Hannam Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 Nie polecam gabinetu na Brzozowej w P-niu 30.01 trafilam do nich z moja suczka MImi. Zauwazylam ze ma czarny jezyczek. Rozpoznanie- nadgryzla go i doszlo do martwicy. Po paru dniach - stwierdzenie ze musial polizac cos na dworze, Na moje pytanie o narzady wewn .w takim razie - wszystko w porzadku. Skarzylam sie ze sunia nie chce jesc i pic ( karmilismy ja strzykawka) -odp" pies sie nie zaglodzi". Dopiero 9.02 zrobili badania krwi ( jezdzilam codziennie z nia i widzieli ze stan sie pogarsza) . Wynik - niewydolnosc nerek. W czwartek uslyszalam, ze nieraz niewydolnosc objawia sie zmianami w jamie gebowej ( martwica jezyka zmiany na dziasle i podniebieniu). Niestety antybiotyki na chory jezyk i zbyt pozne podjete leczenie nerek doprowadzily do jej smierci 13.02 Quote
Paulina94 Posted March 17, 2016 Posted March 17, 2016 A macie jakieś doświadczenie z Neovet na Głogowskiej? Quote
katyyde Posted May 20, 2016 Posted May 20, 2016 Ja też moge polecić Homeopatie przy Wawrzyniaka. Przyjechałam z moją Kluską z mniejszego miasta gdzie nienawidziła wewterynarza do poznania. Dotychczas zapierała sie 4 łapami. Ale lekarz z homeopatii jakos ją uspokoił, pies mi nie ucieka. Pomagają mi zarówno w ciezszych sytuacjach , wypadkach ( jak problem z łapą) jak i szczepieniach. Na 5! Quote
JustFab Posted June 5, 2018 Posted June 5, 2018 Ja bylam kiedys po szczepienia w Mypet w Poznaniu u samego celebryty telwizji poznanskiej, P. Dr Tomasza Nowaka i facet wogole nie ma podejscia. Wyzwal mnie ze mam nerwusa psa (mam ze schroniska sunie, ktora jest po przejsciach, boi sie ludzi i ludzkiego dotyku), mimo ze byl w kagancu lekarz nie chcial zbadac- powiedzial ze wszystko ok, a szczepienia kazal zrobic innej lekarce, bardzo milej zreszta ale zle wrazenie pozostalo, zwlaszcza ze klinika jest jedna z drozszych!!! Quote
Recommended Posts