Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie Olkusz - owszem mordownia, ale tym razem Miedary

Monika, one rzeczywiście zostały odłowione w Lubinie (250km) bo Lubin ma z nimi podpisaną umowę. 

To jest chore żeby tyle km hycel dowoził psy. MASAKRA  :shake:

Posted

Yerba i Ayo strasznie chudziutkie..... ja bym je całkiem krótko Monika wygoliła... na łysokli i niech zdrowo odrastają! w jakm wieku są? a skąd wiadomo, że rodzeństwo?

Bari jeeeeest przepiękny!

Safi taki bidulka....

Posted

Yerba i Ayo strasznie chudziutkie..... ja bym je całkiem krótko Monika wygoliła... na łysokli i niech zdrowo odrastają! w jakm wieku są?

czekamy na Cię - czekają na golonko :jumpie: 

młode szkitki podobno, ale w zęby nie zaglądalim - suczusia kłapiąca ze strachu była więc dałyśmy spokój

a skąd wiadomo że rodzeństwo - nie wiadomo, ale tak mozna podejrzewać bo z tego samego miejsca razem przyjechały chyba że po zajrzeniu w paszcze okaże się, że np mamusia z synkiem.... któż to wie

Posted

Yerba i Ayo strasznie chudziutkie..... ja bym je całkiem krótko Monika wygoliła... na łysokli i niech zdrowo odrastają! w jakm wieku są? a skąd wiadomo, że rodzeństwo?

Bari jeeeeest przepiękny!

Safi taki bidulka....

Rodzeństwo. Był jeszcze trzeci ale już nie żyje. Siedziały tam od lutego :-(

Posted

http://img.photobucket.com/albums/v457/malawaszka/Frotka13wrze2014/DSC_1001-002.jpg cudna Rudzina :)

Głównym składnikiem jedzenia są tam tłuczone kawałki kości. Nie mielone tylko tłuczone. Właśnie takimi kawałkami wymiotowała Safi w samochodzie. Niektore psy umierają od tego bo ostre kawałki przebijają jelita  :-(

ja pierd le :flaming:

Dżeki już był :siara:

dla suczki podoba mi się Yerba, a dla chłopca nie wiem

Mate :razz: ale wiem wiem juz jest Ayo :razz::)

U Ulki a Safi u Moniki :siara:

O ja u Moniki Safi jest? ale się zagubiłam ... :razz:

Posted

rozważałyśmy Mate, ale to fajnie by brzmiało ylko póki byliby razem a potem osobno jakoś tak... łyso i niemęsko ;)

była u nas Pysia z Zirką - Bariczkowi emocje związane z wyjściem odebrały rozum i brzydko przywitał Zirę czym niemożebnie jej zaimponował i potem na spacerze prawie go nie odstępowała na krok :lol: a Safi ... ja nie mam siły do niej - przydzwoniła mi w nos, korba straszna z niej, za to bez smyczy bardzo się pilnuje, na chwilę ją puściłam i fajnie szła; kucnąć przy niej żeby zrobić zdjęcia graniczy z cudem bo na głowę włazi cały czas...

Posted

No. Bariczek pokazał Zirce swą męskość i się w nim zakochała. Ona ma widać ciagotki masochistyczne :siara:

Barus jest przepiękny. Do tego porusza sie z taką elegancja igracja że klękajcie narody!  Ciągnie na smyczy ale cóż ;)

Safi nie jest tak elegancka i piękna. Ale jest urocza :)  Bardzo poddańcza podlizuje sie niesamowicie.  Ciągnie, nakręca sie niemożebnie itd. Ale przy tym ma coś, co pozwoli ją pięknie nauczyc powoli wielu rzeczy. Jest wpatrzona w Monike jak w obraz!  Taka kochana bida z niej.

Dzieki za spacerek :) Mam nadzieje, ze jakieś fotki Safi wyszły.

Posted

No muszę pochwalić Safiyę - co prawda skakania tak szybko nie wyplenię pewnie (ale kto wie, kto wie), ale dziś pięknie załapała siadania dzięki kabanoskom - najpierw na ich zapach szalała, ale nic nie dostała póki dupska nie usadziła i uf uf zaczęła myśleć :mdleje: może jednak będą z niej psy

widziałam w koszyczku tą informację, ale nie ma nigdzie zdjęc ani nic o tym psiaku - na www palucha też nie ma