Lexia Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Mój pies ma szwy po wypadku. Ściągnięte zostaną w poniedziałek. Kiedy mogę zacząć go kąpać, żeby było bezpiecznie ? C; Quote
Iwonaaa Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Daj się temu wygoić. Możesz delikatnie go pomoczyć... Quote
Balbina&F Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Należy poczekać po zdjęciu szwów aż dziurki, które powstały po ich zdjęciu zagoją się. W innym wypadku woda może nalecieć w te dziurki i zrobi się zakażenie ;) W przypadku mojego psa był to okres ok. 4 dni po zdjęciu szwów ;) Quote
Spacerowicz Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Zależy, gdzie ma szwy założone. Moja "bestia" miała szytą poduszkę i rana goiła się prawie dwa miesiące bo co chwila gdzieś się zamoczył albo zaczął lizać. Nie pomagały buty, skarpety, reklamówki, plastry taśmy - wszystko zawsze ściągał. Na pewno dostałaś też wytyczne od weta i tego trzeba się trzymać. Quote
Recommended Posts