Pysia Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Pisząc "schronisko" obraza sie je.... To mordownia. Olkusz. Quote
malawaszka Posted September 14, 2014 Author Posted September 14, 2014 nie Olkusz - owszem mordownia, ale tym razem Miedary Quote
WATACHA Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 O Olkuszu słyszałam, ale jakoś o tych Miedarach nie bardzo. Quote
Pysia Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 No to poplątałam. Zostałam mamą chrzestną Yerby i Ayo :) To teraz trzeba psiaki szybko wypieknić i szukać najlepszych domków. Quote
danyww Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 nie Olkusz - owszem mordownia, ale tym razem Miedary Monika, one rzeczywiście zostały odłowione w Lubinie (250km) bo Lubin ma z nimi podpisaną umowę. To jest chore żeby tyle km hycel dowoził psy. MASAKRA :shake: Quote
malawaszka Posted September 14, 2014 Author Posted September 14, 2014 jest chore bardzo... a niestety nie jest to odosobniona sytuacja w tym chorym kraju - tak samo jest w Radysach, Wojtyszkach, Szczytach i wielu im podobnym miejscom "utylizacji psiny" Quote
ania0112 Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Yerba i Ayo strasznie chudziutkie..... ja bym je całkiem krótko Monika wygoliła... na łysokli i niech zdrowo odrastają! w jakm wieku są? a skąd wiadomo, że rodzeństwo? Bari jeeeeest przepiękny! Safi taki bidulka.... Quote
malawaszka Posted September 14, 2014 Author Posted September 14, 2014 Yerba i Ayo strasznie chudziutkie..... ja bym je całkiem krótko Monika wygoliła... na łysokli i niech zdrowo odrastają! w jakm wieku są? czekamy na Cię - czekają na golonko :jumpie: młode szkitki podobno, ale w zęby nie zaglądalim - suczusia kłapiąca ze strachu była więc dałyśmy spokój a skąd wiadomo że rodzeństwo - nie wiadomo, ale tak mozna podejrzewać bo z tego samego miejsca razem przyjechały chyba że po zajrzeniu w paszcze okaże się, że np mamusia z synkiem.... któż to wie Quote
AnkaG Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Pooglądałam, poczytałam :) Fajne imionka dla chudzinek. Bari coraz bardziej sznupiasty i piękny :) Quote
danyww Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Yerba i Ayo strasznie chudziutkie..... ja bym je całkiem krótko Monika wygoliła... na łysokli i niech zdrowo odrastają! w jakm wieku są? a skąd wiadomo, że rodzeństwo? Bari jeeeeest przepiękny! Safi taki bidulka.... Rodzeństwo. Był jeszcze trzeci ale już nie żyje. Siedziały tam od lutego :-( Quote
Saththa Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 http://img.photobucket.com/albums/v457/malawaszka/Frotka13wrze2014/DSC_1001-002.jpg cudna Rudzina :) Głównym składnikiem jedzenia są tam tłuczone kawałki kości. Nie mielone tylko tłuczone. Właśnie takimi kawałkami wymiotowała Safi w samochodzie. Niektore psy umierają od tego bo ostre kawałki przebijają jelita :-( ja pierd le :flaming: Dżeki już był :siara: dla suczki podoba mi się Yerba, a dla chłopca nie wiem Mate :razz: ale wiem wiem juz jest Ayo :razz::) U Ulki a Safi u Moniki :siara: O ja u Moniki Safi jest? ale się zagubiłam ... :razz: Quote
malawaszka Posted September 14, 2014 Author Posted September 14, 2014 rozważałyśmy Mate, ale to fajnie by brzmiało ylko póki byliby razem a potem osobno jakoś tak... łyso i niemęsko ;) była u nas Pysia z Zirką - Bariczkowi emocje związane z wyjściem odebrały rozum i brzydko przywitał Zirę czym niemożebnie jej zaimponował i potem na spacerze prawie go nie odstępowała na krok :lol: a Safi ... ja nie mam siły do niej - przydzwoniła mi w nos, korba straszna z niej, za to bez smyczy bardzo się pilnuje, na chwilę ją puściłam i fajnie szła; kucnąć przy niej żeby zrobić zdjęcia graniczy z cudem bo na głowę włazi cały czas... Quote
Pysia Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 No. Bariczek pokazał Zirce swą męskość i się w nim zakochała. Ona ma widać ciagotki masochistyczne :siara: Barus jest przepiękny. Do tego porusza sie z taką elegancja igracja że klękajcie narody! Ciągnie na smyczy ale cóż ;) Safi nie jest tak elegancka i piękna. Ale jest urocza :) Bardzo poddańcza podlizuje sie niesamowicie. Ciągnie, nakręca sie niemożebnie itd. Ale przy tym ma coś, co pozwoli ją pięknie nauczyc powoli wielu rzeczy. Jest wpatrzona w Monike jak w obraz! Taka kochana bida z niej. Dzieki za spacerek :) Mam nadzieje, ze jakieś fotki Safi wyszły. Quote
rozi Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Wasia, w Koszyczku jest sznaucerek, chyba staruszek, może właściciel się odnajdzie, ale póki co tkwi psina w schronie Quote
Pysia Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Matko gdzie znowu jest sznaucerek? Ja z Wami oszaleję! Chyba odetnę się od netu hahaha Quote
rozi Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 W Koszyczku Niechcianych Staruszków, nie umiem wstawić linka teraz http://www.dogomania.com/forum/topic/78762-w-wa-koszyczek-niechcianych-staruszk%C3%B3w-spis-str-1-i-2/page-200#entry15792309 o, z Mozilli mi wszedł Quote
Pysia Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Poddaję się. To nowe dogo jest ponad moje siły. 1 Quote
malawaszka Posted September 15, 2014 Author Posted September 15, 2014 No muszę pochwalić Safiyę - co prawda skakania tak szybko nie wyplenię pewnie (ale kto wie, kto wie), ale dziś pięknie załapała siadania dzięki kabanoskom - najpierw na ich zapach szalała, ale nic nie dostała póki dupska nie usadziła i uf uf zaczęła myśleć :mdleje: może jednak będą z niej psy widziałam w koszyczku tą informację, ale nie ma nigdzie zdjęc ani nic o tym psiaku - na www palucha też nie ma Quote
wilczy zew Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Pod nockami nie ma info skąd ktoś jest :lmaa: Quote
Pysia Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 A po co Ci wiedzieć kto skąd? Zapytasz po prostu i każdy Ci odpowie. A Safi mądra jest tylko bardzo poddańcza. Nakreca sie strasznie. Quote
wilczy zew Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 A po co Ci wiedzieć kto skąd? Zapytasz po prostu i każdy Ci odpowie. Łatwiejsze było przy szukaniu kogoś z danej miejscowości. Quote
wilczy zew Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 A tak w ogóle to podziwiałaś Uszatkę :niedowia: Quote
Recommended Posts