Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale ja nie mówię, żeby nie pisać o wizycie przed , tylko żeby nie wspominać o łańcuchach i kojcach, bo dzięki temu ma się coś zawsze w zanadrzu i przewagę nad osobą dzwoniącą. Takie jest moje zdanie, no ale piszcie co chcecie.

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='karolciasz28']Tekst jest, ale Karolcia nawaliła:oops:, pakiet będzie jutro.[/QUOTE]

Karolciu wybierz najładniejsze zdjęcia i koniecznie to z małą Klaudią w zbliżeniu. Niech widzą że można się do niej przytulać.

Posted

Ogłoszenia:
[B]przygarnij zwierzaka,
adopcja psa,
adopcje psów,
ojej,
olx,
morusek,
do adopcji,
gumtree,
tablica,
cafeanimal,
tarnowiak,
rzeszowiak,
przmeyślak,
rzeszów24,
sanok24,
podkarpacie24,
krosno24,
krakusik
[/B]

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='majuska']Ja ją dziś reklamowałam panu , który dzwonił o Wegę..ale czy się skusi..nie wiem[/QUOTE]

Byle by pan sensowny, bo Keszy byle gdzie nie damy, tylko do domu, na fotele!!!!

Posted

[quote name='majuska']Ja ją dziś reklamowałam panu , który dzwonił o Wegę..ale czy się skusi..nie wiem[/QUOTE]

majuska zachowaj ten numer, tfu tfu, pewnie się nie przyda ale do soboty jeszcze daleko.

Posted

Kesza pojechała dziś do nowego domu!
Ludzie po Vege niby przyjechali, ale Kesza kupiła ich w dwie minuty i po długim maglowaniu przeze mnie zapakowali się razem do auta, tzn. ubłocona Kesza została wniesiona na skórzane siedzenia :D
Mam zepsuty aparat, a poza tym kompletnie nie spodziewałam się tej adopcji, więc nie mam żadnych fot. Mam obiecane foty z nowego domu, ale dopiero jutro, dziś się aklimatyzują, ponieważ nasza Keszunia jest troszkę zestresowana.
Ludzie bardzo sympatyczni, dom z ogrodzonym prawie 30 arowym ogrodem, w domu od zawsze były psy, ostatnio foksterier i doberman, które odeszły ze starości, w domu wciąz przebywa mama, więc Kesza będzie miała towarzystwo przez cały czas, obiecane również spacery, jutro pewnie powklejam już jakieś foty. Trzymajcie kciuki za aklimatyzację :)