Jump to content
Dogomania

Łódź- starsza ERA teraz FOKITA, 5 lat w schronie. MA DOM U CZARODZIEJKI!!!

Recommended Posts

Posted

Mnie się wydaje, że ona zjadła jakieś świństwo wtedy jak rano zwiała. Biegała po polach może coś znalazła. Podobno jest troszkę lepiej. Mam nadzieję, że po lekarstwie do wieczora się wszystko unormuje.

• Replies 918
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzien dobry:-)
Foczka dziś grzecznie spała w przedpokoju z Rublem...pozdejmowałam wycieraczki i spali na swoich kocykach. Co prawda załatwiła się, ale zdążyłam posprzatać zanim mama wstała:cool3:
Już wczoraj Foka siedziała na podwórku z Rublem i Przecinkiem. Dzis tez wygrzewa sie w promieniach słońca i walcuje trawkę. Niestety jutro ruszam z kosiara i juz nie bedzie co walcowac:-)
Najważniejsze, że nie ucieka, bo w sumie przed tym najbardziej panikowałam. Ale to oznacza też, że się zaczyna przyzwyczaiać a tu w poniedziałek kolejna przeprowadzka...

Posted

Kochane Foczydełko. Bardzo się cieszę, że już jest dobrze. U mnie też uwielbiała walcować. To profesjonalny walec ogrodowy. :loveu::loveu::loveu:

Dobrze, że nie próbuje uciekać. Tylko czeka ją kolejny stres... Dobrze, że tym razem to już będzie domek docelowy. :multi::multi:

Posted

Wszystkie trzy psy śpią na trawce:-)
Jeden koło drugiego:-) A Foka chrapie na caly regulator:-)))
Kurcze szkoda, ze nie moge Wam tu fotek zapodac...byloby co ogladac:cool3:
A Czarusia vel Przecinka nie oddam do schronu nawet jakby mnie przypalali

Posted

Dziś nie było w nocy żadnej kupy w domu:multi: hehe
Foczka dała nawet dziś buzi Przecinkowi:loveu: (btw Przecinek jest wszystkożerny...wczoraj zjadł podczas naszej nieuwagi....sałatę w śmietanie:crazyeye: ).
Foczka podaje łapkę:-)
Wszystko w jak najlepszym porządku!!!

Posted

zapomniałam napisać! Ten lek, który kazałyście mi podać Foczce był niestety na receptę:-( Koniec z końcem podałam Foczce węgiel...także Czarodziejko nie martw się nie było żadnych dużych wydatków:-)

Posted

Foczka chyba się przyzwyczaiła. Jest taka radosna....suszy zęby cały czas:-) Bawimy się w łapanie piłeczki. Wszystkie trzy biegną po jedną piłę. i tak zawsze wygrywa Przecinek:diabloti:
Kupa już normalna:-)
A jutro czeka ją przeprowadzka:placz: Biedna dobrze ze to juz ostatni przystanek...

Posted

Ja jutro od rana w pozycji oczekującej :)
Kojec jeszcze nie wykończony, ale to kwestia 2-3 dni.
Rexowi bardzo spuchła tylna łapa :placz: Nie wiem co to i wet potrzebny. Rex jakby nie zauważał tej opuchlizny, obmacałam - nie boli, ale jakby jakaś ciecz się zbierała....Może gdzieś zwichnął...
W każdym bądź razie na Fokitę i tak czekamy!