Kate1205 Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Ale jesteś, to miał być sekret do czasu przyjazdu.Potem by było taaaaaaaadaaaaaaaaam.Ogólnie to ja coś z głową mam nie tak :stupid: , ale jak ja zobaczyłam to nie mogłam się powstrzymać. Ją też mam z głową coś nie tak-sąsiedzi się prawie już do nas nie odzywają, bo psy... ale trudno Quote
ania0112 Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Super dla Bell :) Już Kasi pisałam, ze po obcięciu dużo ładniejsza pomimo, że mało sznaucerkowa bez sierściucha... jeszcze faktycznie Ayo też musiałby tak się skrócić ;) Safi śliczna! Baruś kłam dalej! Kapsel śliczny sznaucuś a ryjoka ma jak szczeniak :) Quote
Margi Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Fajna ta nowa psica.Chyba taka pod średniaczkę,bo tak jakoś mi wygląda. Watacha :Rose: . Baruś tak trzymaj. Quote
malawaszka Posted October 1, 2014 Author Posted October 1, 2014 niee wielka jest - chyba briardzinka :lol: już u Wataszków - Lila mówi, że łeb jak sklep :) Quote
WATACHA Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 ojej dajcie żyć, skorzystałam z tego, że jest niepytomna i ja trochę doprowadziłam do ładu.Jeszcze nie skończyłam, ale nie mam już siły.Psy moje wystraszone, bo niedźwiedź w domu.Niedawno się ocuciła i świruje.Właśnie mi naszczała w kuchni.Taka pozytywnie szurnięta.Myślę, że ma ok dwóch lat.Chce lecieć do moich psów.Jest większa od Mentora i masywna, choć chuda. Quote
malawaszka Posted October 1, 2014 Author Posted October 1, 2014 oj czeka Cię intensywne kilka dni :oops: Quote
WATACHA Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Aleś napisała..... A co miałam napisać, jak jest u mnie od 1,5 godziny z czego 1,15 niepytomna Quote
WATACHA Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Sorki, że miniaturki, ale nie chce mi się kombinować . Quote
WATACHA Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Na razie takie kiepskie trochę, bo na szybko i ta obróżka :evil_lol: Quote
WATACHA Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 dlaczego nieprzytomna?? Dostała uspokajacze na drogę Quote
malawaszka Posted October 1, 2014 Author Posted October 1, 2014 kuźwa bo briard jak nic a jaka w dotyku? Quote
Pysia Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 To sznup w typie briarda :loveu: Domki się bedą bić o panienke :) Trzymam kciuki aby pozytywa była to wtedy będzie bezstresowo :) Quote
Saththa Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Dostała uspokajacze na drogę Aaaaaaaaa Chyba rzeczywiscie Briard :) Uchale takie briardowe ma ze nawet ja widze trochę :) Quote
WATACHA Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Dla mnie briard.W dotyku trochę szczota, bo brudna.Jest naprawdę śliczna. Quote
malawaszka Posted October 1, 2014 Author Posted October 1, 2014 żeby to był briard taki całkiem to musiałaby mieć podwójne wilcze pazury - a nie ma, i żeby briardowi uszy stały to musiałaby mieć kopiowane - pytałam przed chwilą i niecięte briardzie uszi nie staną matko ale jaka cudna na tym ostatnim foto Quote
WATACHA Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Jutro porobię normalne foty.Idę z psami.Tzn z nią osobno, ciekawe jak to bydlę utrzymam jak zobaczy pieseczka :evil_lol: Quote
Saththa Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Pysia ładnie napisałą :) sznup w typie briarda :) Quote
wilczy zew Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 A nie ma kopiowanych? Im się tnie na około,nie w szpic. Ona ma w sobie briarda,widuję na osiedlu papierowe. Quote
WATACHA Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Może i ma, ale kudłów tyle, że nie mogę się dogrzebać.Sprawdzę jeszcze raz Quote
wilczy zew Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Nawet papierowe mogą nie mieć wilczych pazurów. Quote
malawaszka Posted October 1, 2014 Author Posted October 1, 2014 co to znaczy że tnie się uszy na około :mdleje: Quote
Margi Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Ucholce trzyma jak briard,ale minka sznupowa jest. ;-) Quote
Recommended Posts