Ewa Marta Posted March 26, 2016 Author Posted March 26, 2016 Rokuś rozleniwił się strasznie i głównie rozwala się na kanapie:) Jest przy tym tak czuły i chętny do kontaktu z nami, że zamiast szykować święta, Jacek siedział z nim na podłodze:) Rokuś na kanapie:) 1 Quote
EVA2406 Posted March 28, 2016 Posted March 28, 2016 Rokuś już przygotował święta, bo ma zieloną pisankę ;) Już prawie po świętach, ale wcześniej nie miałam kiedy zajrzeć za co przepraszam. Jakoś z niczym nie mogę zdążyć...... chyba starość ..... Życzę Przyjaciołom Rokusia i całego rodzinnego stadka Ewuni, samych dobrych, pogodnych dni i żeby pieski nie chorowały,a dawały wiele radości. 2 Quote
Ewa Marta Posted March 29, 2016 Author Posted March 29, 2016 Witamy poświątecznie! Rokuś kwitnie! Ma dużo więcej siły, wzmocnił mu się tył i dzięki temu szybciej i więcej biega. Na spacerach jest bardzo aktywny i uśmiechnięty:) W domu albo odsypia albo przychodzi na mizianki do nas. Juz zupełnie sam wskakuje na kanapę i śpi sobie biegnąc gdzieś łapkami przez sen. Roki nauczył się od pozostałych psiakow układania sobie kołderek i kocy po swojemu:) Rano dzień zaczyna od podania piłeczki Jackowi i namawiania go do zabawy:) Quote
Ewa Marta Posted March 29, 2016 Author Posted March 29, 2016 Rokuś jest wspaniały, zdobył całą moją i Jacka Rodzinę. Wszyscy go głaskali, przytulali i przestawali mówić, że oszaleliśmy biorąc do domu czwartego psa. Quote
Ewa Marta Posted March 29, 2016 Author Posted March 29, 2016 Mam jeszcze filmiki robione przez Jacka z porannego spaceru. Widać na nich, jak to nasze psisko zmężniało, nabrało ciałka i mięśni! Quote
Ewa Marta Posted March 29, 2016 Author Posted March 29, 2016 Było jeszcze dużo mgły, ale naszym psiakom to nie przeszkadza. Barsiczka usiłuje się od jakiegoś czasu zaprzyjaźnić z Rokim, ale jak on zaczyna się nią interesować, to ją paraliżuje strach. Powoli jednak zaczynają się wspólne zabawy: Quote
UlaFeta Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 Ewciu jak tylko przyjdą piłeczki to Muszę dać Rokusiowi osobiscie:) Nie bedziesz się na mnie gniewac:( Quote
Ewa Marta Posted March 29, 2016 Author Posted March 29, 2016 14 minut temu, UlaFeta napisał: Ewciu jak tylko przyjdą piłeczki to Muszę dać Rokusiowi osobiscie:) Nie bedziesz się na mnie gniewac:( No coś Ty:-) Pytalam kilka, czy kilkanaście postów wcześnie, czy przyjedziesz osobiście dac Rokusiowi prezent:) Zapraszamy!!! Quote
Gusiaczek Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 Cudownie Was widzieć :) Rokuś to zupełnie nowy pies! . Serdeczności zostawiam dla Was, Wielołapni :) Quote
UlaFeta Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 2 godziny temu, Ewa Marta napisał: No coś Ty:-) Pytalam kilka, czy kilkanaście postów wcześnie, czy przyjedziesz osobiście dac Rokusiowi prezent:) Zapraszamy!!! Dziekuje:)W wielkiej tajemnicy przyjade:)Ostatnio moj Jacek powiedzial"zeby nie pies to bys pewnie nie przyjechala:) Dla niewtajemniczonych;)Moj syn Jacus mieszka na Ursynowie:))))))))))))))))))))))))))))) 2 Quote
UlaFeta Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 1 godzinę temu, Gusiaczek napisał: Cudownie Was widzieć :) Rokuś to zupełnie nowy pies! . Serdeczności zostawiam dla Was, Wielołapni :) Gusiaczku-podmienili psa:) 1 Quote
Gusiaczek Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 49 minut temu, UlaFeta napisał: Gusiaczku-podmienili psa:) Na to wygląda i niejednemu takiej podmianki życzę z całego serca :) 1 Quote
Gusiaczek Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 Rokuniu, dochód z bazarku w wysokości 280.00 zł w drodze do Ciebie, Kochany. Buziole, spokojnej nocy :) 1 Quote
Ewa Marta Posted March 29, 2016 Author Posted March 29, 2016 5 godzin temu, UlaFeta napisał: Dziekuje:)W wielkiej tajemnicy przyjade:)Ostatnio moj Jacek powiedzial"zeby nie pies to bys pewnie nie przyjechala:) Dla niewtajemniczonych;)Moj syn Jacus mieszka na Ursynowie:))))))))))))))))))))))))))))) No pięknie:) Mnie się wczoraj na rodzinnym spacerze u mojej rodzinki niechcący wymknęło, że taki spacer bez psów to stracony czas:) Ale mi się dostało;) 22 minut temu, Gusiaczek napisał: Rokuniu, dochód z bazarku w wysokości 280.00 zł w drodze do Ciebie, Kochany. Buziole, spokojnej nocy :) Bardzo dziękujemy Gusiaczku! To dla nas duże poczucie bezpieczeństwa i duży zastrzyk finansowy. Jak tylko kasa dojdzie, potwierdzę na obu wątkach:) Quote
Mattilu Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 Odmiana Rokusia jest wrecz niewiarygodna!!! Bardzo, bardzo ciesze sie z Wami :) 1 Quote
UlaFeta Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 12 minut temu, Ewa Marta napisał: No pięknie:) Mnie się wczoraj na rodzinnym spacerze u mojej rodzinki niechcący wymknęło, że taki spacer bez psów to stracony czas:) Ale mi się dostało;) Musimy wazyc slowa;) Quote
EVA2406 Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 28 minut temu, UlaFeta napisał: Musimy wazyc slowa;) A dlaczego? Przecież to najprawdziwsza prawda ;) Quote
Ewa Marta Posted March 30, 2016 Author Posted March 30, 2016 13 godzin temu, Mattilu napisał: Odmiana Rokusia jest wrecz niewiarygodna!!! Bardzo, bardzo ciesze sie z Wami :) Matilu, on się chyba nigdzie nie wybiera, a na pewno nie za TM:) 1 Quote
Ewa Marta Posted March 30, 2016 Author Posted March 30, 2016 Z ogromną wdzięcznością i radością potwierdzam wpłynięcie 280 zł dla Rokusia na moje konto. Gusiaczku kochana, z calego serca raz jeszcze dziękujemy z Elunia bardzo za Twoją bezinteresowną pomoc!!! 1 Quote
UlaFeta Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 2 godziny temu, Ewa Marta napisał: Matilu, on się chyba nigdzie nie wybiera, a na pewno nie za TM:) To jest oczywista oczywistosc)Co najwyzej pojedzie na wakacje:) Quote
UlaFeta Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 16 godzin temu, EVA2406 napisał: A dlaczego? Przecież to najprawdziwsza prawda ;) Prawda Ewciu,prawda:)Ja to mam swira na punkcie czarnych-podpalanych:) 1 Quote
Gusiaczek Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 5 godzin temu, UlaFeta napisał: Prawda Ewciu,prawda:)Ja to mam swira na punkcie czarnych-podpalanych:) W takim razie Ovo w Twem guście tyż jest ;) 1 Quote
UlaFeta Posted March 31, 2016 Posted March 31, 2016 9 godzin temu, Gusiaczek napisał: W takim razie Ovo w Twem guście tyż jest ;) No to już jesteśmy 3:-)♡-fajnie, że ten wątek coraz radosniejszy się robi. Buziaki zostawiam i smigam do roboty:) Quote
Gusiaczek Posted March 31, 2016 Posted March 31, 2016 Przydreptałam ze słonecznymi pozdrowieniami i życzeniami dobrego dnia :) Quote
Recommended Posts