ola134 Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Witam moja suka miała pod koniec maja uszkodzoną rogówkę na której pojawił się wrzód. Oko praktycznie się zagoiło ale została dość duża blizna taki biały obszar. Jest jakaś szansa żeby usunąć te bliznę z rogówki?? Jezdzimy na wystawy więc jest to dla mnie ważna kwestia. Quote
gryf80 Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 skontaktuj się z okulistą wet.jeśli masz taka możliwośc.może byc tez taka sytuacja że bez specjalistycznego leczenia sama nie zniknie niestety Quote
pszczolka Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 czy cos sie udalo wyjasnic w tej kwestii? Quote
kasikz Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Mnie dr Garncarz powiedział, ze taka biała blizna zostanie na zawsze, ale pies normalnie widzi. Quote
pszczolka Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 [quote name='kasikz']Mnie dr Garncarz powiedział, ze taka biała blizna zostanie na zawsze, ale pies normalnie widzi.[/QUOTE] widzenie jest pogorszone bo jak przez mgle, to wiem. Ale czy sa aktualnie jakies metody leczenia aby to usunac. Mam teraz bzika na punkcie oczek mojego kudlacza... :placz: Quote
Magdalena Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 My też przechodziliśmy owrzodzenia rogówki (jedno i drugie oczko) i blizny pozostały, nie wydaje mi się żeby była opcja ich usunięcia, raczej już na zawsze pozostaną Quote
Recommended Posts