meow Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 moja suczka ma 13 miesięcy, od niedawna zachowuje się bardzo dziwnie. kilka razy dziennie wylizuje się po czym zaraz "siada" na dupce i ugniata sobie krocze przednimi łapkami.później zrywa się i goni chwile ogon. niepokoi mnie to, ponieważ widzę że ją to męczy. jak myślicie, czy to coś związanego z drogami rozrodczymi, albo z robakami? proszę o odpowiedź jeśli ktoś miał do czynienia z takim problemem. z wetem jesteśmy umówieni w najbliższym czasie. Quote
Monika i Max :) Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Może trzeba oczyścić okolice okołoodbytowe Quote
cockermaister Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Witam :) moja 2letnia spanielka powinna mieć już cieczkę(ostatnio miała w listopadzie) i od piątku dziwnie się zachowuje :/ warczy na drugą starszą spanielke, jest niespokojna i nerwowa(zazwyczaj wieczorem), nie za bardzo chce jeść i pilnuje jedzenia.Czy to może być od zbliżającej się cieczki? Bardzo się boje co się z nią dzieje bo ona zawsze była spokojna... Quote
gryf80 Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 jeśli podejżewasz poczatek cieczki idż do lek wet niech zrobi cytologię to sie dowiesz czy to juz Quote
Recommended Posts