DONnka Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 O 2.06.2016 o 03:23, DONnka napisał: A teraz kolejna prośba o wsparcie dla suni o imieniu KORA Została wyrzucona na pastwę losu z wielką naroślą na grzbiecie :( Znalazła BDT u Amadorki :) Narośl została usunięta :) Kora mogłaby już szukać domu, ale najpierw trzeba ją wysterylizowaćCzy jesteście ZA dofinansowaniem z naszych środków sterylizacji Kory ??? Tutaj jej wydarzenie na FB: https://www.facebook.com/events/119618295108158/?active_tab=posts O 2.06.2016 o 07:59, betka napisał: Za Korą O 2.06.2016 o 12:20, bela51 napisał: Za Korą , imienniczką mojej suni . O 2.06.2016 o 14:02, konfirm31 napisał: Za Korą:). O 2.06.2016 o 17:14, wolf122 napisał: Za sunią <3 Wsparcie dla Kory przyznane :) Czekamy na fakturkę i trzymamy kciuki :) Quote
DONnka Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 O 3.06.2016 o 22:32, ala123 napisał: Dziękuję bardzo za przyznanie wsparcia dla suczek :) Wszystko jest OK, DONka zna szczegóły, pozdrawiam ONkowe cioteczki :) Dziękujemy za pozdrowienia :) Szczegóły znam i trzymam rękę na pulsie ;) Quote
DONnka Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 6 godzin temu, wolf122 napisał: Bardzo proszę o wsparcie dla tego psiaka https://www.facebook.com/events/1018258868268299/ 6 godzin temu, konfirm31 napisał: Nóż się w kieszeni otwiera!! Jestem ZA. 6 godzin temu, betka napisał: Ja też jestem za, czytałam na fb :( 6 godzin temu, bela51 napisał: Za, oczywiscie ! I za karą smierci dla oprawcy ! 5 godzin temu, Dorot131 napisał: jestem za 4 godziny temu, Marycha35 napisał: Boszeeeeee:( ZA! Walcz maleństwo... Kto jeszcze ZA wsparciem ALEXA ??? Jestem w kontakcie z jedną z dziewczyn sprawujących opiekę nad Alexem. Dobre wieści są takie, że biduś je malutkimi porcjami i w miarę normalnie się wypróżnia Niestety nerki są w złym stanie, co uniemożliwia podawanie mu wysokobiałkowej karmy dla rekonwalescentów, na której szybciej by się odbudował Wet sugeruje karmę dla nerkowców Znalazłam taką na zooplusie:Animonda Integra Protect Renal - 24 x 600g (144,80 zł) Podstawowa karma dla psów wspomagająca funkcjonowanie nerek, niezastąpiona przy chronicznej niewydolności nerek, zmniejszona zawartość białek i fosforu, doskonała akceptacja, lekkostrawna Można też kupować puszki na sztuki, ale wychodzi drożej Może ktoś chciałby podarować Alexowi taką puszeczkę ? Adres do wysyłki: Lecznica Małych i Dużych Zwierząt "Oaza" ul. Wojska Polskiego 129B 18-400 Łomża Quote
DONnka Posted June 19, 2016 Posted June 19, 2016 O 7.06.2016 o 16:25, DONnka napisał: Kto jeszcze ZA wsparciem ALEXA ??? Jestem w kontakcie z jedną z dziewczyn sprawujących opiekę nad Alexem. Dobre wieści są takie, że biduś je malutkimi porcjami i w miarę normalnie się wypróżnia Niestety nerki są w złym stanie, co uniemożliwia podawanie mu wysokobiałkowej karmy dla rekonwalescentów, na której szybciej by się odbudował Wet sugeruje karmę dla nerkowców Znalazłam taką na zooplusie:Animonda Integra Protect Renal - 24 x 600g (144,80 zł) Podstawowa karma dla psów wspomagająca funkcjonowanie nerek, niezastąpiona przy chronicznej niewydolności nerek, zmniejszona zawartość białek i fosforu, doskonała akceptacja, lekkostrawna Można też kupować puszki na sztuki, ale wychodzi drożej Może ktoś chciałby podarować Alexowi taką puszeczkę ? Adres do wysyłki: Lecznica Małych i Dużych Zwierząt "Oaza" ul. Wojska Polskiego 129B 18-400 Łomża Wsparcie dla Alexa przyznane :) Jako, że nasza Przyjaciółka z FB - Ewa Lesniewski - kupiła chłopakowi zapas karmy czekamy na dyspozycje, jak możemy wykorzystać nasze wsparcie :) Quote
DONnka Posted June 19, 2016 Posted June 19, 2016 O 2.06.2016 o 03:23, DONnka napisał: A teraz kolejna prośba o wsparcie dla suni o imieniu KORA Została wyrzucona na pastwę losu z wielką naroślą na grzbiecie :( Znalazła BDT u Amadorki :) Narośl została usunięta :) Kora mogłaby już szukać domu, ale najpierw trzeba ją wysterylizowaćCzy jesteście ZA dofinansowaniem z naszych środków sterylizacji Kory ??? Tutaj jej wydarzenie na FB: https://www.facebook.com/events/119618295108158/?active_tab=posts O 7.06.2016 o 16:08, DONnka napisał: Wsparcie dla Kory przyznane :) Czekamy na fakturkę i trzymamy kciuki :) Kora już po sterylizacji :) Rozmawiałam z wetem, który ją przeprowadzał i załatwiliśmy wszystkie formalności Fakturka w drodze :) Quote
konfirm31 Posted June 19, 2016 Posted June 19, 2016 Czy Skarpeta może pomóc bezdomnej suni z powyższego wątku? Sunia została przyprowadzona z działek do Lecznicy w Kampinosie. Szukano jej opiekuna, ale nikt się nie zgłosił. Sunia została w Lecznicy wysterylizowana, zaczipowana, został usunięty guz listwy mlecznej. Jest ogłaszana przez Lecznicę i szuka domu. Nadal tam przebywa. Wiem, że tu nie ma dramatu, ale może warto pomóc, żeby wspierać takie działania lecznic weterynaryjnych? Np karmą? Co o tym sądzicie? Ja, tak czy inaczej, zgłaszam sunieczkę. 1 Quote
DONnka Posted June 20, 2016 Posted June 20, 2016 8 godzin temu, konfirm31 napisał: Czy Skarpeta może pomóc bezdomnej suni z powyższego wątku? Sunia została przyprowadzona z działek do Lecznicy w Kampinosie. Szukano jej opiekuna, ale nikt się nie zgłosił. Sunia została w Lecznicy wysterylizowana, zaczipowana, został usunięty guz listwy mlecznej. Jest ogłaszana przez Lecznicę i szuka domu. Nadal tam przebywa. Wiem, że tu nie ma dramatu, ale może warto pomóc, żeby wspierać takie działania lecznic weterynaryjnych? Np karmą? Co o tym sądzicie? Ja, tak czy inaczej, zgłaszam sunieczkę. 7 godzin temu, Dorot131 napisał: ja jestem za 4 godziny temu, betka napisał: ja też za Kto jeszcze ZA wsparciem suni ??? Taka z niej ślicznota :) Quote
Marycha35 Posted June 21, 2016 Posted June 21, 2016 Wreszcie jestem na bieżąco, przelałam stałą za czerwiec:) Quote
DONnka Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 O 20.06.2016 o 02:20, DONnka napisał: Kto jeszcze ZA wsparciem suni ??? Taka z niej ślicznota :) O 20.06.2016 o 13:51, bela51 napisał: Ja tez za pomocą dla bezdomnej slicznotki . O 20.06.2016 o 16:18, Marycha35 napisał: ZA:) O 21.06.2016 o 20:19, brzośka napisał: Ja też ZA O 22.06.2016 o 08:31, wolf122 napisał: Zawsze za !!! Wsparcie dla suni przyznane :) Czekamy na info, jak możemy pomóc Quote
DONnka Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 UWAGA !!! W 2# poście znajdziecie zaktualizowany wykaz wpłat abonamentowych Zerknijcie proszę i sprawdźcie, czy wszystko się zgadza W razie jakichkolwiek wątpliwości piszcie do mnie na priwa Quote
DONnka Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 O 19.06.2016 o 02:21, DONnka napisał: Kora już po sterylizacji :) Rozmawiałam z wetem, który ją przeprowadzał i załatwiliśmy wszystkie formalności Fakturka w drodze :) Z Korą nie jest dobrze :(Po tygodniu puściły szwy wewnętrzne i zaczęła krwawić i przesiąkać. W ostatni poniedziałek miała powtórny zabieg. Ma gorączkę i biegunkę z podkrwawianiem :( Jest podejrzenie sepsy :( Trzymajcie za bidulkę kciuki !!!! 1 Quote
bela51 Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 15 godzin temu, DONnka napisał: Z Korą nie jest dobrze :(Po tygodniu puściły szwy wewnętrzne i zaczęła krwawić i przesiąkać. W ostatni poniedziałek miała powtórny zabieg. Ma gorączkę i biegunkę z podkrwawianiem :( Jest podejrzenie sepsy :( Trzymajcie za bidulkę kciuki !!!! Boze, biedne psiatko. Co za partacz robił te sterylke :( Zawsze mam wyrzuty sumienia , gdy naraza sie psa na takie zabiegi, ktore nie ratuja zycia. Oby z tego wyszla :( Quote
Recommended Posts