malawaszka Posted June 18, 2018 Author Posted June 18, 2018 Boluś z Miedar od dziś w nowym domu - już się zadomowił hah 2 Quote
AnkaG Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 Boluś szczęściarz :) Smutne wieści o Zorce... Watacha-dzieki psim fotkom skojarzyłam haha Quote
AnkaG Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 Dostaję zaproszenia na fb - widzę sznupy ale nie kojarzę kto zaś :( i nie wiem czy klikać Quote
AniaGucio Posted August 1, 2018 Posted August 1, 2018 Hej! Wiem, że całe życie przeniosło się na FB, ale mam nadzieję, że ktoś zajrzy i coś kupi. Najprawdopodobniej ruszę z bazarkiem jutro :) tak więc zapraszam :) Quote
Aldrumka Posted August 1, 2018 Posted August 1, 2018 2 godziny temu, AniaGucio napisał: Hej! Wiem, że całe życie przeniosło się na FB, ale mam nadzieję, że ktoś zajrzy i coś kupi. Najprawdopodobniej ruszę z bazarkiem jutro :) tak więc zapraszam :) zajrzę na pewno Quote
Nesiowata Posted August 1, 2018 Posted August 1, 2018 2 godziny temu, AniaGucio napisał: Hej! Wiem, że całe życie przeniosło się na FB, ale mam nadzieję, że ktoś zajrzy i coś kupi. Najprawdopodobniej ruszę z bazarkiem jutro :) tak więc zapraszam :) Z pewnością nie całe - dogomania żyje. Quote
AniaGucio Posted August 1, 2018 Posted August 1, 2018 40 minut temu, Aldrumka napisał: zajrzę na pewno Zapraszam wkrótce! 17 minut temu, Nesiowata napisał: Z pewnością nie całe - dogomania żyje. Całe szczęście :) Quote
AniaGucio Posted August 1, 2018 Posted August 1, 2018 5 godzin temu, WATACHA napisał: Dogo jeszcze dycha :) 3 godziny temu, AnkaG napisał: Ja też się melduję :) Dzięki dziewczyny :* Quote
AniaGucio Posted August 2, 2018 Posted August 2, 2018 Nie dałam dzisiaj rady, przepraszam - jutro postaram się dokończyć. Niektóre fanty już są, więc można zerknąć, ale nie pisać, bo pewnie jeszcze coś dorzucę. Quote
ania0112 Posted August 10, 2018 Posted August 10, 2018 Mi ostatnio dogo nie działało, co chciałam wejść to komunikat bad gateway... Jak tam wasze sznupy znoszą upał? U nas okey, mama była teraz z dziećmi na kolonii przez 10 dni i pierwszy raz od ostatnich kilku lat przeżyliśmy jej wyjazd bez żadnych psich zdrowotnych komplikacji :) Miła odmiana :) Jedyna strata to taka że ja głupia zapomniałam schować ładowarki do laptopa i Ali mi ją pogryzła... od nowego laptopa, którego nawet jeszcze nie zaczęłam spłacać <masakra> Ja w ramach upałów wzięłam moje dziewczyny 3 razy nad jezioro i Ali nauczyła się pływać :) Biały mokry sznup wygląda jak szczur :/ :) Quote
AnkaG Posted August 10, 2018 Posted August 10, 2018 Ania - coś nie w temacie jestem - Ali? Sisi już nie ma puchatych łapek - nie czesałam przez te upały jakoś takoś a ona ma watowate futro i..... maszynka i latlelek haha Quote
ania0112 Posted August 10, 2018 Posted August 10, 2018 Wydawało mi się ze tu też wspominałam o Ali ... ale może nie bo na fb była informacja. Ali to nasz szczeniak sznaucera białego. Juz nie taki szczeniak bo jest z nami od lutego i ma prawie 9 miesięcy. Jest z hodowli ale same nie byłyśmy na tyle zainteresowane by pójść na wystawy , pozatym uszy jej urosły w nie wystawowych sposób ;) także wkrótce sterylka. Quote
Saththa Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 Dnia 17.06.2018 o 18:08, AnkaG napisał: Nooo zalogowałam się na fb tylko po to by w bazarku wziąć udział :P a jak się nazywasz? :D Quote
Saththa Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 Boże milion lat mnie nie było.Prawie sto stron watku przez 9 miesięcy sie nazabierało, więc przeskoczyłam tylko tutaj :) Quote
malawaszka Posted September 7, 2018 Author Posted September 7, 2018 cisza bo nie ma kiedy pisać, połamana Vega czuje się super, coraz więcej czasu muszę jej poświęcać, bo nie chce siedzieć już tyle sama co na początku, a między psy jej nie puszczę, bo jest ich za dużo i się boję, ze ktoś ją potrąci i coś się stanie; no i tutaj nie rozłożę dywanów czy drybedów bo zaraz Kropeczka zasika :/ Quote
ania0112 Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 Monika a kiedy Vega będzie miała ściągany gips ? Quote
Recommended Posts