Anula Posted February 27, 2015 Author Posted February 27, 2015 Nowe wiadomości od Państwa i oczywiście przepiękne fotki nasze Kamusi: Witamy Państwa Przesyłamy zdjęcia Kamy z wczasów z Krynicy Górskiej /a w telewizji mówią że niedźwiadki spacerują po Krupówkach/ Pozdrawiamy Iza i Piotr Quote
Poker Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Ale śliczny bałwanek.Wyobrażam sobie Anulko jaka jesteś szczęśliwa patrząc na Kamę. Quote
Anula Posted February 28, 2015 Author Posted February 28, 2015 Ale śliczny bałwanek.Wyobrażam sobie Anulko jaka jesteś szczęśliwa patrząc na Kamę. Tak jestem bardzo szczęśliwa.Kamusia wygrała los na loterii i tak powinno być ze wszystkimi psiakami.Jak tylko otrzymam wiadomości i zdjęcia,momentalnie wracają bardzo pozytywne wspomnienia tj."Kama w naszym domu". Quote
Anula Posted November 8, 2015 Author Posted November 8, 2015 Dzisiaj przyszły wiadomości od P.Izy i Piotra. Witamy Państwa ! Przesyłam kilka zdjęć szczęśliwej Kamusi z wakacji na Kaszubach, pogoda dopisała było wspaniale, szkoda tylko że Kama nie przepada za wodą a dwa tygodnie tak szybko mijają. Pozdrawiamy Iza i Piotr Quote
Poker Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Kamusia strzyżona jest na pudelka. Ma świetny dom.. Tylko marzyć o takim dla innych bid. Quote
rodzice Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 Nasze słoneczko szczęśliwe jest i podróżuje sobie jak turystka po kraju . Wspaniale wyglada . Quote
Anula Posted November 9, 2015 Author Posted November 9, 2015 Kama przytyła,no ale cóż,ma jak w raju, jest kochana i rozpieszczana no i przytyło się jej.Nie pytałam,ale ciekawe jak tam P.Piotr czy zszedł z wagi? Zarzekał się,że jak zaadoptuje Kamę to wreszcie będzie miał z kim chodzić na spacery a tym samym zbije wagę. Quote
rodzice Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 Hi hi , u mnie wraz z ilością psów waga rośnie :) Nie wiem ale jak to mówią od przybytku głowa nie boli tylko nogi mają wiecej do dźwigania :) Quote
Anula Posted August 11, 2016 Author Posted August 11, 2016 Witamy Państwa !To już mija rok od ostatniej wiadomości o Kamusi za co przepraszamy.Ostatnie miesiące nie były dla Kamy dobre, zaczęło się od rutynowego czyszczenia ząbków, okazało się że ma miejscami ropne stany zapalne pod zębami, nie dawała żadnych oznak że cierpi, skończyło się na leczeniu i usunięciu 3 ząbków, ale najgorsze było przed nami pewnego pięknego dnia Kamusia nie wstała na popołudniowy spacer nastąpił paraliż prawej przedniej łapki a lewa przy próbie ustania mocno drżała, na chwilę obecną jest dobrze leczenie i rehabilitacja dają efekty i od 2 miesięcy jest ok tak że wczasy nad morzem się udały.Pozdrawiamy Iza i Piotr Quote
Anula Posted October 31, 2016 Author Posted October 31, 2016 Nasza,już nie nasza Kamusia jest nadal ślicznym psiakiem.Tak bardzo się cieszę,że ma tak wspaniały dom i opiekę. Quote
Anula Posted August 8, 2017 Author Posted August 8, 2017 Wiadomości z domku Kamusiowego. Witamy.Odpoczywamy z Kamusią na Helu.Pozdrawiamy serdecznie.Iza i Piotr. Quote
Poker Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 Dziób sam się śmieje na widok szczęśliwej Kamusi. Quote
Bogusik Posted August 20, 2017 Posted August 20, 2017 Domki takie jak ma Kama,dobrze by było aby móc je klonować.Też mi się dziobek roześmiał z uciechy :) Quote
Anula Posted January 17, 2018 Author Posted January 17, 2018 Tak jest śliczna i ma cudowną opiekę nasza Kamusia. Quote
Anula Posted May 17, 2018 Author Posted May 17, 2018 Moje cudne psiaczki razem.Jak miło je oglądać i przede wszystkim mieć kontakt. Quote
Anula Posted October 25, 2019 Author Posted October 25, 2019 Wiadomość od P.Piotra. Kamusia jest po operacji.Państwo zmienili Lecznicę.Widocznie w poprzedniej coś poszło nie tak.Kama wcześniej nagle przestała chodzić.Po lekach i rehabilitacji wszystko wróciło do normy. Zdjęcia Kamusi,mojej cudnej. http:// http:// http:// Quote
Anula Posted October 28, 2019 Author Posted October 28, 2019 Wiadomości o Kamusi. Tak p. Aniu. Kamusia ma problem z tylnymi łapkami diagnoza to zespół końskiego ogona do tego początki zaćmy ale to dopiero w lecznicy w Bielsku B dr Haladyn zdiagnozował, rozpoczęliśmy leczenie badania przygotowywaliśmy się do zabiegu leczenia komórkami macierzystymi a tu masz kolejna diagnoza nowotwór na listwie mlecznej i do tego złośliwy dla tego była konieczna operacja obecnie jest pod stałą kontrolą, dr M Haladyn mówi że starość to nie choroba a na Kamusię jeszcze nie czas, damy radę i nie poddamy się tak łatwo, co do zdjęcia to tylko efekt dobrego fotografa czyli żony Pozdrawiamy Quote
Poker Posted October 28, 2019 Posted October 28, 2019 Kamusia ma wspaniały , odpowiedzialny domek. Oby jak najdłużej dawała właścicielom radość. Quote
Anula Posted May 19, 2020 Author Posted May 19, 2020 P.Piotr dzisiaj przypomniał,że Kamusia została osiem lat temu zaadoptowana w taki sam ciepły dzień jak dzisiaj. Dwa zdjęcia Kamusi. Quote
Recommended Posts