AnkaG Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 Widziałam na fb że parę psiaków znalazło domki :) Oskarek biedny był chyba mocno schorowany... (*) Quote
ania0112 Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 Biedny ten piesek co odszedł sam w schtonie :( fajnie ze trochę adopcji ostatnio było. Trzymam kciuki za to biegów i nikko. U nas brokat ma jutro zabieg usuwania zębów bo zatruwa organizm i leczenie anemii nie przynosiło skutków bo ciągle stan zapalny od zębów. Trzymajcie jutro kciuki za niego proszę bo się martwimy. Quote
malawaszka Posted August 16, 2017 Author Posted August 16, 2017 ojejku no trzymam kciuki za Brokatka - oby było dobrze wszystko <3 Quote
ania0112 Posted August 16, 2017 Posted August 16, 2017 Brokat juz po ale nie poszło po naszej / weta myśli. Nie udało się wszystkich zębów usunąć wiec za miesiąc powtórka :( nie udało się bo jak to weterynarz powiedział " wszystko co złe może być w zębach to on miał " . Parodontoza, skamieniała zebina, dziąsła których się nie dało zaszyc za bardzo bo tak były obniżone, masa krwi... no biedny nasz pysio :( dostał lek na krzepliwosc i gdzie się dało to zszyli ale i tak krwawi... dobrze ze chociaż apetyt ma Quote
ania0112 Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 Na szczęście wszystko juz ok. Krwawil do 23 ale potem ustalo. Jest ok. Na wizycie wet powiedział ze lepiej drugiej operacji nie robić bo zęby ma prxerosniete i wryte w kości. Eh zobaczymy...teraz się cieszy ze je puszeczki :) Quote
malawaszka Posted August 18, 2017 Author Posted August 18, 2017 biedny :( ale dobrze, że już ok! a my z Ulą dziś byłyśmy w Wojtyszkach i mamy dwie nowe sunie Quote
ania0112 Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 Pokaż foteczki :) kurde czy jest szansa ze ilość psów w wojtyszkach kiedy się zmieni ? Jakaś masakra... Quote
ania0112 Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 No i co z tymi dwiema suniami? U nas brokat miał kontrolę krwi i nadal zle :/ masakra. W środę wet będzie myślał nad nową terapia... biedny ten nasz pysio :( Quote
Kate1205 Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 Dziewczyny szukamy domu dla takiego piesia (link mi sie nie wkleja z fb), jak nie znajdziemy do oddadza go do mordowni. Moze znacie kogos kto by chcial adoptowac? Blagam o pomoc Quote
Kate1205 Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 Bardzo przepraszam, za pozwyzszy post, cos sie za dużo wkleiło, nie umiem dubli wykasować. Quote
malawaszka Posted September 9, 2017 Author Posted September 9, 2017 Dnia 2.09.2017 o 11:12, ania0112 napisał: No i co z tymi dwiema suniami? U nas brokat miał kontrolę krwi i nadal zle :/ masakra. W środę wet będzie myślał nad nową terapia... biedny ten nasz pysio :( jutro postrzyżyny i zdjęcia będą Dziś wielki dzień! Do nowego domu WRESZCIE pojechał nasz TOBI!!! Tyle czasu jakaś klątwa na nim ciążyła, że aż niewiarygodne! Ale doczekał się - oby sioę ładnie zaaklimatyzował! Póki co wygląda to super! A my z Hugiem dziś mamy rocznicę :D 1 Quote
Saththa Posted September 11, 2017 Posted September 11, 2017 Jak zobaczyłam Tobiego na fejsie az uwierzyć nie mogłam! Jaka radosc tyle czasu :) Quote
AnkaG Posted September 11, 2017 Posted September 11, 2017 Przepraszam Wasiu, że u Ciebie ale tu zaglądają wszyscy a nie mam gdzie napisać... Moja Kochana Keysunia (*) Quote
malawaszka Posted September 12, 2017 Author Posted September 12, 2017 23 godziny temu, AnkaG napisał: Przepraszam Wasiu, że u Ciebie ale tu zaglądają wszyscy a nie mam gdzie napisać... Moja Kochana Keysunia (*) Ania bardzo współczuję :( kawał pięknego życia miała Keysi... Link do bazarku bo się AniGucio chyba nie wkleił Quote
Kate1205 Posted September 13, 2017 Posted September 13, 2017 Dnia 11.09.2017 o 22:12, AnkaG napisał: Przepraszam Wasiu, że u Ciebie ale tu zaglądają wszyscy a nie mam gdzie napisać... Moja Kochana Keysunia (*) Bardzo Ci wspolczuje, ale trzymaj się Quote
malawaszka Posted September 13, 2017 Author Posted September 13, 2017 mam trochę wiadomości, w sumie to tutaj nic nie jest już na bieżąco bo nie ogarniam Tobi wreszcie znalazł dom, doczekał się i trafił do świetnej Rodziny - wreszcie ta klątwa z niego spadła i oby był już zawsze szczęśliwy - jak najdłużej jest przegrzeczny, Rodzinka w nim zakochana, pojechał w sobotę, zostawał już sam i jest w porządku <3 aaaa chwilo trwaj! Quote
malawaszka Posted September 13, 2017 Author Posted September 13, 2017 Dwie "nowe" dziewczynki z Wojtyszek - wreszcie je ostrzygłyśmy i są foty: Frelka Quote
Recommended Posts