Ryjonek Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 No to się porobiło:) Ale same cudne mordki. Kudłaty słodziak i maleńka tak figlarnie łepek przekrzywia - to domownicy mają towarzystwo. Nie zazdrośni są? Że nagle 3 brzuchy więcej do drapania? A człowiek ciągle ma tylko 2 ręce... Quote
malagos Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 [quote name='Isadora7']Ło matko co tu się dzieje?[/QUOTE] No właśnie, ciociu Isadoro, no właśnie...... Czubka nosa mnie z tych psów nie widać, bu........ Quote
malagos Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 [quote name='Ryjonek']No to się porobiło:) Ale same cudne mordki. Kudłaty słodziak i maleńka tak figlarnie łepek przekrzywia - to domownicy mają towarzystwo. Nie zazdrośni są? Że nagle 3 brzuchy więcej do drapania? A człowiek ciągle ma tylko 2 ręce...[/QUOTE] wiesz, ze nie zazdrosne? Jakieś chyba gloopie mam yte psy, każdego przygarną do swego grona i tak maszerujemy na spacer do sadu, ja i 5 małych ogonków, w kojcu dużym Sonia, w małym Misia. Następują wspólne powitania, machanie ogonkami, dotykanie się noskami, no cyrk na kółkach. Chyba i ja doprawię sobie ogonek lub chorągiewkę, bo tak jakoś niepozytywnie wyróżniam się z tego stada :diabloti: Quote
mestudio Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Piękne stadko, bardzo różnorodne i dobrze rokujące w sensie znalezienia im domków:-). Quote
wiosenka Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Misia cudna, szybko sunie powinny znaleźć domki. Quote
malagos Posted September 24, 2012 Author Posted September 24, 2012 Ale co mam powiedzieć temu kudełkowemu spod sklepu? Dziś też siedzi i czeka na jedzenie........ Quote
Ziutka Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 [quote name='malagos']Ale co mam powiedzieć temu kudełkowemu spod sklepu? Dziś też siedzi i czeka na jedzenie........[/QUOTE] Małgoś, ja tam myślę, że jeden psiak w ta czy w tamta to już Ci różnicy nie zrobi :evil_lol: :diabloti: :eviltong: Quote
malagos Posted September 24, 2012 Author Posted September 24, 2012 Prawda? :) I tak cudnie bawi sie z Szelką, obie są młodziutkie i śliczne :) Quote
Nutusia Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 No zostawić Was same na weekend i proszę... jakie dobre wiadomości ;) Pchełka bardzo podobna do naszej Pchełki i jeśli tak samo cudny domek znajdzie, to... do nieba trafi, czego Jej życzę z całego serca :) Misia - cudo!!!! I faktycznie ten spod sklepu już większej różnicy nie zrobi :) U nas też wszyscy domownicy bez problemu godzą się na kolejne tymczasy. No, Lesio oczywiście z wyjątkiem chłopaków ;) Poczciwe, dobre psiska. Im się trafiło jak ślepej kurze ziarno, to i innym nie żałują :) Quote
malagos Posted September 24, 2012 Author Posted September 24, 2012 To żeby Was i siebie rozbawić, w sobotę muszę zabrać z lecznicy w Ostrołęce kotkę syjamkę, tę której zdjęcia tu dawałam. Obserwacja kończy się złośnicy 29 września, bo pogryzła pana 14 września, i w sobotę zostanie wysterylizowana. Ma ktoś pistolet?.......... Quote
Gusiaczek Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Witam:) trochę późno trafiłam, ale cały wątek przeczytałam Sunie śliczności i Wspaniałe Kochane Ciocie przy nich:loveu: Pozdrawiam. Quote
Gosiapk Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Kiedy będzie zdjęcie Malagosi machającej ogonkiem i dotykającej się noskiem z psiakami? :) Quote
Ryjonek Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Malagossy Bigossy chyba nie zostawicie kundełka pod sklepem głodnego? Zasponsoruję karmę dla całego stada jak tylko przyjdzie wypłata:) Chyba, że coś innego Wam potrzeba... Quote
anica Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Witam ciepło :) miło się odwiedza słodkie sunie i jeszcze słodsze cioteczki ;):loveu: ... nioooo... faktycznie trochę dużo... tego szczęścia ;) Quote
malagos Posted September 25, 2012 Author Posted September 25, 2012 Ryjon, nie mogę wziąć kolejnego psa, to wykluczone. Z Misią też nie będzie łatwo, ale tego się spodziewałam w myśl [B]żelaznej[/B] reguły, ze po 1 cudnej tymczasowiczce trafią ze 3 trudne przypadki. Misia to dzikuska. Wczoraj przypięłam jej smycz, udało się, bo jak nie ma gdzie uciec, to nieruchomieje. I wyprowadziłam ją z kojca........ Fruwała mi na końcu smyczy, próbowała zrzucić obrożę, gryzła smycz, uciekała na oślep. Zaczęła się bawić z Pchełką, ja biegałam za nimi. Udało mi się ją capnąć, wziąć na ręce i zanieść do kojca, bo bała się podejść do wyciągniętej ręki. Wieczorem powtórka. Dziś rano powtórka. Sama wskoczyła do kojca po takim "spacerze", widać, że z ulgą. Już myślałam nad tym, żeby ją zawieźć na sterylkę, jak pojedziemy w sobotę po koteczkę, za jednym paliwem i zamachem, ale chyba nie ma pośpiechu. Misia na razie nie nadaje się do adopcji. musi choć trochę się oswoić ze smyczą i ludźmi, bo nawet sama wizyta w lecznicy będzie cyrkiem i męczarnią. Pistolet nadal poszukiwany. Quote
malagos Posted September 25, 2012 Author Posted September 25, 2012 [quote name='Gosiapk']Kiedy będzie zdjęcie Malagosi machającej ogonkiem i dotykającej się noskiem z psiakami? :)[/QUOTE] Już nawet nie mam siły machać tym ogonkiem, choćbym i go miała......... Quote
Ziutka Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 [quote name='malagos']Pistolet nadal poszukiwany.[/QUOTE] Pożyczyć Ci ??? :diabloti: Quote
malagos Posted September 25, 2012 Author Posted September 25, 2012 [quote name='Ziutka']Pożyczyć Ci ??? :diabloti:[/QUOTE] Ziutka, nie dżaźnij, mówię Ci....... Był drugi telefon o Szeleczkę - znów te 100 km..... Pani ma pomyśleć. Quote
Mazowszanka13 Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 [quote name='malagos']Ziutka, nie dżaźnij, mówię Ci....... Był drugi telefon o Szeleczkę - znów te 100 km..... Pani ma pomyśleć.[/QUOTE] Bez 100 km chyba się nie da. Do Warszawy mogę zabrać :) Quote
malagos Posted September 25, 2012 Author Posted September 25, 2012 a jakbym dziś zrobiła zdjątka tej maliźnie, Pchełce, to .... Ziutka, co?........... i jakiś krótki tekścik........ Plosę slicnie........ Mazowszanko, dziękuję :) Na razie zapisuję sobie numery do tych pań i podświadomie czekam na TEN telefon. Ale prawdę mówiac miałam nadzieję na wiecej zapytań w sprawie Szelki. Quote
Mazowszanka13 Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Wystarczy jeden telefon, byle celny :) Quote
Ziutka Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 [quote name='malagos']a jakbym dziś zrobiła zdjątka tej maliźnie, Pchełce, to .... Ziutka, co?........... i jakiś krótki tekścik........ Plosę slicnie........ [/QUOTE] Małgoś...przecież wiesz, że Józefka dla Ciebie wsio :loveu: więc nigdy nie pytaj tylko ślij :cool3: Quote
Gosiapk Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 [SIZE=3]Bardzo proszę [B]NIE [/B]podrzucać pistoletu Malagosiowi!!!!!!!!!!!![/SIZE] Quote
Recommended Posts