danyww Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 A jak Safi daje radę sama w kojcu? Czy płacze? Quote
malawaszka Posted September 28, 2014 Author Posted September 28, 2014 nie siedzi sama - Bellę jej zaprowadzam do towarzystwa Quote
danyww Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 ..obie szalone :megagrin: to z pewnością się nie nudzą A co z rodzeństwem? Dają radę osobno? Lepiej już wyglądają? ..sorry, że tak wypytuję Quote
WATACHA Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 To ja też podpytam.Masz już jakiegoś tymczasa na oku? Quote
Saththa Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 nie siedzi sama - Bellę jej zaprowadzam do towarzystwa O a co Belka na takie odprowadzanie? albo właściciele Belli? :lol: Quote
malawaszka Posted September 28, 2014 Author Posted September 28, 2014 ..obie szalone :megagrin: to z pewnością się nie nudzą A co z rodzeństwem? Dają radę osobno? Lepiej już wyglądają? ..sorry, że tak wypytuję ..obie szalone :megagrin: to z pewnością się nie nudzą A co z rodzeństwem? Dają radę osobno? Lepiej już wyglądają? ..sorry, że tak wypytuję no nie nudzą się - wspólnie wpatrują się w bramkę... :shake: Bell (Yerba) dziś jedzie do nowego domku w Olszynie koło Lubania aż - wczoraj była wizyta i domek super i bardzo na nią czekają Ayo bardzo fajny, otwiera się ładnie, a ja nie mam kiedy jechać porobić mu zdjęć.. To ja też podpytam.Masz już jakiegoś tymczasa na oku? nie mam, nie mam nawet czasu o tym pomyśleć :( mam dostać od bernardynów zdjęcia psow z Kłomnic bo podobno w fatalnych warunkach tam są więc zobaczymy, tylko też nei wiem kiedy będe mogła gdziekolwiek pojechać po psa :( Quote
Pysia Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 No. Jutro przyjezdża kolejny tymczas. Pies.... Ratujcie ma dusze! Ale jakby co to mam kilka opcji: 1. Wsadzę do szopki w klatce :pissed: 2. Zaprowadze do lasu i zostawię :pissed: 3. Wywiozę do miasta i wypuszczę :pissed: 4. Obetnę siusiaka, powyrywam zęby i podetne struny głosowe :pissed: A teraz proszę o głosy vco Wam się najbardziej podoba :loveu: Quote
WATACHA Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 No. Jutro przyjezdża kolejny tymczas. Pies.... Ratujcie ma dusze! Ale jakby co to mam kilka opcji: 1. Wsadzę do szopki w klatce :pissed: 2. Zaprowadze do lasu i zostawię :pissed: 3. Wywiozę do miasta i wypuszczę :pissed: 4. Obetnę siusiaka, powyrywam zęby i podetne struny głosowe :pissed: A teraz proszę o głosy vco Wam się najbardziej podoba :loveu: Mnie to bardziej interesuje który niż tortury :) Quote
malawaszka Posted September 28, 2014 Author Posted September 28, 2014 a wieści od Barusia - jakby mieli innego Barusia niż ja miałam - chyba między nami nie zaiskrzyło albo za dużo było zewnętrznych bodźców na spacerach - same ochy i achy - że posłuszny, że grzeczny, że słucha, że rozumie, że wreszcie zaszczekał, że... :loveu: normalnie miód na serce!!! Ale jestem szczęśliwa :laugh2_2: 2 Quote
Pysia Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Mnie to bardziej interesuje który niż tortury :) Który? Wciśnięty przez Monike :megagrin: Jak przyjedzie o jakiejś normalnej porze do mnie to porobie fotki ;) Z Radomia jest. To będzie pierwszy w typie sznupa bardzo sznupowy, przypominający najbardziej sznupa sznup u mnie :madgo: Samiec, sznupowy sznup- jestem z lekka wystraszona :Help_2: Quote
WATACHA Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 No Radomiak musi być teraz grzeczny, bo okrutna kara go czeka :siara: Baruś ty tam nie udawaj takiego idealnego, łobuzie :loveu: Quote
danyww Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 a wieści od Barusia - jakby mieli innego Barusia niż ja miałam - chyba między nami nie zaiskrzyło albo za dużo było zewnętrznych bodźców na spacerach - same ochy i achy - że posłuszny, że grzeczny, że słucha, że rozumie, że wreszcie zaszczekał, że... :loveu: normalnie miód na serce!!! Ale jestem szczęśliwa :laugh2_2: :klacz: Quote
danyww Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Który? Wciśnięty przez Monike :megagrin: Jak przyjedzie o jakiejś normalnej porze do mnie to porobie fotki ;) Z Radomia jest. To będzie pierwszy w typie sznupa bardzo sznupowy, przypominający najbardziej sznupa sznup u mnie :madgo: Samiec, sznupowy sznup- jestem z lekka wystraszona :Help_2: Nie bój się, nie bój :calus: W końcu zobaczysz jak to jest mieć minika, sznupasa psa. Ja mam już drugiego ..i żyję :megagrin: Quote
Margi Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Fajnie,że Baruś taki grzeczny.Miejmy nadzieję,że się nie rozkręci. Pysia,będzie dobrze i torury nie będą potrzebne. ;-) Quote
Margi Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Fajnie,że Baruś taki grzeczny.Miejmy nadzieję,że się nie rozkręci. Pysia,będzie dobrze i torury nie będą potrzebne. ;-) Quote
Saththa Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Zacieszam z wieści od Barusia.... Pysia... nie zostawiaj w lesie bo potem będziesz biegać i szukać :D Quote
Pysia Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Saththa - :megagrin: Chyba trafiłaś w sedno :siara: Oczywiście ja już się doczekać nie mogę ..... To jakaś nieuleczalna choroba jest :look3: Quote
WATACHA Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 no ciężko jest wyjść z nałogu tymczasowego sznupkowego Quote
AnkaG Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Kurcze no faktycznie Pysia faaaajny :) Barusiu zostań taki :) Quote
Pysia Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Ja nie wiem czy fajny jeszcze ;) Jak go poznam to powiem. Quote
wilczy zew Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Który? Wciśnięty przez Monike :megagrin: zaraz Monika napisze,że nic nie wciskała :siara: jak co to do szopy go... Quote
Pysia Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Ona mnie zna i dawkuje mi wciskanie bardzo ostrożnie. Wczesniejsze wybrałam jakoby sama ( hym...zaczynam sie zastanawiać ...czyżby :confused: ). Potem kolejno mnie osaczano bardzo delikatnie. Z kazdym psem coraz mniej delikatnie. Z tym radomiakiem to dała foty i wprost: " Bierzesz?". Zatkało mnie i napisałam : "Tak" :ices_bla: Czuję sie mobbingowana :shock: Niech mnie ktoś przytuli :modla: :megagrin: Quote
malawaszka Posted September 28, 2014 Author Posted September 28, 2014 :kiss_2: a tymczasem mokra Safiszka z mglistego spaceru Quote
Recommended Posts