Guest Lotty Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 [quote name='bachar']Zapisuję sobie. W końcu japan chin, to bliska mi rasa ;)[/QUOTE] Bachar, a co sądzisz o utworzeniu klubu azjatyckich ras ozdobnych? Ras jest sporo więc myślę, że miałoby to sens. Quote
bachar Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Potrzebna byłaby 100 ludu - raczej czarno to widzę. Ciężko było zebrać tą ilość potencjalnych członków w bardziej obleganych rasach niestety :shake: Quote
Guest Lotty Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='bachar']Potrzebna byłaby 100 ludu - raczej czarno to widzę. Ciężko było zebrać tą ilość potencjalnych członków w bardziej obleganych rasach niestety :shake:[/QUOTE] Wielka szkoda, bo według mnie klub to ogromna szansa dla rasy. Ps. Bachar, bardzo mi się podoba to, co umieściłaś na swojej stronie www odnośnie sędziowania. Oby więcej sędziów postępowało w ten sposób.:-) Quote
pawelg Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 powstal pomysl na organizacje Krajowej Wystawy Ras Japońskich ;) na fb jest juz dyskusja na ten temat.. Quote
pawelg Posted November 22, 2012 Author Posted November 22, 2012 oddzial w Walbrzychu jest chetny na pomoc przy organizacji tej wystawy, szczegoly na fb - [url]https://www.facebook.com/groups/298834463529293/[/url] Quote
Recommended Posts