Asiaczek Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Nie dość, że zmieniłaś nick, to jeszcze częstotliwość pojawiania się na DGm też zmieniła się na lepsze!:loveu: Pzdr. Quote
WinterGirl Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]Poniedziałkowe buziaki[/FONT][/CENTER] Quote
eria Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 witamy w najgorszy dzien tygodnia , choć wstawało się po przestawieniu czasu dużo lepiej , bo o 6 było jasnooooo :multi::multi: Quote
taxelina Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 [quote name='WinterGirl'][CENTER][FONT=Comic Sans MS]Poniedziałkowe buziaki[/FONT][/CENTER] [/quote] oj pewnie czasu nie bylo w weekend? na dogo i foty? :( Quote
WinterGirl Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]HellO[/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS]aj jak my nie cierpimy poniedziałków...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]koniec lenistwa dla WinterGirl kolejny tydzień już wystarował..[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]aj 4 łapki mają się znacznie lepiej[/FONT] [FONT=Comic Sans MS](wykradliśmy małe co nieco)[/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS]Historia stworzenia swiata z punktu widzenia [FONT=Franklin Gothic Medium][B]Westie[/B] [/FONT][/FONT][FONT=Comic Sans MS][/CENTER] [CENTER]1. Pierwszego dnia Bog stworzyl Westie. [/CENTER] [CENTER]2. Drugiego dnia Bog stworzyl czlowieka, zeby rozpieszczal Westie. [/CENTER] [CENTER]3. Trzeciego dnia Bog stworzyl wszystkie zwierzeta, aby Westie mial za czym biegac. [/CENTER] [CENTER]4. Czwartego dnia Bog stworzyl prace, zeby czlowiek wychodzil regularnie z domu, a Westie mogl swobodnie po nim buszowac. [/CENTER] [CENTER]5. Piatego dnia Bog stworzyl pilke tenisowa, zeby Westie mogl ja aportowac albo i nie. [/CENTER] [CENTER]6. Szostego dnia Bog stworzyl weterynarza, zeby Westie byl zdrowy, a czlowiek ubogi. [/CENTER] 7. Siodmego dnia Bog chcial odpoczac, ale musial wziac Westie na spacer [/FONT][CENTER]. [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]P.S.[/SIZE][/FONT] [SIZE=1][FONT=Comic Sans MS]weekend był na pełnych obrotach,[/FONT][/SIZE] [SIZE=1][FONT=Comic Sans MS]nawet nie było mi dane mieć aparata w dłoniach...[/FONT][/SIZE][/CENTER] [/CENTER] Quote
taxelina Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 [quote name='WinterGirl'][CENTER] [FONT=Comic Sans MS](wykradliśmy małe co nieco)[/FONT][/CENTER] [/quote] Ciekawe od kogo wykradliscie :diabloti::diabloti: Quote
WinterGirl Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]hmmm niech WinterGirl pomyśli......chwilunie ;)[/FONT][/CENTER] Quote
eria Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 [QUOTE] [CENTER]5. Piatego dnia Bog stworzyl pilke tenisowa, zeby Westie mogl ja aportowac albo i nie. 6. Szostego dnia Bog stworzyl weterynarza, zeby Westie byl zdrowy, a czlowiek ubogi. [/CENTER] [/QUOTE] przy tych punktach się nieźle uśmialam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: szlo by to też na sznaucera przerobić :diabloti: Quote
taxelina Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 [quote name='eria']przy tych punktach się nieźle uśmialam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: szlo by to też na sznaucera przerobić :diabloti:[/quote] w pierwszej wersji jest na jamniczka, WinterGirl przerobila na Westie :diabloti::diabloti: Quote
WinterGirl Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]pewnie, do misi nawet lepiej pasuje, bo one kochają piłeczki[/FONT][/CENTER] Quote
jbk Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Ubawiłam się przednio ;) W zasadzie chyba zamiast Westie możnaby użyć wyrazu PIES :) Quote
Bzikowa Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Mi ten opis pasuje idealnie do wszelkich terierów jakoś :evil_lol: Winterko nasza, zdjęć się domagam! :lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Witanko :multi: popieram jbk ;) mój się piłkami tenisowymi nie bawi (bo są podobno szkodliwe) o i Bziki też poprę, czekamy an zdjęcia :loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Hejoo :multi: fajna historyjka widziłam ją już u Deer w wykonaniu jamnikczka :loveu: kiedy bedą fotki ?/ Quote
WinterGirl Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]Hi, HellO za brak fotasów mogę tylko główkę spuścić w dół :-(, wczoraj WiterGirl była na kontrolnej wizycie i nie było dobrych wiadomości...aj [SIZE=1]plosimy o wyrozumiałość...[/SIZE] [/FONT] [/CENTER] Quote
jbk Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='WinterGirl'][CENTER][FONT=Comic Sans MS]Hi, HellO[/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS]za brak fotasów mogę tylko główkę spuścić w dół :-(,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]wczoraj WiterGirl była na kontrolnej wizycie[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]i nie było dobrych wiadomości...aj[/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]plosimy o wyrozumiałość...[/SIZE][/FONT][/CENTER] [/quote] A te niedobre, to jak bardzo złe były? :-( Quote
WinterGirl Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]tulasek eriuś WinterGirl "jakoś" się trzyma chyba dzielniej niż bliscy moi...[/FONT][/CENTER] Quote
WinterGirl Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 [quote name='jbk']A te niedobre, to jak bardzo złe były? :-([/quote] [CENTER] [FONT=Comic Sans MS]aj WinterGirl swoją historię zaczeła w roku 2004 nieodpowiednia diagnoza= złe leczenie... i ciągnie się dalej, ale już wiemy co nie co więcej... poszerzamy wiedze nadal... [SIZE=1]ale ciężko o tym pisać...[/SIZE][/FONT][/CENTER] Quote
ewka i haker Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 i my sie sie znowu witamy:multi::loveu: trzymaj sie bedzie dobrze:loveu: Quote
WinterGirl Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]witamy wszystkie dobre duszki[/FONT][/CENTER] Quote
Recommended Posts