zuzolandia Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 kochaniutkaaa........nie znikaj .......tesknimy..... Quote
PositiveThought Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Karinko, męczysz nas, oj męczysz! tęsknimy bardzo. mizianka dla dueciku, małej słodkiej i wielkiego kochanego :calus: Quote
tigrunia Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Witaj bGirl'ko:multi: Piekne zdjęcia przywiozłaś z wakacji :loveu: Ja dwa dni temu wróciłam z Egiptu i już strasznieeeee za nim tęsknię :placz: Quote
WinterGirl Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]udało mi się zostawić odrobinkę gwizdnego pyłu na dobranoc[/FONT][FONT=Comic Sans MS]....[/FONT][/CENTER] Quote
Aga76 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Pozdrawiamy Podróżniczkę i Duecik [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20love/56BE8FB.gif[/IMG] Quote
ewka i haker Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 z przykrością sie zegnam na ok1.5tygodnia ponieważ wyjeżdżam Quote
marzenna79 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [COLOR=DarkOrchid][SIZE=3][FONT=Georgia]Witaj Karinko !!! :multi: Serdecznie pozdrawiam duecik ! :loveu::loveu::loveu: [/FONT][/SIZE][/COLOR] Quote
WinterGirl Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]Hola[/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS]pojawiamy się i kogo nasze oczęta widzą[/FONT] [B]marzenna79 [/B][FONT=Comic Sans MS]cóż za niespodzianka...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]tulimy mocno[/FONT][/CENTER] [CENTER][B]tigrunia [/B][FONT=Comic Sans MS]ja już myślę o kolejnych wakacjach[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]ale do września jeszcze kawałek czasu...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]ale jak bGirlka zamknie oczka i pomyśli co ją czeka na twarzy pojawia się [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]uśmiech, mam nadzieje, że jak wpadniemy z odwiedzinkami zobaczymy troszkę Egiptu...bo bGirlka wybiera się tam od jakiegoś roku i [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]moje stópki jeszcze się tam nie znalazły....[/FONT][/CENTER] [CENTER][B]ewka i haker[/B] [FONT=Comic Sans MS]pozostaje życzyć miluchnego wypoczynku[/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]A[/SIZE] dla naszej kochanej odwiedzającej gromadki[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]całusnik[/FONT][/CENTER] Quote
tigrunia Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 bGirl'ko a gdzie to we wrześniu się wybierasz?? Quote
Recommended Posts