Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

..obie szalone :megagrin:  to z pewnością się nie nudzą

A co z rodzeństwem? Dają radę osobno? Lepiej już wyglądają?  ..sorry, że tak wypytuję

..obie szalone :megagrin:  to z pewnością się nie nudzą

A co z rodzeństwem? Dają radę osobno? Lepiej już wyglądają?  ..sorry, że tak wypytuję

no nie nudzą się - wspólnie wpatrują się w bramkę... :shake:

Bell (Yerba) dziś jedzie do nowego domku w Olszynie koło Lubania aż - wczoraj była wizyta i domek super i bardzo na nią czekają

Ayo bardzo fajny, otwiera się ładnie, a ja nie mam kiedy jechać porobić mu zdjęć..

To ja też podpytam.Masz już jakiegoś tymczasa na oku?

nie mam, nie mam nawet czasu o tym pomyśleć :( mam dostać od bernardynów zdjęcia psow z Kłomnic bo podobno w fatalnych warunkach tam są więc zobaczymy, tylko też nei wiem kiedy będe mogła gdziekolwiek pojechać po psa :(

Posted

No. Jutro przyjezdża kolejny tymczas. Pies.... Ratujcie ma dusze!

Ale jakby co to mam kilka opcji:

1. Wsadzę do szopki w klatce :pissed:

2. Zaprowadze do lasu i zostawię :pissed:

3. Wywiozę do miasta i wypuszczę :pissed:

4. Obetnę siusiaka, powyrywam zęby i podetne struny głosowe :pissed:

A teraz proszę o głosy vco Wam się najbardziej podoba :loveu:

Posted

No. Jutro przyjezdża kolejny tymczas. Pies.... Ratujcie ma dusze!

Ale jakby co to mam kilka opcji:

1. Wsadzę do szopki w klatce :pissed:

2. Zaprowadze do lasu i zostawię :pissed:

3. Wywiozę do miasta i wypuszczę :pissed:

4. Obetnę siusiaka, powyrywam zęby i podetne struny głosowe :pissed:

A teraz proszę o głosy vco Wam się najbardziej podoba :loveu:

Mnie to bardziej interesuje który niż tortury :)

Posted

a wieści od Barusia - jakby mieli innego Barusia niż ja miałam - chyba między nami nie zaiskrzyło albo za dużo było zewnętrznych bodźców na spacerach - same ochy i achy - że posłuszny, że grzeczny, że słucha, że rozumie, że wreszcie zaszczekał, że...  :loveu: normalnie miód na serce!!! Ale jestem szczęśliwa :laugh2_2:

• Upvote 2
Posted

Mnie to bardziej interesuje który niż tortury :)

Który?  Wciśnięty przez Monike :megagrin:  Jak przyjedzie o jakiejś normalnej porze do mnie to porobie fotki ;)  Z Radomia jest.

To będzie pierwszy w typie sznupa bardzo sznupowy, przypominający najbardziej sznupa sznup u mnie :madgo:

Samiec, sznupowy sznup- jestem z lekka wystraszona :Help_2:

Posted

a wieści od Barusia - jakby mieli innego Barusia niż ja miałam - chyba między nami nie zaiskrzyło albo za dużo było zewnętrznych bodźców na spacerach - same ochy i achy - że posłuszny, że grzeczny, że słucha, że rozumie, że wreszcie zaszczekał, że...  :loveu: normalnie miód na serce!!! Ale jestem szczęśliwa :laugh2_2:

:klacz: 

Posted

Który?  Wciśnięty przez Monike :megagrin:  Jak przyjedzie o jakiejś normalnej porze do mnie to porobie fotki ;)  Z Radomia jest.

To będzie pierwszy w typie sznupa bardzo sznupowy, przypominający najbardziej sznupa sznup u mnie :madgo:

Samiec, sznupowy sznup- jestem z lekka wystraszona :Help_2:

Nie bój się, nie bój   :calus:   W końcu zobaczysz jak to jest mieć minika, sznupasa psa. Ja mam już drugiego ..i żyję :megagrin:

Posted

Ona mnie zna i dawkuje mi wciskanie bardzo ostrożnie.  Wczesniejsze wybrałam jakoby sama ( hym...zaczynam sie zastanawiać ...czyżby :confused: ).  Potem kolejno mnie osaczano bardzo delikatnie. Z kazdym psem coraz mniej delikatnie. Z tym radomiakiem to dała foty i wprost: " Bierzesz?". Zatkało mnie i napisałam : "Tak" :ices_bla:

Czuję sie mobbingowana :shock:

Niech mnie ktoś przytuli :modla:

:megagrin: