Jump to content
Dogomania

Niedźwiadkowo - Wilczkowa galeria... czyli moje dwa kochane ADHD :P

Recommended Posts

Posted

Iza, post o 5:46. Tak szybko wstałaś czy dopiero kładziesz się spać?

Wrocilam z psami ze spaceru i pilam kawe :P

Aga w sumie ma racje :D

W ogole to dzien dobry :)
Poniedzialek... robota... fujjjjjjj :( :D
Posted

Cudo to jest Mironek  <3  jak przygrnal trzy maluszki i cytuje Kasie :"...

... przezuwal im jedzenie i dawal prosto z pyska, do dzis robia z nim co chca.."

Posted

qwa to naawet w typie bc nie wygląda :P

Nie wiem co to wyrosnie w sumie ale jest przeslodkie i kochane ;) Na bank ma mase energii i nie wiem czy w ogole da sie to to zmeczyc :D tzn da sie ale ja wysiadam... jednak wole owczarki, sa wporownaniu z tym psem ospale  :D

Po zatym u Nas ....

W piatek chyba mialam lekkiego pecha...

Ostatni raz bylam na spacerze w japonkach !!! Niedosc, ze w tym czyms sie nie da biegac to jeszcze Ptysiek nadepnal mi na buta i rozwalila sie japonka... Pol drogi do domu w jednym niby bucie... zaczynam doceniac glatkie chodniki i miekka trawe...

Moje psy nauczyly sie latac...

Posted

Nie wspomne, ze... Ptys to serio uwierzyl ze lata... Przeskoczyl taras i wpad do Rodzicow na ogrodek. W sumie to niechcacy bo sie za bardzo rozpedzil i na szczescie nic mu sie nie stalo bo spadl na 4 lapy, ale polamal Im plotek no i gdyby nie bylo tam Corki to nie wiem czy nie zjadlby Bajki przy okazji nieplanowanego pobytu na ogrodku Rodzicow...

Mamy tez nowa fontanne :D 

Posted

To dzis... Jeszcze tak szybkiego spaceru nie mialam:/
20 minut biegiem prawie i do domu.
Chrabaszcze... brrrr ...
Psy skakaly zadowolone i usilowaly zlapac a ja ciagle spierniczalam. Chyba zadowolone bo pobiegaly i poskakaly a i jeszcze Pancia tak fajnie podskakiwala...tyle radosci :D A mnie az ciarki przechodza....
Nie ma bata... nie wychodze wiecej na spacer wczesniej niz 23-cia..

a tak wszystko w miare okej  :D 

Posted

Lyń :P

Masz racje i nawet nie mam zamiaru sie klocic :P

jak ja bym chciała zeby moje chciały tak wariowac z wodą , nie miała bym problemu żeby je wykąpać :D

słodziaki <3

Jest problem :P One lubia wode i sie ruszac, szmponu nie lubia  :D Na szczescie "torturuje" siebie i je raz w roku szamponami ale przemilcze jak wyglada kapiel... :D

Poza tym idac z dwoma psami na spacer w deszcz lub po to obciach jak Ci sie co chwile tarzaja w blocie itd... :D Idzie sobie dostojny "PTYŚ"! :D i nagle oooo kaluza!!! ... te 4 lapy w gorze i usmiech... ja myslama, ze z tego wyrosnie i wyrosl w sumie... co 2-ga mniejsza jest w stanie ominac :D