WATACHA Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 No i pojechały.Bądź grzeczna wstrętna babo :nono: Quote
malawaszka Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 Dobrze,że Jarosław ma Rudą,to chociaż ona się cieszy z jego powrotu :grins: ooo ja też się cieszę! zgodził sie na Silverka bez marudzenia totalnie :loveu: 1 Quote
Saththa Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Bo Wszęchświat darzy do rozproszenia! Dlatego bałagan robi się sam bo rzeczy się rozpełzają :razz: Quote
Margi Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Maluchy to chyba chcą pozbawić Silverka łóżeczka. Silverek jest rozczulającym staruszkiem. :loveu: Quote
Margi Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Maluchy to chyba chcą pozbawić Silverka łóżeczka. Silverek jest rozczulającym staruszkiem. :loveu: Quote
Pysia Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Kapsel jedzie w sobote do nowego domu. Będzie miał młodego pana- Kacpra. Jak oni poradzą sobie z tymi dwoma imionami- nie wiem. Ja dzisiaj na Kacpra mówiłam Kapsel a na Kapsla- Kacper :megagrin: Quote
Margi Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 To cudnie,że tak szybko Kapselek znalazł domek. :klacz: Z imionami sobie poradzą,najwyżej będą biegać obaj na zawołanie. 1 Quote
WATACHA Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Oooooooo już Kapselek do domku.Szybko pozbywasz się tymczasów :klacz: Quote
Pysia Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Kapsel jest świetny. Zdzira będzie za nim tęsknić. Quote
malawaszka Posted October 6, 2014 Author Posted October 6, 2014 no będziesz musiała szybciutko zapewnić jej nowe zabawowe towarzystwo :jumpie: 1 Quote
zerduszko Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Dobrze, ze jest fb i tam mozna poogladac foty :) 1 Quote
malawaszka Posted October 7, 2014 Author Posted October 7, 2014 Ciężka noc za nami ble... Vika miała atak - na szczęście usłyszałam go zanim się na dobre rozpoczął więc szybko mogłam zareagować i nie rozhulał się jakoś bardzo, ale potem małpka nie chciała spać, ostatnio robię tak, że po ataku biorę ją na dwór bo zwykle się musi załatwić i potem zawijam w kocyk i śpimy, dziś wojowała pół nocy bo spać nie będzie :mdleje: a jak ona nie śpi to ja też nie więc ją trzymałam póki nie przysnęła, wtedy ja mogłam też ale tak się budziła ciągle, potem Piździa miała sraczkę i musiałam znowu wstawać - odwiedziła wieczorem stołówkę u cioci Czesi :madgo: Z Silverkiem muszę podjechać do weta na dniach bo mam schizy, że dużo pije i też czasem jak wstaje to popuszcza i nie wiem czy to przez wiek czy coś się dzieje - lepiej sprawdzić, no i serduszko też trzeba znowu skontrolować - jak Viki dostała ataku i siedziałam z nią na podłodze to obok leżał Silver i nie wiem czy słyszałam moje czy jego serce bo nie mogłam się dobudzić, ale czyjeś serce biło bardzo głośno :mdleje: Quote
sybil Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Biedna Monika i futrzaki :calus: . Ja mam tylko dwójkę, ale jak coś się dzieje to mi głowa puchnie :lookarou: . Zdrówka życzymy psiaczkom i dużo siły Pani Prezes :kiss_2: Quote
AnkaG Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 No to życzymy odpoczynku. I zdrówka dla Vikusi i Silverka. Quote
Pysia Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Oj niewesoło. Silverek boroczek może pić ze stresu teraz. Jakby nie było zmienił dom. W tym wieku psiak jednak potrzebuje ciut więcej czasu. Myslę że mu nic nie dolega- tylko starość. Jak to mówia" Starość panu Bogu nie wyszła...". Ale ja i tak kocham staruszki. Duże psy w starszym wieku bardzo często popuszczają mocz. Quote
malawaszka Posted October 7, 2014 Author Posted October 7, 2014 Małe też popuszczają - to nie nowość dla nas ;) Trzymać kciuki bo kurczaczki normalnie aż się boję pisać, ale .... :Cool!: :cunao: Quote
danyww Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Małe też popuszczają - to nie nowość dla nas ;) Trzymać kciuki bo kurczaczki normalnie aż się boję pisać, ale .... :Cool!: :cunao: Trzymam mocno ..czyżby Safi ?????????????? :jumpie: a może chłopczyk ??????? obojętnie kto byle do domku :) ..tylko jedną ręką mogę trzymać ..a w tej drugiej (po zabiegu) już dzisiaj potrafię "facka" pokazać :megagrin: a wczoraj nie mogłam bo w ogóle nie miałam czucia w tym palcu. Quote
malawaszka Posted October 7, 2014 Author Posted October 7, 2014 Trzymam mocno ..czyżby Safi ?????????????? :jumpie: a może chłopczyk ??????? obojętnie kto byle do domku :) ..tylko jedną ręką mogę trzymać ..a w tej drugiej (po zabiegu) już dzisiaj potrafię "facka" pokazać :megagrin: a wczoraj nie mogłam bo w ogóle nie miałam czucia w tym palcu. smsów się nie odczytuje to się nie wie :siara: Quote
Pysia Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Ojojojojoj! Trzymom mocno ! :happy1: Żeby się udało :modla: Quote
marako Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Trzymam kciuki, trzymam, żeby się udało... Obstawiam Safi... Współczuję nocnych wrażeń. Masz urozmaicenie, jak widać. Co do stołówki u Pani Czesi to my też mamy takąż u Pana Irka i dziś Grace się tam też pożywiała, najprawdopodobniej kurzymi korpusami z rosołu - mnóstwo ostrych kości, które sąsiad wystawia na drogę dla swojego kota (tak, tak, karmi swojego kota nie wiadomo dlaczego poza swoją posesją i to korpusami - widziałam raz jak wystawiał i wołał tego kota, żeby wyszedł z posesji na drogę na obiadek). Oby nie trzeba było jej ratować drugi raz, jak będzie miała dziurę w żołądku. My dziś na kontrolną wizytę i mam nadzieję, że palec Grace uratowany. (za to Honda wytarzała się w ścierwie toczonym przez larwy i robactwo, fuuuuj!) Quote
ania0112 Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 chyba Ayo.... A ja trzymam za Roko koko bo tak biedny siedzi i siedzi i nikt się nim nie interesuje a przecie chłopaczek młody.... Quote
danyww Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Łooooooooooomatkooooooooooo!!!! :kciuki: :kciuki: :kciuki: :bigcool: Odczytałam dopiero tertaz bo telefon został w bluzie i nie słyszałam, że sms przyszedł. :flaming: Quote
Margi Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Kto by nie był trzymam kciuki. :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Recommended Posts