Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ten filmik co Monika teraz opublikowala na fb z brodymi milosciami to Tina i kto? Bo nie pamietam imienia, a Hugo jest u Moniki? Nie widze go na zdjeciach ostatnio

Posted
Dnia 28.05.2018 o 22:18, WATACHA napisał:

Albo Sabina 

to ta sama - Saba=Sabinka, ona miała wtedy 13 lat, jest we Wrocławiu w cudnym domu i nadal ma się świetnie :) 

Fredek zdrowieje!! Dziś wyniki o niebo lepsze - kreatynina już w normie, mocznik jeszcze ciut podniesiony, ale płuczemy, potem pomalutku odstawimy kroplówki i oby nerki dały radę już same pracować <3 

Ja wiedziałam, ze on potrafi ugryźć - ale jakiegoś małpiego rozumu dostałam, że mu nie założyłam ten jeden raz kagańca :/ ręka się już na szczęście zaczęła goić, chociaż jeszcze trochę ropieje :/ 

W piątek mastektomia i sterylizacja Zory i zęby + rtg Fanji - boję się jak diabli bo to dwie babuszki :( 

Posted

Tzn chodziło mi, że nie pamiętam jak na nią mówiliście , ale miałam na myśli jednego psa.Ona na pewno miała 13 lat? 

Nie martw się, na pewno wszystko pójdzie dobrze.

Posted

Wyglada na zdjeciach na znacznie mlodsza-Saba. Zore uwielbiam i mocno kciuki trzymam ale Fanja przekochana. Dadza rade pieseczki. Nie daj sie wiecej gryzc bo rece Ci potrzebne

Posted

Dzisiaj mija pół roku jak Karim do nas przybył i 3 lata i 3 miesiące jak Sisi :) Obydwoje jakoś tak wyszło 3-go.

Kupiłam po 20 latach wożenia psów do fryzjera maszynkę i popatrzcie co mi wyszło :)

s i k.jpg

Posted

Dziękuję za słowa uznania :)

A co do charakterków psich :) Sisi wariuje w kąpieli, strzyże się bez problemu, Karim odwrotnie.

Sisi to typ sznupa w nowym stylu czyli pudelkowym, wszędzie miękki włos kołtuniący się.

Karim wygląda jak sznupy 20 lat temu - twardy włos okrywowy z mała ilością podszerstka i mało na łapach.

Ale co tam futro - najważniejsze, ze bardzo się lubią i żyją w pełnej zgodzie :) 

Posted

Ania cudnie wyglądają skarby! 

Trzymajcie jutro kciuki za Fanję - ja jestem przerażona już, ma operację - usunięcie oka i jak to sprawnie pójdzie to od razu usunięcie głowy kości udowej, bo biedna myszka cierpi przy chodzeniu - kosć jest wybita ze stawu i to już od dawna bo widać zwyrodnienia na kości :(

561842321_Przechwytywaniewtrybiepenoekranowym2018-06-05155309.thumb.jpg.cc4d6c4f3424acafee9c640d249bea25.jpg