łamAga Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 Piekny <3 nabrał masy od ostatnich fotek mi się wydaje ;) Filmik widziałam wcześniej :D mąż mi pokazywal :P Quote
YxNinaxY Posted December 12, 2016 Author Posted December 12, 2016 O 8.12.2016 o 19:54, kropi124 napisał: Jej wchodze na galerie i widzę że śnieg... Takie o co chodzi? A TO STARE ZDJĘCIA Huntek- powiedz Matce że musi cię przywieź do mnie bo zdjęcia dodaje ale tak jakoś mizernie :P Przyjadę, przyjadę..tylko musimy się jakoś złapać bo u mnie ostatnio mało wolnego czasu ;) O 9.12.2016 o 11:00, Paulina94 napisał: Super psisko :D Dziękuję ;) O 10.12.2016 o 19:42, łamAga napisał: Piekny <3 nabrał masy od ostatnich fotek mi się wydaje ;) Filmik widziałam wcześniej :D mąż mi pokazywal :P A powiem Ci że był moment że się troszkę upasł ale staram się aby był w dobrej formie. Mąż też dogomanię przegląda? ;) Generalnie to Hunter ma nowotwór - naczyniako mięsak, złośliwy.. Tzn.na chwilę obecną guz wycięty, co pół roku kontrola - rtg klatki piersiowej, usg jamy brzusznej, wszystkich narządów. Jak na razie moje psie dziecko w żaden sposób nie odczuwa choroby, zachowuje się jak zawsze i ja też staram się tak zachowywać. Może akurat będzie dobrze ;) Może nie będzie przerzutów. Staram się myśleć pozytywnie ;) Quote
łamAga Posted December 12, 2016 Posted December 12, 2016 Mój mąż przegląda filmiki z kanarami i tak jakoś natrafił na ten właśnie filmik i mi pokazywał :D Ojjjj ;( nie wiedziałam ;( to straszne , taki młody pies i takie problemy zdrowotne ;( ale trzeba być dobrej myśli , będzie dobrze , musi być !!!! Quote
Recommended Posts