Nutusia Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Czyli Misiulkę smycz tak paraliżowała?... Nasza Gapcia ma to samo - a właściwie jeszcze gorzej. Założenie obroży i smyczy powoduje, że przywiera do ziemi i mowy nie ma, żeby choć krok zrobiła. Gdy próbuję ją postawić na łapkach, sika pod siebie. :shake: Quote
malagos Posted September 30, 2012 Author Posted September 30, 2012 nie, smycz ją po prostu ogranicza, bo zrywa się do biegu i nagle szarpnie, wtedy kładzie się na ziemi. Dam jej się wyszaleć bez smyczy, a nauka może trochę później...... :) Quote
Mazowszanka13 Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Ja też witam po pracowitym weekendzie :) Tyle przetworów zwiozłam, że już mi się pudła z fantami nie zmieściły. A samochód mam duży. Quote
Ziutka Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 A Małgosia zmieniła awaterek i nie poznałam kto to ;) Quote
Ziutka Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 A może ktoś chce koteczka ? [IMG]https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/541081_265527236883306_411606534_n.jpg[/IMG] Quote
savahna Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 [quote name='wegielkowa']Ziuta, co z tym kiciem?[/QUOTE] Wegielkowa!!! Ty mi przestań linki podsyłać...bo nigdy nie wiem jaki zamiar się za tym kryje....:diabloti: A kotecek śliczny.....Znaczy ja za rudymi to nie bardzo, ale słodziak malutki;) Ziutka masz go u siebie?? Quote
wiosenka Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Moja koleżanka szuka kotka...Lubi rude ;). Quote
Ziutka Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Kotek jest w schronisku w Kruszewie...dzisiaj Kika wstawiła fotki kociaków do adopcji i jest tam właśnie ta kruszynka :( Quote
malagos Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 [quote name='wiosenka']Moja koleżanka szuka kotka...Lubi rude ;).[/QUOTE] Bierz, mówię Ci, bo śliczny!! A my pozdrawiamy jesiennie - ranek na wsi: ogród slicznie się zmienia na żółto i czerwono, trawa mokra od rosy, niebieskie niebo, a na tym tle stado psów bawiących się, aż suche liście furkoczą :) Nawet Dalia, w końcu stateczna dama, daje się wciągnąć w te zabawy. Tylko Nutka ma wszystkim za zła, biega za psiakami i szczeka ze złością. Ale i tak ją kocham :) Quote
beta ata Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 No, to miałaś fajny ranek na wsi! Mam na mysli to niebieskie niebo... Mój ranek na wsi dzisiaj mnie rozczarowal! Wczoraj bylo pieknie, pogodnie, błękitne czyste niebo, dobra widoczność, świetnie bylo widac góry, pojechaliśmy na spacer do Górzynca, potem na Rozdroże Izerskie. Czuje sie kiepsko, ale bylo tak pieknie, że chciałam gdzieś pojechać na troszkę. A dziś! Szaro, buro, kropi... Fuj! ;-) Quote
Ryjonek Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 U nas za oknem buro i deszcz leje.... Właściwie to nawet dobrze, bo się nie chce z biura wychodzić i nic człowieka w pracy nie rozprasza:) Quote
Gosiapk Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='Ziutka']A Małgosia zmieniła awaterek i nie poznałam kto to ;)[/QUOTE] Małagoś ma ten sam, czyżby 'mła'? :diabloti: Quote
Ziutka Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='Gosiapk']Małagoś ma ten sam, czyżby 'mła'? :diabloti:[/QUOTE] Miałam na myśli Mazowszankę (też Małgosia :eviltong:) Qrka...same Małgosie tutaj :evil_lol: Malagosss, Gosiapk, Mazowszanka...ciekawe, która ciotka z tego wątku ma jeszcze na imię Małgosia :diabloti: Quote
Gosiapk Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='Ziutka']Miałam na myśli Mazowszankę (też Małgosia :eviltong:) Qrka...same Małgosie tutaj :evil_lol: Malagosss, Gosiapk, Mazowszanka...ciekawe, która ciotka z tego wątku ma jeszcze na imię Małgosia :diabloti:[/QUOTE] Ziuteczko a Tobie nie jest na drugie Małgosia? :cool3: Quote
Ziutka Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='Gosiapk']Ziuteczko a Tobie nie jest na drugie Małgosia? :cool3:[/QUOTE] No właśnie nie...a szkoda, bo Małgośki to fajne babki są :loveu: Quote
Gosiapk Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='Ziutka']No właśnie nie...a szkoda, bo Małgośki to fajne babki są :loveu:[/QUOTE] A jakie Ziutki fajne są ! :) Quote
Ziutka Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='Gosiapk']A jakie Ziutki fajne są ! :)[/QUOTE] Ojjjććć :oops: A co ten nasz Biggosss Malaggooosss taki mało aktywny dzisiaj jest...hę ? :comp26: Quote
malagos Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 [quote name='Ziutka']Ojjjććć :oops: A co ten nasz Biggosss Malaggooosss taki mało aktywny dzisiaj jest...hę ? :comp26:[/QUOTE] A bo dam Wam się wygadać :diabloti: Tak bym chciała, by ta mała Pchełka znalazła dom. To najpiękniejszy wiek, takie 3 miesiace, już mądra, ale jeszcze szczeniak :lol: Misia wychodzi z boksu, bawi się, ale na najmniejszy obcy dźwięk biegnie do budy i chowa się z czubkiem nosa. A zwłaszcza panicznie boi się piśnięcia któregoś z psów podczas zabawy. Bywa, ze któraś z suczek warknie na Pchełkę, czy ją w zabawie potraci, ta zaskowycze.... A Misia w panice ucieka...... Czego ona w życiu doświadczyła, czy była czegoś świadkiem?........ Moze lepiej nie wiedzieć, cholerka :shake: Quote
Gosiapk Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Dzięki za możliwość pogadania :shiny: Bidna Misiunia :shake: Quote
malagos Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 (edited) Dziewczyny, Katarzyna M. z ul. Grójeckiej na moje konto wpłaciła na żarełko dla kundelków , kto to, bom gapa i zapomniałam?..........:oops: :oops: :oops: I to 28 września, a dopiero dziś zobaczyłam na koncie........ Jutro zamówię karmę na Animalii, bo worek ostatni ma się ku końcowi. Wielkie dzięki!!!!!! :multi: :loveu: :multi: Edited October 1, 2012 by malagos Quote
Ziutka Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='malagos'] I to 28 września, a dopiero dziś zobaczyłam na kocie........ [/QUOTE] Łojojjj...Małgoś, nie wiedziałam, że Ty na [I][SIZE=4][B][COLOR=#FF0000]kocie[/COLOR][/B][/SIZE][/I] pieniążki trzymasz :evil_lol: :eviltong: Quote
malagos Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 [quote name='Ziutka']Łojojjj...Małgoś, nie wiedziałam, że Ty na [I][SIZE=4][B][COLOR=#FF0000]kocie[/COLOR][/B][/SIZE][/I] pieniążki trzymasz :evil_lol: :eviltong:[/QUOTE] Ziutka :mad: To już się pomylić nie można? A może ja zamiast świnki skarbonki mam kota skarbonkę, hę? :diabloti: Quote
Recommended Posts