miniulka91 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 jak mi tak dobrze idzie to ide szukac dalej Quote
malawaszka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 trzymam kciuki!!!! wg mnie to jest sznaucer olbrzym - nie CTR - kompletnie CTRa w nim nie widzę, ale jest piękny!!! i ta wielkość :loveu::loveu::loveu::loveu: rewelacja! :loveu: Quote
weszka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Malawaszko ja właśnie od kiedy go zobaczyłam to mam spore wątpliwości i dlatego się dopytywałam. Dla mnie to przerośnięty olbrzymek, może mix CTRa i olbrzymka...? Oby domek znalazł bo jest bossski :) Quote
miniulka91 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 jak ten gosciu mówie że jest jak dwie krople wody to ja bym stawiała na terriera,jeszcze do tego mówił ze jego był mniejszy Quote
weszka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Słuchajcie najważniejsze że się podoba i ma szanse na domek! Jakie ma pochodzenie to w tej chwili mniej istotne, byle się spodobał... Quote
Perfi Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='Asior']daj mu namiary na mnie..powiedz, ze jak chce mozemy się umówić po odbiór psiaka na niedziele, a jak da znac na stówe, zę bierze go to zadzwonie do chronu i powiem, żeby zaklepali :)[/quote] w schronie nie ma rezerwacji Quote
Asior Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 oj wiem, ale załatwiła bym może ...... :cool3: Quote
miniulka91 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 ASIOr a ja mu to powiedziałam :oops: Quote
Camara Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='malawaszka']trzymam kciuki!!!! wg mnie to jest sznaucer olbrzym - nie CTR - kompletnie CTRa w nim nie widzę, ale jest piękny!!! i ta wielkość :loveu::loveu::loveu::loveu: rewelacja! :loveu:[/quote] czy to ten pies zaraz przy wejściu na C/D po lewej? jeżeli tak - to nie CTR, na pewno sznaucer. i rozmiarowo też sznaucer :p i to wcale nie przerośnięty ;) w następnym boksie jest sznaucer średniak Quote
miniulka91 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 ja mu powiedziala ze pracownicy mowią że to terrier a na forum że sznalcer ,ale ważne że mu się spodobal i przypomina jego pieska:p Quote
malawaszka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='miniulka91'] ważne że mu się spodobal i przypomina jego pieska:p[/quote] i to jest właśnie najważniejsze :kciuki: Camara - jaki średniaczek jest tam???? Weszko, a może Ty skoczyłabyś do schronu w Kraku obadać tam te sznaucery??? Quote
miniulka91 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 chodziło pewnie o sznałcera średniego jest tam tai czarny ,ale jak ja tam koło niego bylam to się bal jeden ruch a on się juz cofał ,jakie on mial piekne oczka kukajace z budy :-( Quote
Camara Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='malawaszka']i to jest właśnie najważniejsze :kciuki: Camara - jaki średniaczek jest tam???? Weszko, a może Ty skoczyłabyś do schronu w Kraku obadać tam te sznaucery???[/quote] waszeczko - w schronie są 3 sznaucery. przynajmniej ja tyle wypatrzyłam. 2 olbrzymy i średniaczek. Wszystkie czarne. 1 - to ten CTR ;) to normalny, wymiarowy sznaucer. ładny. zachowywał się spokojnie, troszę poszczekiwał ale bez zawziętości. 2. zaraz obok jest średniaczek, typowy. ciekawski. To chyba boksy D1,D2 - nie mam zdjęć, ale Asior :p pewnie da radę zrobić i wypytać o wiek tych psiaków, Prawda? :p 3 - jest na końcu C/D w boksach dla agresorów. tam nie zawsze są agresory (często tylko duże psy) ale ten... no cóż, chyba nie znalazł sie tam przypadkiem :cool1: [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img265.imageshack.us/img265/6559/sz1ay4.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img411.imageshack.us/img411/5534/sz2bz8.jpg[/IMG][/URL] Quote
miniulka91 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 uwaga uwaga jest po 20.00 do askizaraz ten gosciu powinien zadzwonić :p ciekawki?? odemnie uciekał ,znaczy się cofał sie i kukał z budy:( Quote
miniulka91 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 może czuł odemnie inne psy troszke mi zalatywaly:d bo ten Milek dawał mi łape ,a miał strasznie brudną nie powiem od czego :cool1: Quote
Camara Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='miniulka91'] ... ciekawki?? odemnie uciekał ,znaczy się cofał sie i kukał z budy:([/quote] też poziomkami nie pachniałam :evil_lol: tylko popatrzyliśmy sobie w oczka, nie uciekł, nawet poszczekał :p Quote
Perfi Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 ten na agresorach to Graf - ponoc tylko jednej osobie da do siebie podejsc,reszte gryzie. ten na d2 ma chyba na imie Vader (i ma tu watek) ale glowy za to nie dam. na bank jest w bazie sznaucer vader ale cos mi lokalizacja nie pasowala Quote
weszka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Malawaszko ja wiem o tych 3 psiakach :( Może ten znajdzie domek, czekam na zdjęcia średniaka, a Graf to trudny przypadek bo ma łatkę agresora :( Quote
Asior Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 ten Graf to nie tylko łatkę agresora ma..... :roll: ostry jest jak sam diabeł.....no ale w schronisku to nigdy nie opcenisz chrakteru psa w 100%..... Dzwoniła mama tego pana, niestety, wczoraj już zamówiła szczeniaka u znajomych i głupio by jej było sie wycofywać..... Ale wypytała o szczegóły i powiedziała, zę jak cos będzie słyszeć , to da znać :) Quote
weszka Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Szkoda :( a tak dobrze się zapowiadało Quote
Asior Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 eeetam jeszcze znajdzemy mu domek!!!!!!!!!! Ja to bym była za zorganizowaniem takiej aukcji otwartej gdzie ś na zewnątzr i zebyśmy to mu wolontariusze wybrali psiaki które maja iść a nie dyrekcja schronu :( Ten napewno by znalazł domek :( Quote
malawaszka Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 [quote name='Asior']ten Graf to nie tylko łatkę agresora ma..... :roll: ostry jest jak sam diabeł.....no ale w schronisku to nigdy nie opcenisz chrakteru psa w 100%..... [/quote] no Graf już jest w schronie ładnych kilka lat :-(i chyba tak już zostanie bo to musiałby znaleźć się ktoś kto najpierw by przychodził do schronu sie z nim oswajać :placz: co to za życie :shake: ale w takim razie jak piszecie o dwóch olbrzymach (Graf i CTR?) i średniaku - to gdzie jest pies z tego wątku??? [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3689787#post3689787[/url] rozumiem, że to o nim mówicie średniak???? ale średniak to to nie jest :lol:za duży ciut, no ale taki niewyrośnięty owszem ;) Quote
miniulka91 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 nie to nie ten ,tamtennie ma choroby skórnej jest taki jak ten z tego wątku tylko mniejszy chyba jeszcze wątku nie ma Quote
Elitesse Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 [quote name='malawaszka']trzymam kciuki!!!! wg mnie to jest sznaucer olbrzym - nie CTR - kompletnie CTRa w nim nie widzę, ale jest piękny!!! i ta wielkość :loveu::loveu::loveu::loveu: rewelacja! :loveu:[/quote] na moje oko tez bardziej sznaucer niz rusek Quote
Perfi Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 [quote name='malawaszka']no Graf już jest w schronie ładnych kilka lat :-(i chyba tak już zostanie bo to musiałby znaleźć się ktoś kto najpierw by przychodził do schronu sie z nim oswajać :placz: co to za życie :shake: ale w takim razie jak piszecie o dwóch olbrzymach (Graf i CTR?) i średniaku - to gdzie jest pies z tego wątku??? [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3689787#post3689787[/URL] rozumiem, że to o nim mówicie średniak???? ale średniak to to nie jest :lol:za duży ciut, no ale taki niewyrośnięty owszem ;)[/quote] tak to jest sredniak z d2 ;) Quote
Recommended Posts