie rozwala się na kanapie:) Jest przy tym tak czuły i chętny do kontaktu z nami, że zamiast szykować święta, Jacek siedział z nim na podłodze:) Rokuś na kanapie:)

R126.jpg

R127.jpg

• Upvote 1
Posted

R121.jpg.54e28102868803fa64b611121e7de7d

Rokuś już przygotował święta, bo ma zieloną pisankę ;)

Już prawie po świętach, ale wcześniej nie miałam kiedy zajrzeć za co przepraszam. Jakoś z niczym nie mogę zdążyć...... chyba starość .....

Życzę Przyjaciołom Rokusia i całego rodzinnego stadka Ewuni, samych dobrych, pogodnych dni i żeby pieski nie chorowały,a dawały wiele radości.

• Upvote 2
Posted

Witamy poświątecznie! Rokuś kwitnie! Ma dużo więcej siły, wzmocnił mu się tył i dzięki temu szybciej i więcej biega. Na spacerach jest bardzo aktywny i uśmiechnięty:) W domu albo odsypia albo przychodzi na mizianki do nas. Juz zupełnie sam wskakuje na kanapę i śpi sobie biegnąc gdzieś łapkami przez sen.

R101.jpg

R102.jpg

Roki nauczył się od pozostałych psiakow układania sobie kołderek i kocy po swojemu:)

R103.jpg

Rano dzień zaczyna od podania piłeczki Jackowi i namawiania go do zabawy:)

R104.jpg

Posted

Było jeszcze dużo mgły, ale naszym psiakom to nie przeszkadza. Barsiczka usiłuje się od jakiegoś czasu zaprzyjaźnić z Rokim, ale jak on zaczyna się nią interesować, to ją paraliżuje strach. Powoli jednak zaczynają się wspólne zabawy:

Posted
14 minut temu, UlaFeta napisał:

Ewciu jak tylko przyjdą piłeczki to Muszę dać Rokusiowi osobiscie:)

Nie bedziesz się na mnie gniewac:(

No coś Ty:-) Pytalam kilka, czy kilkanaście  postów wcześnie, czy przyjedziesz osobiście dac Rokusiowi prezent:) Zapraszamy!!!

Posted
2 godziny temu, Ewa Marta napisał:

No coś Ty:-) Pytalam kilka, czy kilkanaście  postów wcześnie, czy przyjedziesz osobiście dac Rokusiowi prezent:) Zapraszamy!!!

Dziekuje:)W wielkiej tajemnicy przyjade:)Ostatnio moj Jacek powiedzial"zeby nie pies to bys pewnie nie przyjechala:)

Dla niewtajemniczonych;)Moj syn Jacus mieszka na Ursynowie:)))))))))))))))))))))))))))))

• Upvote 2
Posted
1 godzinę temu, Gusiaczek napisał:

Cudownie Was widzieć :) Rokuś to zupełnie nowy pies! . Serdeczności zostawiam dla Was, Wielołapni :)

Gusiaczku-podmienili psa:)

• Upvote 1
Posted
5 godzin temu, UlaFeta napisał:

Dziekuje:)W wielkiej tajemnicy przyjade:)Ostatnio moj Jacek powiedzial"zeby nie pies to bys pewnie nie przyjechala:)

Dla niewtajemniczonych;)Moj syn Jacus mieszka na Ursynowie:)))))))))))))))))))))))))))))

No pięknie:) Mnie się wczoraj na rodzinnym spacerze u mojej rodzinki niechcący wymknęło, że taki spacer bez psów to stracony czas:) Ale mi się dostało;)

22 minut temu, Gusiaczek napisał:

Rokuniu, dochód z bazarku w wysokości 280.00 zł  w drodze do Ciebie, Kochany. Buziole, spokojnej nocy :)

Bardzo dziękujemy Gusiaczku! To dla nas duże poczucie bezpieczeństwa i duży zastrzyk finansowy. Jak tylko kasa dojdzie, potwierdzę na obu wątkach:)

Posted
12 minut temu, Ewa Marta napisał:

No pięknie:) Mnie się wczoraj na rodzinnym spacerze u mojej rodzinki niechcący wymknęło, że taki spacer bez psów to stracony czas:) Ale mi się dostało;)

Musimy wazyc slowa;)

Posted
13 godzin temu, Mattilu napisał:

Odmiana Rokusia jest wrecz niewiarygodna!!! Bardzo, bardzo ciesze sie z Wami :)

Matilu, on się chyba nigdzie nie wybiera, a na pewno nie za TM:)

• Upvote 1
Posted

Z ogromną wdzięcznością i radością potwierdzam wpłynięcie 280 zł dla Rokusia na moje konto.

Gusiaczku kochana, z calego serca raz jeszcze dziękujemy z Elunia bardzo za Twoją bezinteresowną pomoc!!!

• Upvote 1
Posted
2 godziny temu, Ewa Marta napisał:

Matilu, on się chyba nigdzie nie wybiera, a na pewno nie za TM:)

To jest oczywista oczywistosc)Co najwyzej pojedzie na wakacje:)

Posted
9 godzin temu, Gusiaczek napisał:

W takim razie Ovo w Twem guście tyż jest ;)

No to już jesteśmy  3:-)♡-fajnie, że ten wątek coraz radosniejszy się robi.

Buziaki zostawiam i smigam do roboty:)