malawaszka Posted September 23, 2014 Author Posted September 23, 2014 osz kurcze Ty Włóczykiju :lol: chciałabym przed weekendem bo może wtedy by go zabrali w weekend, ale jak Cię nie ma to poszukam jeszcze - może Ty znasz kogoś kto jest na miejscu? Dokładnie to Legnica ul. Słoneczna Quote
wilczy zew Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Tabelkę se zrobiłam ale tu nie wychodzi tabelka,mam na kompie. Quote
Pysia Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 ale co ja mam zrobić, jak przecież Pysia zawsze sama wszystko :siara: Ale Pysi nie ma większość czasu a na fonie przeglądać strony psie w poszukiwaniu co jest nie da sie! Popodrzucaj choć kobieto. A co z tym z Radomia? Nie lubie samców.... Bo mi wszystkie gościnne leją po ścianach! Quote
malawaszka Posted September 23, 2014 Author Posted September 23, 2014 no ja kto co? zgodziłas się przyjąć to przyjedzie :siara: 1 Quote
Pysia Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 No wezmę. Najwyżej przywiążę do drzewa na dworze :pissed: 1 Quote
malawaszka Posted September 24, 2014 Author Posted September 24, 2014 hej szaleli szaleli :lol: http://youtu.be/4ygkG8uKoOo http://youtu.be/4ygkG8uKoOo Quote
malawaszka Posted September 24, 2014 Author Posted September 24, 2014 ona też, ale speszyła się jak zobaczyła Jarka Quote
danyww Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 ona też, ale speszyła się jak zobaczyła Jarka ..bo to wstydliwa sunia jest :wink: Quote
Saththa Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Hm a kto to tak szczeka? On się sam wybieguje dziewczyny, cud nie pies :D Quote
malawaszka Posted September 24, 2014 Author Posted September 24, 2014 szczeka oczywiście ruda :nonono2: Quote
JankaBezZiemii Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 jeju jeju jeju :loveu: piękne psy i cudne dzieci - jaki piękny slimaczek ząbkujący :loveu: gratuluję pieknej dziewczyny! Quote
Kate1205 Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 Ale Pysi nie ma większość czasu a na fonie przeglądać strony psie w poszukiwaniu co jest nie da sie! Popodrzucaj choć kobieto. A co z tym z Radomia? Nie lubie samców.... Bo mi wszystkie gościnne leją po ścianach! To lanie u Pysi podniosło mnie na duchu , też na suczki się będę kiedyś musiała przerzucić Barus cudenko , a Safi po obcięcie nie poznałam.. piękności :-) Quote
Pysia Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 Znaczy się nie tylko ja mam problem z samczym znaczeniem? Z jajcami czy bez - to samo bleah. Mam tylko nadzieje ze jak zamieszka jakis to nie będzie tego robił. Mam płonne nadzieje? Quote
WATACHA Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 ja mam dwa samce i żaden nie leje (raz w życiu Mentor obsikała u koleżanki filar, jak był młody), ale jak przyjechał do nas samczyk Gacek to nasikał , ale potem mu przeszło. Quote
malawaszka Posted September 25, 2014 Author Posted September 25, 2014 cały czas mam i suczki i psiaki i jak się zdarza znaczenie to tylko na początku i to w sumie i suczkom i psom się zdarza, a potem to lejki tylko jak są staruszki - płeć bez znaczenia, no i wariaci czyli Viki :p Kate a Mondy przestanie lać jak dostanie zjebkę... u mnie nasikał tylko raz a potem jak był w domu już się ani nie przymierzał :siara: bo jak to zrobi jak pierwszy raz wszedł do domu to go zrugałam i dotarło Quote
Kate1205 Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 Kate a Mondy przestanie lać jak dostanie zjebkę... u mnie nasikał tylko raz a potem jak był w domu już się ani nie przymierzał :siara: bo jak to zrobi jak pierwszy raz wszedł do domu to go zrugałam i dotarłoMondy leje i kupę robi jak wyjdziemy z domu... chyba ze stresu..i uwielbia kable,wczoraj w nocy odgryzl wtyczke od radiobudzika,a spał z panem więc to nie z samotności To tak na pokrzepienie serc ;-) Quote
malawaszka Posted September 25, 2014 Author Posted September 25, 2014 jezu co za gadzina... załamka :nonono2: Quote
Pysia Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 Powolutku i będzie lepiej. Monduszek zbyt dużo przeszedł i musi nabrać pewności że go juz nikt nie zostawi. Quote
malawaszka Posted September 25, 2014 Author Posted September 25, 2014 ja cały czas jestem gotowa na powrót łobuza.. bo ileż można wytrzymać... Quote
Kate1205 Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 cos to cytowanie dziś nie działa... Malawaszko,nie licz na paczkę z Mondusiem :-P.. No chyba ze na wiosne, abys go tak ładnie jak teraz wytrimowała ;-) Mysle, ze on tak robi bo się boi, ze się go zostawi... Wszystkie psy biedaki maja swoje okropne przezycia, ale po to maja nas, aby o swoich smuteczkach zapomnieć :-) Co z domkiem dla Barusia? Nie przyjechali tamci Panstwo co mieli suczke? Dzis trochę potrimowalam Mondusia.. Czy Wy korzystacie z recznych czy elektrycznych trimerów? Już zapomniałam jak to jest z trimowaniem, odkad mój Muffin chce mi odgryźć reke jak tylko widzi cos do sierści.... tylko obcinanie musi jakos zawsze przezyc, bo mu nie daruje... Ale te kosmate mordy sa kochane, chyba jestem uzależniona :-) Quote
Recommended Posts