łamAga Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Magda przecież Iza jest wampirem i nie śpi w nocy , zapomniałaś ???? :P Quote
Ptysiak Posted June 29, 2015 Author Posted June 29, 2015 Iza, post o 5:46. Tak szybko wstałaś czy dopiero kładziesz się spać? Wrocilam z psami ze spaceru i pilam kawe :P Aga w sumie ma racje :D W ogole to dzien dobry :) Poniedzialek... robota... fujjjjjjj :( :D Quote
Ptysiak Posted June 29, 2015 Author Posted June 29, 2015 A pochwale sie moimi wypocinami :D Wlasnie skonczylam rysunek na bazarek :) Quote
Ptysiak Posted June 30, 2015 Author Posted June 30, 2015 Cudo to jest Mironek <3 jak przygrnal trzy maluszki i cytuje Kasie :"... ... przezuwal im jedzenie i dawal prosto z pyska, do dzis robia z nim co chca.." Quote
Ptysiak Posted July 7, 2015 Author Posted July 7, 2015 Żyje! Jeszcze... Ale jak nie skoncza sie te upaly to chyba przeprowadzam sie na biegun... :/ :D Quote
angineuuka Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 A pochwale sie moimi wypocinami :D Wlasnie skonczylam rysunek na bazarek :) zajebiste :D chcesz moje namalować? ahahah Quote
łamAga Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 Jeszcze kilka dni upałów i zbanczysz na wodzie :D Quote
Ptysiak Posted July 8, 2015 Author Posted July 8, 2015 qwa to naawet w typie bc nie wygląda :P Nie wiem co to wyrosnie w sumie ale jest przeslodkie i kochane ;) Na bank ma mase energii i nie wiem czy w ogole da sie to to zmeczyc :D tzn da sie ale ja wysiadam... jednak wole owczarki, sa wporownaniu z tym psem ospale :D Po zatym u Nas .... W piatek chyba mialam lekkiego pecha... Ostatni raz bylam na spacerze w japonkach !!! Niedosc, ze w tym czyms sie nie da biegac to jeszcze Ptysiek nadepnal mi na buta i rozwalila sie japonka... Pol drogi do domu w jednym niby bucie... zaczynam doceniac glatkie chodniki i miekka trawe... Moje psy nauczyly sie latac... Quote
Ptysiak Posted July 8, 2015 Author Posted July 8, 2015 Nie wspomne, ze... Ptys to serio uwierzyl ze lata... Przeskoczyl taras i wpad do Rodzicow na ogrodek. W sumie to niechcacy bo sie za bardzo rozpedzil i na szczescie nic mu sie nie stalo bo spadl na 4 lapy, ale polamal Im plotek no i gdyby nie bylo tam Corki to nie wiem czy nie zjadlby Bajki przy okazji nieplanowanego pobytu na ogrodku Rodzicow... Mamy tez nowa fontanne :D Quote
Ptysiak Posted July 8, 2015 Author Posted July 8, 2015 To dzis... Jeszcze tak szybkiego spaceru nie mialam:/ 20 minut biegiem prawie i do domu. Chrabaszcze... brrrr ... Psy skakaly zadowolone i usilowaly zlapac a ja ciagle spierniczalam. Chyba zadowolone bo pobiegaly i poskakaly a i jeszcze Pancia tak fajnie podskakiwala...tyle radosci :D A mnie az ciarki przechodza.... Nie ma bata... nie wychodze wiecej na spacer wczesniej niz 23-cia.. a tak wszystko w miare okej :D Quote
Ptysiak Posted July 8, 2015 Author Posted July 8, 2015 Jeszcze kilka dni upałów i zbanczysz na wodzie :D To calkiem mozliwe :D Quote
*Magda* Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 Hej :) A czemu dodajesz zdjęcia "w miniaturkach"?? Quote
Ptysiak Posted July 8, 2015 Author Posted July 8, 2015 Hej :) A czemu dodajesz zdjęcia "w miniaturkach"?? Bo mi wygodniej :P Quote
łamAga Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 jak ja bym chciała zeby moje chciały tak wariowac z wodą , nie miała bym problemu żeby je wykąpać :D słodziaki <3 Quote
Ptysiak Posted July 9, 2015 Author Posted July 9, 2015 Lyń :P Masz racje i nawet nie mam zamiaru sie klocic :P jak ja bym chciała zeby moje chciały tak wariowac z wodą , nie miała bym problemu żeby je wykąpać :D słodziaki <3 Jest problem :P One lubia wode i sie ruszac, szmponu nie lubia :D Na szczescie "torturuje" siebie i je raz w roku szamponami ale przemilcze jak wyglada kapiel... :D Poza tym idac z dwoma psami na spacer w deszcz lub po to obciach jak Ci sie co chwile tarzaja w blocie itd... :D Idzie sobie dostojny "PTYŚ"! :D i nagle oooo kaluza!!! ... te 4 lapy w gorze i usmiech... ja myslama, ze z tego wyrosnie i wyrosl w sumie... co 2-ga mniejsza jest w stanie ominac :D Quote
xyzxyz Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 Sama woda zawsze lepsza od kąpieli błotnej. :D Ja ostatnio, po wykąpaniu Atosa, cuchnęłam ,,jego" błotem gorzej niż on. :D :D 1 Quote
łamAga Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 Nasze psy by sie dogadały z Ptysiem co do kałuż :D 1 Quote
Recommended Posts