Jump to content
Dogomania

Niedźwiadkowo - Wilczkowa galeria... czyli moje dwa kochane ADHD :P

Recommended Posts

Posted

No tak , nie mamy tak samo na imię ale Izabella to całkiem ładne imię , moja przyszla szwagierka tak ma na imie i bliska koleżanka z pracy również :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Zrobiło się alkoholowo, bo sezon grillowy otwarty ;-) Dobry grill i browar to połowa sukcesu :smile:

Fajnie, że Ptyś się zrobił taką przylepą :loveu:[/QUOTE]
No właśnie jutro wracamy do domu, pewnie jakiś grill znowu będzie na przywitanie i piwko:evil_lol: Stęskniłam się już strasznie za dzieciakami, szczurkiem, koszatniczką, ogródkiem i własnymi kontami :)
Czasami jak się wścieka, warczy, podgryza po kostkach to chyba Wszystkich wkurza:D Ale za chwilę robi się taki słodki, patrzy z taką niewinnością w oczkach, daje buziaka... :loveu: No nie da się go karać nawet :D

[quote name='dOgLoV']No tak , nie mamy tak samo na imię ale Izabella to całkiem ładne imię , moja przyszla szwagierka tak ma na imie i bliska koleżanka z pracy również :evil_lol:[/QUOTE]
A tak z ciekawości o ile można wiedzieć jak brzmi Pani imię ? :roll:
Ja zawsze przedstawiam się Bella bo to jeszcze w miarę mi się podoba :D

[quote name='Nemooo']Ptysiak przytulas [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/love.gif[/IMG][/QUOTE]
I to straszny :loveu:

Posted

[quote name='Ptysiak']N
Ja zawsze przedstawiam się Bella bo to jeszcze w miarę mi się podoba :D
[/QUOTE]

Ja mam na imię Agnieszka bez pani na początku :evil_lol: mimo mojego wieku (31lat) kazdy myli mnie z dziewczynką 15 letnia ehhhhh :roll:

moja kolezanka zawsze sie obraza jak ktos do niej powie Bella :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']
[/QUOTE]

Na forum nikt nie pisze "pani", tu wszyscy na "ty", bez względu na wiek :D

Posted

[quote name='magdabroy']Na forum nikt nie pisze "pani", tu wszyscy na "ty", bez względu na wiek :D[/QUOTE]

Dokładnie !!!!

tutaj jak w pracy , jesteśmy wszyscy znajomymi :lol: nawet do Geniutka (60lat) mówie na Ty :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Dokładnie !!!!

tutaj jak w pracy , jesteśmy wszyscy znajomymi :lol: nawet do Geniutka (60lat) mówie na Ty :evil_lol:[/QUOTE]

Dobrą szkołą jest praca w Holandii ;) Co ja się "namęczyłam", żeby się przełamać i mówić tu do wszystkich "ty" bez względu na wiek :roll:

Posted

[quote name='magdabroy']Na forum nikt nie pisze "pani", tu wszyscy na "ty", bez względu na wiek :D[/QUOTE]
Ja też nie lubię zwrotu "Pani" i to tylko tak napisałam dla "powagi pytania" :D

[quote name='dOgLoV']Ja mam na imię Agnieszka bez pani na początku :evil_lol: mimo mojego wieku (31lat) kazdy myli mnie z dziewczynką 15 letnia ehhhhh :roll:

moja kolezanka zawsze sie obraza jak ktos do niej powie Bella :evil_lol:[/QUOTE]
Miło mi Agnieszko:) Lubię to imię. Moja przyjaciółka też ma tak na imię:)
31 lat? Łeee to Ty dzieciak jesteś:evil_lol:

Posted

a ja szcerze mówiąc po pierwszym dogomaniackim spacerze byłam mocno zdziwiona ilością dorosłych dogomaniaków na forum. Myślałam, że tu same 14-latki ja ja siedzą :D

Posted

[quote name='wikikoniki']a ja szcerze mówiąc po pierwszym dogomaniackim spacerze byłam mocno zdziwiona ilością dorosłych dogomaniaków na forum. Myślałam, że tu same 14-latki ja ja siedzą :D[/QUOTE]

My też kiedyś miałyśmy 14 lat ;) To, że dorosłyśmy nie znaczy, że przestaliśmy mieć pasję jaką są psy ;)

Posted

Ja też z poczatku miałam z tym problem ale jak 15 razy dostałam opierdziel ze mam mowic na Ty to sie nauczylam :evil_lol:

To teraz wyszlo ze ja z Magda bedziemy musiały mówić koleżance na pani :evil_lol:

ja mam 31 lat ale czuje jak bym miała 10 :roll: piwa sprzedac mi nie chcą , dziewczynka ostatnio patrzac na mnie jak ide z Neronem powiedziala do babci " babciu a ta dziewczynka jest prawie mniejsza od tego psa " :splat:wczoraj na targu kupuje skarpetki , podaje rozmiar 36 a koleś do mnie " a to na chłopca czy dziewczynke mają być ??" normalnie załamka :wallbash:

Posted

[quote name='magdabroy']To ja też jestem dzieciak :evil_lol: Ale fajnie znów być dzieckiem :-D[/QUOTE]
:evil_lol:

[quote name='wikikoniki']a ja szcerze mówiąc po pierwszym dogomaniackim spacerze byłam mocno zdziwiona ilością dorosłych dogomaniaków na forum. Myślałam, że tu same 14-latki ja ja siedzą :D[/QUOTE]
Wiek jest nieważny, ważne na ile się czujesz i by nie zrobić się starą zmierzłą babą jak niektórzy ;)
A 14 lat... to Ty jesteś w wieku mojej córki :D

Posted

[quote name='dOgLoV']Ja też z poczatku miałam z tym problem ale jak 15 razy dostałam opierdziel ze mam mowic na Ty to sie nauczylam :evil_lol:

To teraz wyszlo ze ja z Magda bedziemy musiały mówić koleżance na pani :evil_lol:

ja mam 31 lat ale czuje jak bym miała 10 :roll: piwa sprzedac mi nie chcą , dziewczynka ostatnio patrzac na mnie jak ide z Neronem powiedziala do babci " babciu a ta dziewczynka jest prawie mniejsza od tego psa " :splat:wczoraj na targu kupuje skarpetki , podaje rozmiar 36 a koleś do mnie " a to na chłopca czy dziewczynke mają być ??" normalnie załamka :wallbash:[/QUOTE]
Ja mam 38 lat, córkę 14 letnią i syna 18-to latka. A Jego koledzy mówią mi Iza,cześć i na koncerty zapraszają.:evil_lol: Nie lubię zwrotu "proszę Pani" strasznie staro się wtedy czuję :D
Powinnaś się cieszyć, że tak młodo wyglądasz:)

Posted

[quote name='Ptysiak']Ja mam 38 lat, córkę 14 letnią i syna 18-to latka. A Jego koledzy mówią mi Iza,cześć i na koncerty zapraszają.:evil_lol: Nie lubię zwrotu "proszę Pani" strasznie staro się wtedy czuję :D
Powinnaś się cieszyć, że tak młodo wyglądasz:)[/QUOTE]

Mój Tż (towarzysz życiowy) ma 37 :evil_lol:

To nawet fajnie , pojdziesz z kolegami syna na koncert i masz oko na syna przy okazji :evil_lol:

Powinnam sie cieszyc i sie ciesze ale to tez jest czasem wkurzajace jak nie traktują Cię poważnie :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']Mój Tż (towarzysz życiowy) ma 37 :evil_lol:

To nawet fajnie , pojdziesz z kolegami syna na koncert i masz oko na syna przy okazji :evil_lol:

Powinnam sie cieszyc i sie ciesze ale to tez jest czasem wkurzajace jak nie traktują Cię poważnie :roll:[/QUOTE]
Mój ma 36 :evil_lol:
Oko na syna czy On na mnie?:evil_lol: Czasami mam wrażenie, że On jest poważniejszy niż ja :D
To niepoważne traktowanie to faktycznie może wkurzyć... Ale i tak wolałabym wyglądać młodziej niż np, jak moja babcia :D

Posted

Wiem, że pewnie macie już dość zdjęć Ptysiaka :D
Ale to tak na dobranoc :)
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/851/imag0396d.jpg/][IMG]http://img851.imageshack.us/img851/2622/imag0396d.jpg[/IMG][/URL]

I słodkich snów :loveu:
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/140/imag0400h.jpg/][IMG]http://img140.imageshack.us/img140/1058/imag0400h.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='magdabroy']Zrobiło się alkoholowo, bo sezon grillowy otwarty ;) Dobry grill i browar to połowa sukcesu :)

Fajnie, że Ptyś się zrobił taką przylepą :loveu:[/QUOTE]

A no tak, też nie gardzę dobrym grilem ;)

Wiki, pamiętam jak do mnie na pierwszym waliłaś na 'pani' ;)

Posted

[quote name='Ptysiak']Mój ma 36 :evil_lol:
Oko na syna czy On na mnie?:evil_lol: Czasami mam wrażenie, że On jest poważniejszy niż ja :D
To niepoważne traktowanie to faktycznie może wkurzyć... Ale i tak wolałabym wyglądać młodziej niż np, jak moja babcia :D[/QUOTE]

To sa prawie rowniesnikami :evil_lol: z ta roznica ze moj nie ma prawie w ogole wlosow na glowie :evil_lol:

Hihihihih w ta strone nie pomyslalam :evil_lol:

To fakt lepiej wygladac mlodziej niż starzej :lol:

Ptysia nigdy za wiele :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Dzień dobry Wszystkim :)
Ta pogoda mnie dobija, raz upał teraz znowu zimno i pada...
Ptysiakowi chyba deszcz nie przeszkadza. Każda kałuża jego, mokra trawa to najlepsze by się wytarzać... do domu nie chciał wracać :evil_lol:

[quote name='Patik']Dość jego zdjęć [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_mad.gif[/IMG] to jest nie możliwe...jest za cudny ,aby można było mieć go dość

PS. Śliczne zdjęcia[IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/love.gif[/IMG][/QUOTE]
Milusio Nam :loveu::loveu::loveu:

[quote name='dOgLoV']To sa prawie rowniesnikami :evil_lol: z ta roznica ze moj nie ma prawie w ogole wlosow na glowie :evil_lol:

Hihihihih w ta strone nie pomyslalam :evil_lol:

To fakt lepiej wygladac mlodziej niż starzej :lol:

Ptysia nigdy za wiele :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
Mają tak samo na imię, są prawie rówieśnikami... to w sumie dobrze, że chociaż włosami się różnią bo mogłybyśmy się pomylić:evil_lol:

Posted

no fotka Ptysia pod kanapą :) same łapki :)
z przytulanką super!

mój Rufol nie lubi spacerów w deszczu a dziś od rana u nas leje :( może nie lubi bo mu płaszczyk przeciwdeszczowy zakładam? ;)

no Bella jak z sagi o wampirach ;)
masz tyle co mój TZ, ja mam 34:)

mizianka i glaski dla Pysiaka

p/s mój TZ jest z Żor, mam znajomych jeszcze z czasu UK z Mysłowic i Sosnowaca :)

Posted

[quote name='stokrotka.af']

p/s mój TZ jest z Żor, mam znajomych jeszcze z czasu UK z Mysłowic i Sosnowaca :)[/QUOTE]

znam wirtualnie kilka osób z tych rejonów z ONami ;)
sa na pewnym forum ;)

Posted

[quote name='stokrotka.af']no fotka Ptysia pod kanapą :) same łapki :)
z przytulanką super!

mój Rufol nie lubi spacerów w deszczu a dziś od rana u nas leje :( może nie lubi bo mu płaszczyk przeciwdeszczowy zakładam? ;)

no Bella jak z sagi o wampirach ;)
masz tyle co mój TZ, ja mam 34:)

mizianka i glaski dla Pysiaka

p/s mój TZ jest z Żor, mam znajomych jeszcze z czasu UK z Mysłowic i Sosnowaca :)[/QUOTE]
To na pewno przez ten płaszczyk ;) Nawet zmoczyć się nie może i co to za frajda :evil_lol:
O... to może kiedyś będzie okazja się spotkać :) Jaki ten świat mały :)

[quote name='kalyna']znam wirtualnie kilka osób z tych rejonów z ONami ;-)
sa na pewnym forum ;-)[/QUOTE]
Ciekawe jakie to forum i czy Kogoś znam ;)