Jump to content
Dogomania

Łódź- starsza ERA teraz FOKITA, 5 lat w schronie. MA DOM U CZARODZIEJKI!!!

Recommended Posts

• Replies 918
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie dzwoniłam, bo z przenoszeniem to raczej kiepsko - w sumie wszędzie będzie to samo
ale wpadłam na jeden pomysł, jeśli chodzi o boks, ale to już po wyjściu ze schroniska, może jutro coś załatwię
najlepiej, jeśli jednak zostanie wyciągnięta na te 2 tyg na tymczas... wtedy będzie pewność, że się nic nie stanie

Posted

Dziś rozpoczyna się budowa, więc jeżeli możecie zorganizować tymczas, to będę wdzięczna. Myślę, że jeśli pogoda dopisze, to robota potrwa ok. tygodnia. W skrajnie trudnej sytuacji jestem skłonna przyjąć Ercię natychmiast, ale nie będzie to dla nikogo korzystne, więc liczę na was bardzo.

Posted

[quote name='Moriaaa']No to jak ?
Wyciągamy dzisiaj Erę?[/QUOTE]

Tak, tak, tak. :multi: :multi: :multi:

Nie ma na co czekać. Nie wiadomo co przyjdzie do głowy jej agresywnym koleżankom z boksu.
Tak jak niapisała Moriaaa Era może być u mnie dzień, czy dwa. TZ trochę naburmuszony, ale trudno. Mogę ją wykąpać, pobiega sobie po ogródku itd.
W tym czasie możecie zdecydować czy sunia może jechać na tymczas do Pani od Rubla czy do hoteliku.

Zobaczcie jaka to kochana mordka.:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Oki ustaliłyśmy że wyciagamy niunie..teraz tylko pytanie..
[B]CZY KTOŚ DZISIAJ JEST W SCHRONIE?
TZ zabrała samochód bo musiał i ewentualnie on zabierze sunie ze schronu, ale on nie wie która to:/ Trzeba mu bedzie pokazać:(
[/B]

Posted

[quote name='Moriaaa']Wszystko załatwione.
Jarek zabierze Ere ze schronu:) i zawiezie do KarOli:)
Ciotka szykuj się:P[/QUOTE]

Cioteczko ja tam jestem gotowa, :cool3: gorzej z TZ-tem.:roll:

Mam nadzieję, że uda się suńkę wyciągnąć.