Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

10317837_969611046391861_656110310740889

śliczna Mania dostała wczoraj całe 30 kg karmy - pięknie z Manią dziękujemy :)

i jakby, ktoś szukał mniejszej owczareczki do adopcji, to polecamy się pamięci :)

11157362_967759516577014_921479895989689

Posted

Kochani, to znowu ja :(

Zofija zwrocila sie z dramatycznym apelem o pomoc dla Faziego.

Pies trafil do schroniska po smierci wlascicielki i jest w glebokiej depresji :( Jesli nie wyciagna go szybko, to moze umrzec.

Dziewczyny na cito szukaja hotelu lub dt. Potrzebne tez jest wsparcie finansowe na start :(

http://www.dogomania.com/forum/topic/146597-alarm-fazi-odchodzi-b%C5%82agamy-o-pomoc/

Prosze o pomoc w zamieszczeniu zdjecia, bo korzystam z cudzego kompa i jakos z nim sobie nie radze...

Posted

Fazi nie reaguje na nic... leży przed budą i patrzy w ziemię... Jest w ciężkiej depresji. Do schroniska trafił z powodu śmierci opiekunki...

Witamy na wątku, Zofija. Możesz nam zdradzić, jakie sa plany wobec Faziego ? Gdzie miałby trafić? Jest szansa na jakieś domowe dt? A tak przy okazji, wiesz może jakie są losy owczarków odebranych z pseudo w asyście policji? Od dłuższego czasu żadnych info nie ma :(

Posted

Plany są następujące: tak szybko jak to możliwe zbada go weterynarz. Mam wstępną rezerwację w hoteliku pod Częstochową. Szukam też hoteliku bliżej Cieszyna. Nie ukrywam, ze pies skradł mi serce...

Owczarki z pseudo-hodowli są w cieszyńskim schronisku. 

Ja nie mam swojej ulubionej rasy, więc nie dzielę psy na owczarki beagle, jamniki. Choć miałam dwie sunie w typie oneczków:). Przypadek... Przez co nie skupiam się na ogłaszaniu psów w typie określonych ras, tylko tych, które sobie kompletnie nie radzą. Czasem są to psiaki w typie rasy.. Jak Fazi...

Posted

Hotelik pod Częstochową nie jest domowym dt. Ja takich nie znam. To znaczy nie znam dla dużych psów... Z tych domowych kojarzę tylko te, które biorą małe psiaki...

Posted

Mamy tam mniejszego psa. Nie pomyślałam, ze może wziąć też dużego. Kluczowy w tym przypadku jest stosunek do innych psów i kotów.

W tym stanie nie ocenicie tego obiektywnie- ryzyk fizyk trochę...

Posted

DONnko, w sprawie suni z lasu, skontaktuje sie z Tobą ala123.

Murka wystawia rachunki,ale jeszcze jutro ustalę z nią wszystko i napiszę co i jak . Dziękuję :)

Ciągle czekamy :)

Posted

Kto jest ZA wsparciem Elzy w postaci karmy ???

Jest fajna promocja w Krakvecie na Joserę Agilo Active - za około 160 zł można kupić 2 X 15 kg :)

Za biedną Elzą

Głosuję za Elzą. 

ZA dla Elzy, sunieczki kochanej:) Przelałam kasiorkę za kwiecień na Skarpetku;)

Za,za,za .Zawsze za pomocą :)

Ja jestem ZA wsparciem

"Klamka zapadła" ;) - Elza otrzyma karmę od Skarpety Owczarkowej :)

Dowiedziałam sie, ze Elza ma niewyszukane podniebienie i smakuje jej tylko najzwyklejsza karma Darling. Tak twierdzi jej opiekun...

Jeśli tak, to tym bardziej możemy również zamówić 2 worki, czyli 30 kg karmy :)

Posted

Czy byłaby możliwa pomoc dla owczarka niemieckiego Dżekiego z tego wydarzenia na FB : https://www.facebook.com/events/460185944135704/

Jestem za !!! Jesli psiak nie ma wątku na Dogo ,to piszcie-zrobi się :)

Za pomocą dla Dżekiego !

Ja też ZA

Mój głos na Dżekiego.

Kto jeszcze ZA wsparciem Dżekiego ???

Głosujemy do 19.04.2015r

Posted

Kochani, to znowu ja :(

Zofija zwrocila sie z dramatycznym apelem o pomoc dla Faziego.

Pies trafil do schroniska po smierci wlascicielki i jest w glebokiej depresji :( Jesli nie wyciagna go szybko, to moze umrzec.

Dziewczyny na cito szukaja hotelu lub dt. Potrzebne tez jest wsparcie finansowe na start :(

http://www.dogomania.com/forum/topic/146597-alarm-fazi-odchodzi-b%C5%82agamy-o-pomoc/

Prosze o pomoc w zamieszczeniu zdjecia, bo korzystam z cudzego kompa i jakos z nim sobie nie radze...

Kto jest ZA wsparciem Faziego ???

Psiak jest w depresji, ma szansę opuścić schron ...

Głosujemy do 21.04.2015r

cd2e37316b19f0bamed.jpg

Posted

Kto jeszcze ZA wsparciem Dżekiego ???

Głosujemy do 19.04.2015r

ZA!

Kto jest ZA wsparciem Faziego ???

Psiak jest w depresji, ma szansę opuścić schron ...

Głosujemy do 21.04.2015r

ZA!

Czy zgadzacie się, abyśmy wsparli diagnostykę 1,5 rocznej Sary ???

Diagnoza wstępna - nowotwór kości :(

Trzeba pogłębić diagnostykę, aby można było podjąć decyzję: co dalej ???

Sarunia cierpi, od dawna, liczy się czas ...

https://www.facebook.com/events/1591088487775507/

ZA!