Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 574
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania opróżnij skrzynkę, nie można do Ciebie wysłać pw.

Zdzisio ma się nieźle, temperatury bardzo przyjemne, co prawda co chwile pada ale Zdzisiowi nie przeszkadza to w spacerku. A dzisiaj trochę pochodziliśmy :-)

Posted

Nochal na pewno będzie wycałowany :-)

Aniu mam nadzieję, że do Twojego przyjazdu to już dam radę go wyczesać, a jak pogoda pozwoli to i może go wykąpię.

Posted

[QUOTE=ania >;19391525]za 2 tygodnie wygłaskam go od Was na żywo, nie mogę się doczekać :loveu:
pomogę Ci Ulu z wyczesywaniem :lol:[/QUOTE]

daj znać kiedy jedziesz to się może też zabiorę:)

Posted

[quote name='asikowska']daj znać kiedy jedziesz to się może też zabiorę:)[/QUOTE]
dokladnie rano 2 sierpnia (czw), bo mam wtedy jeszcze wolne a teraz wyjezdzam na tydzien. jak mozesz to pojedz tez! :) z gliwic do myszkowa jest bezposredni pociag ktory jedzie niecale 2h, a w myszkowie bedzie czekac Ula i to już jest pare minut autem :)

Posted

[QUOTE=ania >;19394697]dokladnie rano 2 sierpnia (czw), bo mam wtedy jeszcze wolne a teraz wyjezdzam na tydzien. jak mozesz to pojedz tez! :) z gliwic do myszkowa jest bezposredni pociag ktory jedzie niecale 2h, a w myszkowie bedzie czekac Ula i to już jest pare minut autem :)[/QUOTE]

Aniu w tygodniu nie dam rady niestety

Posted

Nic nowego. CXzy ja już tutaj dziękowałam za przesłanie arthrofleksu? Jeśli nie to w imieniu swoim oraz Zdzisia dziękujemy. Czekamy na wizytę 2 sierpnia i nie możemy już się doczekać.

Posted

Czy komuś wiadomo czy dzisiejsza wizyta u Zdzisia aktualna? Nie mogę się skontaktować z Anią, nie odbiera telefonu. Ja po południu muszę zawieźć suczkę do nowego domku i nie wiem jak sobie czas zaplanować.

Posted

[quote name='dangos19']Proszę o wygłaskanie Zdzisia i czekam na relację i zdjęcia, na pewno będzie fajowo.[/QUOTE]
Zdzisiowa wizyta przeniesiona na niedzielę :)