Jump to content
Dogomania

Łódź- starsza ERA teraz FOKITA, 5 lat w schronie. MA DOM U CZARODZIEJKI!!!

Recommended Posts

• Replies 918
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Era jest dość wesołą psiną, w boksie jest tylko bardzo zrezygnowana
przy remanencie, jak wchodziło się do boksu, to pierwsza była do głaskania, wskakiwania na kolana, podstawiania pyszczka, cały czas kręciła się rozmerdana pod nogami, chyba najbardziej z całego boksu

Posted

tym bardziej, że Era została przeniesiona do boksu z Tori i Dardą - nie jeden psiak stracił już życie spod ich ząbków... :(
wygląda co prawda, że jest ok, ale z innymi też niby podobnie wyglądało, a pewnego dnia wypisywałam je jako zagryzione...
no i Belial - wariat jest też w tym boksie, ale z jego strony nic jej nie grozi, choć faktem jest że wkurza tamte dziewczyny.

Posted

O rany tylko nie to!!! Żeby znowu nie powtórzyła się historia, że domek czeka a pies nie żyje. Dlaczego ją przenieśli???

Czarodziejko ile jeszcze czasu potrzeba do dokończenia kojca?

Posted

Przez święta nic w sprawie kojca nie drgnęło.
Czemu Erę przeniesiono?
Gdybym potafiła, to sama by ten kojec postawiła...
Myślę, że ta "budowa", to kwestia góra 2 tygodni, żeby tylko nie padało...

Posted

2 tyg to może być za późno :( nie chcę krakać, ale najgorsze są takie straty psiaków - na chwilę przed ratunkeim :(
2 tygodnie to naprawdęniewiele :( - Może któraś z dogomaniaczek z Łodzi...

Posted

Myszka miała iśc do Kamili,która zaadoptowała 8 letniego Rubla,może ona sie zgodzi? Niewiasta 21 ma namiary i kontakt z kamilą ,to jest fajny duzy dom z ogrodem,a Rubel jest bardzo towarzyski ,zajrzyjcie na wątek Myszki

Posted

[quote name='Czarodziejka']Może nie będzie z Erą tak źle ;)[/quote]

Czarodziejko ja bym tak nie gdybała. Mamy w Jeleniej nauczkę, bo parę razy tak sobie gdybałyśmy o boksach i potem o dzień się spóźniałyśmy :(

Posted

A ja się boję, że ona może nie doczekać. Urabiam TZ o tymczas, ale cięęężko idzie. W przyszłym tygodniu mamy jechać po Figę i jeśli Era byłaby u nas to nie dam rady, a Figa długo czekac nie może. No, ale w tej sytuacji Era bardzo potzrebuje pomocy.