malagos Posted January 7, 2021 Posted January 7, 2021 18 godzin temu, DONnka napisał: Myślę, że nikt nie będzie miał nic przeciwko temu, jeśli wesprzemy sunię. Potrzebujemy tylko informacji, czego jej potrzeba Pomożemy w ogłaszaniu suni. Czy oprócz tego możemy dla niej coś jeszcze zrobić ? I ja bardzo dziękuję :) Dla suni, z racji jej wieku i stanu łap, przydałyby się suplementy, jak Caniviton Forte, czy może jakiś o=inny, oraz - jeśli można prosić: Plaqueoff - ze względu na stan zębów. I puszki karmy... mam dla swoich psów Fitmin chrupki, i Joserę, ale ONeczka nie ma czym gryźć :( 1 Quote
DONnka Posted February 15, 2021 Posted February 15, 2021 Dnia 7.01.2021 o 10:04, malagos napisał: I ja bardzo dziękuję :) Dla suni, z racji jej wieku i stanu łap, przydałyby się suplementy, jak Caniviton Forte, czy może jakiś o=inny, oraz - jeśli można prosić: Plaqueoff - ze względu na stan zębów. I puszki karmy... mam dla swoich psów Fitmin chrupki, i Joserę, ale ONeczka nie ma czym gryźć :( Kochana malagos, umknął mi Twój wpis Przepraszam bardzo I już piszę do Ciebie priva Mam prośbę na przyszłość do wszystkich, którym przyznaliśmy naszą pomoc - piszcie do mnie na priva - bardzo proszę. Wtedy nic mi nie umknie, a poza tym zawsze i tak musimy poustalać szczegóły, adresy, dane do faktur, o których nie będziemy rozprawiać tutaj na wątku Quote
malagos Posted February 26, 2021 Posted February 26, 2021 Dnia 15.02.2021 o 15:32, DONnka napisał: Kochana malagos, umknął mi Twój wpis Przepraszam bardzo I już piszę do Ciebie priva Mam prośbę na przyszłość do wszystkich, którym przyznaliśmy naszą pomoc - piszcie do mnie na priva - bardzo proszę. Wtedy nic mi nie umknie, a poza tym zawsze i tak musimy poustalać szczegóły, adresy, dane do faktur, o których nie będziemy rozprawiać tutaj na wątku Jest przesyłka :) Omega 3, AntiFleksi :)} dzięki serdeczne! 1 Quote
Nadziejka Posted February 26, 2021 Posted February 26, 2021 Przepraszam Serca zajrzyjcie prosze na biedunia wielkuskiego ogromnego z wateczku punktu przetrzyman pisakow w Oronsku kopiuje: Nowy psiak jest naprawdę bardzo duży. Jest nieufny, nie podchodzi bliżej niż do wyciagnietej ręki:( Ktoś mu musiał straszna krzywdę zrobić;( przez przypadek mi sie ewu zacytowala tutaj na tym watku psiaczkow z Oronska jest ten wielkusi smoku cudny rozsylam z nadzieja ze moze akurat jakis cud 1 Quote
DONnka Posted February 26, 2021 Posted February 26, 2021 Będziemy udostępniać chłopaczka z Orońska !!! 2 Quote
DONnka Posted August 21, 2021 Posted August 21, 2021 Nie wiem, czy ktoś tu jeszcze zagląda, ale napiszę na wypadek, gdyby ktoś był ciekaw, co u nas słychać 😉 Cały czas działamy, ratujemy, diagnozujemy, leczymy, sterylizujemy i szukamy nowych domów dla owczarków w potrzebie 👍 W roku 2020 dzięki nam nowe, lepsze życie zaczęło 11 owczarków: Bella, Coffe, India, Gonzo, Harry, Kaira, Messi, Samba, Suri, Torres i Shakir ♥️ 🏡♥️ Na ich miejsce na bieżąco przybywały kolejne psiaki ... W roku 2021 na dzień dzisiejszy swoje miejsce na Ziemi dzięki nam znalazły: Dela, Diana, Hela, Joker, Tiago, Vega, Sara, Shen i Grey ♥️🏡♥️ DZIĘKUJEMY w imieniu naszych aktualnych 12 podopiecznych WSZYSTKIM, KTÓRZY WCIĄŻ SĄ Z NAMI To dzięki WAM mamy tę MOC, że możemy odmieniać los owczarków w potrzebie Quote
mdk8 Posted November 16, 2021 Posted November 16, 2021 Nie wiem czy DONnka tu jeszcze zagląda i czy skarpeta działa ? ale zapytam : można prosić o pomoc dla owczareczki ,która dzisiaj opuściła schronisko ? Quote
Recommended Posts