Kar0la Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 Hihi. Zawsze jak na nią patrzę to mi się gęba cieszy. :loveu: Quote
Czarodziejka Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Focz została mi wpakowana jako sucz starsza, smutna i niewielka, ale nikt nie wiedział, że żre jak rasowy Onek + bonus się należy za przynależność do rodzaju zwanego żeńskim. Dlatego muszę się wstydzić za jej poczwarność, urodę i tuszę, nie wspomnę o zapachu z papy :evil_lol: A Fo jest bardzo towarzyska i wszędzie się udziela. Dlatego zawsze staram się usprawiedliwić zawczasu widok, jaki ukaże się oczom moich gości :evil_lol: Quote
AnkaG Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 No faktycznie chudziutka to ona nie jest. :evil_lol: Jest przezabawna z tym korpulentnym długim ciałkiem. Ale za to ma fajowy charakter - przyjacielski. :lol: Ale za yorka pod pachą to raczej robić nie może :eviltong: Fajny uśmiechnięty pysiol. PS Jak tam mój tarot???:p Quote
Czarodziejka Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Pamiętam, ale napisałaś wcześniej, że tak ogólnie i w ogóle, że nie mam motywacji. Niechaj się coś zadzieje, wtedy można się zaciekawić. Ale ocziwiście, jak masz życzenie to :p Quote
Aska25 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Wstawilam sunie do szczesliwych zakonczen na stronie lodzkiego schroniska. Czy moge prosic pare slow od wlscicielki, ktore wkleje pod zdjecia suni :) Zalezy mizeby jak najwiecej psow pokazywac ludziom, to reklam naszych schroniskowych pociech. Quote
Czarodziejka Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Foczunia to bardzo rezolutna starsza babka. Mimo iż totalnie głucha radzi sobie doskonale. Uprawia sport - truchtanie tu i ówdzie, ma na wyłączność budę z dwoma pokojami, w ubiegłym tygodniu byłyśmy obciąć pazurki, sierść lśni, apetyt dopisuje, wszyscy kochają, z papy śmierdzi...żyć nie umierać ;) Dziękujemy za pamięć KarOla :) Quote
AnkaG Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Pamietam jak chciałaś malutką sunię ..... no i przybyła Foczencja ... ciut większa i wzdłuż i wszerz. :) Pozdrawiamy Quote
Czarodziejka Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Wciąż były wklejane na wątkach innych moich psów - Focz jako ozdóbka ;) Obiecuję wkleić je tutaj również. Quote
Kar0la Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 [quote name='Czarodziejka']Wciąż były wklejane na wątkach innych moich psów - Focz jako ozdóbka ;) Obiecuję wkleić je tutaj również.[/QUOTE] Cieszę się, że u Foczy wszystko w porządku. :loveu: Teraz przed zimą pewnie wygląda jak prawdziwa Focz.:evil_lol: Czekamy na foteczki. Quote
Czarodziejka Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Tak - wypasiona i błyszcząca, okaz zdrowia. Quote
Czarodziejka Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 [attachment=687:3834.attach] [attachment=688:3835.attach] [attachment=689:3836.attach] [attachment=690:3837.attach] [attachment=691:3838.attach] Quote
Czarodziejka Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Foczka już za Tęczowym Mostem. Odeszła w piątek. To jej ostatnie fotki, kiedy już wiedziałam, że wkrótce odejdzie...:( Kiedy kastrowałam kocury byłam z Foczką na przeglądzie...Ciężko ostatnio oddychała. Wetki powiedziały, że to staruszeczka z niewydolnością oddechowo naczyniową i zbliża się koniec. Bardzo ciężko oddychała, mało jadła, chodziła jak w amoku w miejsca, gdzie pochowany jest Rex i Saba, wąchała, stała tam mimo deszczu. Zamknęłam ją w kojcu, bo bałam się, że gdzieś zabłądzi - głucha przecież i ślepawa, ale tak bardzo kopała i płakała, żeby ją wypuścić. Szukała sobie miejsca, żeby odejść w spokoju. Ułożyła się w norce po sarnach pod lasem i tak usnęła...na zawsze :( Quote
Czarodziejka Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Ona była okazem zdrowia, zawsze błyszcząca i wzbudzająca sympatię wetów, kiedy jeździłam na przeglądy, szczepienia i obcinanie pazurków. Zaczęła zaniemagać ok 2 tygodni przed śmiercią... Quote
Kar0la Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 O nieee...:placz::placz: Żegnaj Foczko.:-( [*] Quote
Recommended Posts