dowi99 Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Cześć Wam ! Mam pytanie, czy ktoś z Was wie może, czy w Toruniu lub na terenie województwa kujawsko-pomorskiego jest organizowany kurs groomerski? Może jakiś salon psiej urody organizuje takie kursy? Proszę o pomoc :). Bardzo mi zależy na poznaniu umiejętności strzyżenia piesków, zwłaszcza rasy Yorkshire Terrier /mam dwa psiaki a chodzenie do groomera na strzyżenie co dwa, trzy miesiące to dla mnie spory wydatek, więc chciałabym nauczyć się strzyc do użytku "domowego"/ :) . Quote
kaja-gabi Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Zawsze możesz sama spróbować nożyczkami xD Znam osobę która tak robi i nie wygląda to najgorzej ;) Wiem, że to może nie najlepszy pomysł i że chciała byś to robić profesjonalnie, ale pomagam jak mogę. Quote
dowi99 Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 Nożyczkami próbowałam, potem degażówką. Największy problem stanowi dla mnie strzyżenie głowy pieska. Quote
kaja-gabi Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 No tak. Głowa może być nieco skomplikowana. Quote
Recommended Posts