WATACHA Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Niestety Zuzka nie jest akceptowana przez jednego z domowników, została "napadnięta" :siara: Quote
zerduszko Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Niestety Zuzka nie jest akceptowana przez jednego z domowników, została "napadnięta" :siara: Mysza? Zaciesz z Bell :loveu: Quote
malawaszka Posted October 2, 2014 Author Posted October 2, 2014 eee stawiam na Leosia :lol: a jak zareagowała na napaść bo bardzo mnie to interesuje :) Quote
WATACHA Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Mysza? Zaciesz z Bell :loveu: Dokładnie, rzuciła się do niej z zębami i szczekała.Potem warczała na nią z daleka.Wariat stary.Leo nawet się z nią powąchał. Quote
WATACHA Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 eee stawiam na Leosia :lol: a jak zareagowała na napaść bo bardzo mnie to interesuje :) Jakby to był Leoś to bym się nie "chwaliła", bo to normalne :evil_lol: .Myszka ostro do niej z zębami i szczekaniem, a jak skakała przy tym moja staruszka- obrończyni ,a ona nic, za wszelka cenę chciała do nich.A z posłania tak na nią burczała, że myślałam, że to Leo który stał koło nas. Sandra, dziwisz się , ja też bym takich przystojniaków chciała zatrzymać dla siebie , co dwa chłopy to nie jeden :loveu: Hit dnia dzisiejszego;nalała w posłanie :siara: Quote
malawaszka Posted October 3, 2014 Author Posted October 3, 2014 Myszka oszalała :lol: a Zuza... wieśniara po całości Quote
malawaszka Posted October 3, 2014 Author Posted October 3, 2014 robię od wczoraj zdjęcia ubrań na bazarek :mdleje: końca nie widać aaaaaa :help1: czy ktoś pomoże prowadzić tu na dogo? :Help_2: :Help_2: :Help_2: Quote
WATACHA Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 To nowa ma na imię Zuza? Tak JOAPG wybrała. Quote
AnkaG Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Zaciesz z Bell :) Cudnie sie ogląda takie fotki :) Myszka ma dwa przystojne chłopaki to pilnuje :) Quote
malawaszka Posted October 3, 2014 Author Posted October 3, 2014 Komu ją przypisać? :laola: Piotrek się zgodził więc do JOAPG - chyba, że okaże się, że będzie chciała zeżreć kotka w niedzielę to do mnie przyjedzie, ale na razie trzymamy kciuki za kotka :D Quote
zerduszko Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 eee stawiam na Leosia :lol: a jak zareagowała na napaść bo bardzo mnie to interesuje :) Za prosta bylaby ta zagadka ;) Quote
zerduszko Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 robię od wczoraj zdjęcia ubrań na bazarek :mdleje: końca nie widać aaaaaa :help1: czy ktoś pomoże prowadzić tu na dogo? :Help_2: :Help_2: :Help_2: Po weekendzie mogłabym spróbowac.... Quote
malawaszka Posted October 3, 2014 Author Posted October 3, 2014 no to na pewno będzie po weekendzie bo focę i focę... i nadal całe stosy - dobrze, że Jarka nie ma :D Quote
wilczy zew Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Zapisałam gdzie jest i miesiąc przybycia. Quote
WATACHA Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Sponiewierała mi Leosia :lmaa: i musiałyśmy odbyć walkę i rozstrzygnąć spór kto tu rządzi :smokin: Quote
zerduszko Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 no to na pewno będzie po weekendzie bo focę i focę... i nadal całe stosy - dobrze, że Jarka nie ma :D To chyba dam rade. Lubie robić bazarki, bylebym tego pakować nie musiała :flop: Sponiewierała mi Leosia :lmaa: i musiałyśmy odbyć walkę i rozstrzygnąć spór kto tu rządzi :smokin: a potem zapaliliście fajkę pokoju? :look3: Quote
WATACHA Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Nie, teraz ja rządzę, a ona słucha.Mam nadzieję, że sobie wyjaśniłyśmy wszystko :-P Quote
malawaszka Posted October 3, 2014 Author Posted October 3, 2014 i są razem? a jak wyglądało sponiewieranie i dlaczego to zrobiła? Quote
WATACHA Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Może dlatego, że była w kantarze i na smyczy, może Leo coś jej burknął, choć nie słyszałam.Powąchały się i za chwilę tak nim trochę podłogę przetarła.To były sekundy , bo zaraz była na glebie. Leo potem podszedł , ale bałam się ją puścić.Nie są razem.Trochę się uspokoiła i już nie jest taka nadpobudliwa i jak jej nie pozwoliłam to nie wlazła do pokoju.Za to w nagrodę wysypała chrupki i wylała wodę :grins: .Z Mentorem nie ma problemu, mogą być bez zabezpieczeń w jednym pomieszczeniu. Quote
malawaszka Posted October 3, 2014 Author Posted October 3, 2014 a to fajnie się ogarnia "dziewczątko" Quote
WATACHA Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 wpuściłam ją potem do pokoju, od razu pewna zadymiara patrzyła na nią spode łba i czujnie obserwowała każdy krok do momentu wyjścia :roflt: .Zuzka koniecznie chciała do Leosia który leżał grzecznie w łóżeczku, nie wiem czy chce go zjeść czy przeprosić :niewiem: Quote
Recommended Posts