19krz20 Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 Pilnie poszukujemy psa policyjnego lub teriera/jamnika umiejącego tropić z warszawy i okolic lub mogacego dojechac z innego miasta. Jednej z uzytkowniczek na forum szczury.org zagineła szczurcia Mala Mi podejrzewamy ze uciekła przez okno i znajduje się w piwnicy lub okolicach jej domu, i ze mała jest strasznie przerazona. Wiadomo szczur jak to szczur jest maly i szybki wiec sa marne szanse na znalezienie jej w ciemnej piwnicy lub w jakis krzakach skoro czlowiek bedzie patrzal w krzaki a szczurek bedzie juz uciekal za naszymi plecami.Jej druga szczurcia strasznie teskni za wspollokatorka i wszedzie jej szuka ale pewne jest ze Mi nie ma w domu wszystko bylo przeszukiwane. Jezeli ktos ma dostep do dobrze tropiacego psiaka bardzo prosimy o kontakt i pomoc w odnalezieniu Malej Mi :-( Quote
socurek Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Nie mam co prawda psa tropiącego ale... to chyba nie działa w ten sposób... Quote
Zulaze Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 Podbijam watek. Właśnie zaginęła mi kotka, jest na nieswoim terenie. Prawdopodobnie ukrywa się w jakiejś piwnicy/ garażu / ogródku działkowym. W terenie, w którym się znajduje jest milion zakamarków. Jedyna opcja jaką widzę teraz to pies tropiący, a do takiego nie mam dostępu. Czytałam o tym artykuły - za granicą (np. w USA) emerytowane psy policyjne tak własnie pracują. Szkoda że nie u nas :( Czy ma ktoś dostęp do psa tropiącego w Krakowie? Może ktoś zechciałby pomóc? podpisano: Desperatka Quote
Silesia ferret Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 [quote name='Zulaze']Podbijam watek. Właśnie zaginęła mi kotka, jest na nieswoim terenie. Prawdopodobnie ukrywa się w jakiejś piwnicy/ garażu / ogródku działkowym. W terenie, w którym się znajduje jest milion zakamarków. Jedyna opcja jaką widzę teraz to pies tropiący, a do takiego nie mam dostępu. Czytałam o tym artykuły - za granicą (np. w USA) emerytowane psy policyjne tak własnie pracują. Szkoda że nie u nas :( Czy ma ktoś dostęp do psa tropiącego w Krakowie? Może ktoś zechciałby pomóc? podpisano: Desperatka[/QUOTE] Mam podobny problem tylko z FRETKA. Prawdopodobnie ukrywa sie w jakiejs piwnicy / klatce schodowej /komórce. W ternie gdzie sie znajduja milion zakamarkow. Zalezy mi na nim BARDZO ma na imie Fatalny. Mija trzecia doba gdy Go nie ma. Temperatury sa przerazajace tutaj jest ogloszenie na temat ZAGINIECIA FATALNEGO. Zechcialby Ktos pomoc? Mieszkamy w Bytomiu (obok Katowic). Jakies rady lub jakiekolwiek info na temat psow tropiacych. Pozdrawiam. Grzegorz Quote
Silesia ferret Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 Szukam w google fora na temat psow tropiacych sa tylko newsy. Moze znacie takie fora lub kogos kto by mi pomogl. Bardzo prosze o szybka odpowiedz. Grzegorz. Quote
Recommended Posts